Къде да отседнем в Трявна? - тема 2

• 153 698
  • 807
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, мами,
Плануваме да бъдем в Трявна в средата на май, от 20-ти за десетина дни. Резервирала съм в х-л Панорама със закуски и вечери. Моля, да пише някой с опит дали храната е добра. Благодаря предварително за отзивите Ви. Пишете, ако има някой по същото време- отворени сме за запознанства и общи игри. Нашият син е на 4 и половина и смятам да правим процедури в Санаториума.

# 676
Xelia, мисля, че за санаториума ви трябват 14 дни, поне така пишеше по-напред в темата..нека и другите мами да кажат. Ние мислим от 29.04 да отидем за 9 нощувки, но в болницата на процедури, точно поради тази причина. Най- вероятно с направление за физиотерапия.

# 677
Някой с отзиви за Възрожденци?

# 678
Xelia, мисля, че за санаториума ви трябват 14 дни, поне така пишеше по-напред в темата..нека и другите мами да кажат. Ние мислим от 29.04 да отидем за 9 нощувки, но в болницата на процедури, точно поради тази причина. Най- вероятно с направление за физиотерапия.

ziz7uu, процедурите в Санаториума са 10 дни, работни, т.е. 2 седмици трябва да останем. На мен по-скоро питането ми е за настаняването- дали е добър избор Панорама или да търся нещо друго. От рецепцията им казаха, че ще имат доста детски групи по това време, та се зачудих дали да не потърся апартамент под наем или къща за гости..

# 679

ziz7uu, процедурите в Санаториума са 10 дни, работни, т.е. 2 седмици трябва да останем. На мен по-скоро питането ми е за настаняването- дали е добър избор Панорама или да търся нещо друго. От рецепцията им казаха, че ще имат доста детски групи по това време, та се зачудих дали да не потърся апартамент под наем или къща за гости..
Именно, трябва да удължите престоя Simple Smile Не знам за Панорама-та, ние сме за първи път там- ще пиша, като пристигнем, ако искаш..

# 680
Панорамата е супер за бюджетна почивка, ама вече нямат места за цялото лято, поне така ми казаха при моето запитване мин. седмица, затова резервирах в Бела.

# 681

Именно, трябва да удължите престоя Simple Smile Не знам за Панорама-та, ние сме за първи път там- ще пиша, като пристигнем, ако искаш..
ziz7uu, Ще се радвам, ако споделиш мнение.

# 682
Някой вече да е в Трявна?Времето има ли изгледи да се затопли?

# 683
А някакви по евтини квартирки? Ние ще ходим за процедури началото на юни. Но този път ми се ще да сме на квартира. Има ли мами тук, които са били на квартира и са ходили на процедури?

# 684
  • Някъде по Дунава
Lightning, колко човека сте, каква сума можеш да отделиш и колко нощувки ще останете? По назад в темата съм писала че сме били в Балабановата къща през 2015г, за 30лв на вечер/7 нощувки. За семейство с 1 дете е ок, но ние сме с 2 и не беше особено удобно, защото стаята беше с 2 единични легла и разтегателен фотьойл. Дори и в т.нар. апартаменти поне тогава нямаше 4 редовни легла, а спалня и 2 разтегателни фотьойла. Местоположението на къщата обаче е супер, на самата стара пешеходна уличка, но и близо до болницата.
Мен ме заинтересува Попниколовата къща, защото е много близо до Балабановата, а и имаше хубаво мнение за нея. Ако успеем да отделим средства, ще сме в Трявна в края на август, преди това ще сме във Велинград.

# 685
  • На брега на реката
Бяхме се наточили за къща за гости Нинови, че от години все там се настаняваме. Обаче цените са драстично завишени и честно казано ми се виждат абсурдно неизмерими спрямо условия-цена. Та, търсим нещо за две майки с общо 3 деца за началото на юни.
Връщам се назад да ви чета мненията. Леко се отчаях. Други години изкарвахме супер с минимални средства, какъв е тоя скок в цените  newsm78

# 686
  • Където морето целува небето...
Бяхме се наточили за къща за гости Нинови, че от години все там се настаняваме. Обаче цените са драстично завишени и честно казано ми се виждат абсурдно неизмерими спрямо условия-цена. Та, търсим нещо за две майки с общо 3 деца за началото на юни.
Връщам се назад да ви чета мненията. Леко се отчаях. Други години изкарвахме супер с минимални средства, какъв е тоя скок в цените  newsm78

Каква е цената за нощувка? Ние есента бяхме сами с детето в Бела, а сега в началото на Юни отиваме там с още една майка и детенце. Ще сме в апартамент със закуски и вечери - по 75 лв. за апартамента. Така ми е много по-изгодно от това, което плащах пък като бяхме сами. В къщите за гости са сходни цените мисля.

И да попитам, някой ходил ли е с влака до Търново?

# 687
Ние с влака пътуваме, от Търново сме. Удобно е, пътуването не е дълго, влаковете са сравнително на често, не са крайно мизерни  Peace

# 688
  • Където морето целува небето...
Ние с влака пътуваме, от Търново сме. Удобно е, пътуването не е дълго, влаковете са сравнително на често, не са крайно мизерни  Peace

А къде мога да видя разписанието? Плануваме да заведем децата, които срам ама не са се качвали на влак. Гарата в Търново къде се намира и има ли къде да се разходим наоколо?

# 689
Разписанието го гледам на сайта на бдж. От гарата можете да се качите на хълма Света гора, но зависи колко са големи децата, защото си е ходене и стълби. Иначе е хубаво, има място за игра.С такси (около 3 лв.) сте на центъра или с автобус номер 13, спирката е до гарата, от страната на гарата. Може и пеша, през парка на художествената галерия и паметника с конниците, но пак си е ходене и не знам точно как да обясня от къде трябва да минете.

Общи условия

Активация на акаунт