Къде да отседнем в Трявна? - тема 2

• 153 675
  • 807
  •   1
Отговори
# 705
Ако сте били на офертата за 35 лв нощувка + закуска и вечеря за двама човека, не виждам какво ви учудва в качеството и вида на храната. То е ясно, че се сервират предимно евтини неща. А за климатиците -  не знам какви релета имате предвид, ние си го0 включвахме редовно и никакъв проблем нямаше със затоплянето  Rolling Eyes Уточнявам, че говоря за миналата година  Wink Общо взето условията и храната отговарят на цената. В Бела закуската е по-вкусна, вечеря не сме ползвали, но и нощувката е по-скъпа.

# 706
Ако сте били на офертата за 35 лв нощувка + закуска и вечеря за двама човека, не виждам какво ви учудва в качеството и вида на храната. То е ясно, че се сервират предимно евтини неща. А за климатиците -  не знам какви релета имате предвид, ние си го0 включвахме редовно и никакъв проблем нямаше със затоплянето  Rolling Eyes Уточнявам, че говоря за миналата година  Wink Общо взето условията и храната отговарят на цената. В Бела закуската е по-вкусна, вечеря не сме ползвали, но и нощувката е по-скъпа.

Плащахме 60 лв на вечер  Naughty

# 707
Ние плащахме по 43 лв. на нощувка в Поп Николовата къща, за да спим на одеала на земята (леглата в трапезарията, в която бяхме настанени, не ставаха за спане), да рискуваме попарване, докато се къпем, тъй като водата в цялата къща на всички етажи беше свързана и ако някой от съседния етаж пусне студена вода, докато се къпеш, можеш да се попариш (недай си боже да си попариш детето, защото ние бяхме с такова), да се будим постоянно вечер от премнаващите до ушите ни междуградски път и жп линия, да намерим динена семка на килима, кошара за игра, вместо за сън за детето и всякакви други екстри. Единствени позитиви - хубава гледка от терасата и добър интернет. Реалната цена на това, което получихме, е не повече от 10 лв. на нощувка, като според мен не е редно да го дават изобщо, но за някакви отчаяни хора, все пак е варинат. За хора, отиващи на почивка, категорично НЕ. Тръгнахме си един ден по-рано, въпреки че бяхме резервирали предварително и платихме всичко при пристигането. Ако знаех като пристигахме колко точно ще е зле, щяхме да си тръгнем още от начало, но повечето екстри се разкриха в последствие.

Цялостно впечатление от Трявна - не бих повторила. Не ми хареса отношението на повечето хора, които срещнахме (особено в т.нар. Кафеджийници и в един магазин, в който влязохме да купим хавлия, понеже такава не беше оставена за детето ни), не ми хареса това, че не е отанала никаква автентична храна, а в механите са на принципа ден година храни (в случая Гергьовден), използвайки най-долнопробни продукти (включително Маги фикс), но цените на всичко в Трявна са изключително надути за предлаганото ниско качество и крайно ограничен избор (говоря за магазините за храна). Иначе е приятно и зелено наоколо, но има други приятни и зелени места с доста повече позитивни неща, които бих посетила, ако искам да си почина.

# 708
Здравейте, някой ходил ли е в Комплекс Българка, с. Радевци?

# 709
Относно хотел Панорама, моля спрете да го посещавате като има толкова не доволни. А обажданията не спират, относно водата в басейна не не 22 градуса, преди нея се къпаха детски групи и всичко си е наред., Дамата като не може да си пусне климатика виновен и някой. Няма релета и климатиците си работят нормално. Много ми е интересно какво хапвате по домовете си, лоши сме българите и много лицемерни. Смятам че храната е прилична . Със сигурност не е яла 6 дни кебапчета и кюфтета, и паниран кашкавал. Така написано излиза, че е всеки ден.  Само дето като пишете не знаете че има човек които следи всичко от близо и тук и там.  Благодаря ви за критиките.

# 710
Относно хотел Панорама, моля спрете да го посещавате като има толкова не доволни. А обажданията не спират, относно водата в басейна не не 22 градуса, преди нея се къпаха детски групи и всичко си е наред., Дамата като не може да си пусне климатика виновен и някой. Няма релета и климатиците си работят нормално. Много ми е интересно какво хапвате по домовете си, лоши сме българите и много лицемерни. Смятам че храната е прилична . Със сигурност не е яла 6 дни кебапчета и кюфтета, и паниран кашкавал. Така написано излиза, че е всеки ден.  Само дето като пишете не знаете че има човек които следи всичко от близо и тук и там.  Благодаря ви за критиките.

Цитирам, за да увековеча. След този пост може наистина да спаднат 'обажданията'.  Simple Smile

# 711

Цитирам, за да увековеча. След този пост може наистина да спаднат 'обажданията'.  Simple Smile

# 712

Всеки и свободен да избира сам
[/quote]
[/quote]
Всеки и свободен да избира сам Simple Smile

# 713
С този пост си направихте голяма антиреклама, нямам престава що е то хотел Панорама, но след прочетеното не бих ви се обадила Grinning

# 714

Ако сте от хотела, този пост говори много лошо за Вас. Критиките се приемат за да се изчистят недостатъците. Доволни клиенти = пълен хотел. Не 4 заети стаи от 100 свободни. Лош Мениджмънт или просто никой не е чувал за Мениджмънт...  Laughing

# 715
Хубаво е отговорът освен да не е отбранително-нападателен (обожавам изказвания за българите СМЕ, не знам какъв сте, но аз не съм като вас и отказвам общата ни националност да ни свързва по каквито и да било характеристики), да е и поне малко грамотен. Това, че вашата преценка е различна от преценката на друг човек не НИ прави българите еди какви си, жената може и да знае (О, висша и безцена конфиденциална информация), че някой чете и да се е надявала всъщност да бъде прочетено от "мениджмънта" и прието по-адекватно, но уви, очевидно критиката й е отхвърлена с някакъв супер надут и неграмотен пост, който всъщност е много полезен, защото едва ли нормален човек би ви се обадил, след като го види. Моля ви, публикувайте този ваш отговор и в букинг, ако е възможно  Kissing Heart

# 716
Не не съм от хотела, но знам някои неща за там, причината да няма хора са абитуриентските балове и това е политика на управата. Так знам решиха, имат си абитуриенти и се отдадоха да прекарат най- хубавите дни с децата си. Просто ходя на басейна и знам че водата е 26 градуса и така като прочетох се подразних. Критиката е хубаво нещо когато е реална. Клиента винаги има право - колкото и да не е прав. Simple Smile

# 717
Като не сте от хотела, защо благодарихте за критиките? На вас от каква полза са ви? Или просто се опитвате да отмиете срама.

П.С. Клиентът не винаги е прав, не знам какъв е случаят тук, но има далеч по-културни начини мениджмънта да изрази позицията си, когато има различия.

# 718
Не не съм от хотела, но знам някои неща за там, причината да няма хора са абитуриентските балове и това е политика на управата. Так знам решиха, имат си абитуриенти и се отдадоха да прекарат най- хубавите дни с децата си. Просто ходя на басейна и знам че водата е 26 градуса и така като прочетох се подразних. Критиката е хубаво нещо когато е реална. Клиента винаги има право - колкото и да не е прав. Simple Smile

Интересно ми е от къде знаете, че водата е 26 градуса, след като само ние ползвахме басейна  през престоя ни? Къпа ли сте се в него с децата от лагера ли? Че той басейна е предназначен за деца, тъй като размерите му са малки. Също искате да кажете, че водата е същата в която са се къпали децата от детския лагер  newsm78 А този лагер през кой месец е бил? Дали да не поговорим и за чистотата? Във вторник ми се наложи  да поискам консумативи от рецепцията. Предположих, че никой не е влизал в стаята, но после установих, че няколко хартии и касови бележки са изхвърлени от коша, и с това е приключило всичко. Взех метла от Лоби бара и си изметох сама листата от стаята и коридора, времето беше дъждовно и залепваха по обувките... Искам само да добавя и още нещо за храната - никъде не е упоменато какво ще се сервира. Отивате сядате в ресторанта и каквото  Ви донесат, ако сте алергични към някоя съставка или просто не харесвате нещо, ще стоите гладни. Запознах се с няколко хора от хотел Бела, които казаха, че там си избираш ястието от 3,4 варианта.

# 719
  • На брега на реката
Отказвам да чета текстове със спестени запетаи...губи ми се смисъла. Силно се надявам да не сте от персонала на обекта, защото говори лошо за вас! Освен това е достатъчно да се погледне например сайта на Висит.бг, а и не само. Има  отрицателни мнение, не са ласкателни и не се различават от тук написаните. А това кой къде да ходи е лично решение, идеята на темата е да се споделят отзиви от места за настаняване, не да се натикват хотилиери и да ни правят нравствен анализ!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт