Къде да отседнем в Трявна? - тема 2

• 153 652
  • 807
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте мами,
Като жена, която работи в туризма и живее в Трявна мога да препоръчам няколко места: Комплекс Българка, макар, че той е извън Трявна, Семеен хотел Рай /чисто и спретнато хотелче/, Семеен хотел Извора /на центъра, с много хубава механа/ и Бръшлян с невероятна гледка към града.  Трявна е град, който задължително трябва да се види Simple Smile

# 721
  • софия
Препоръката за Бръшлян означава ли, че е направена генерална промяна - ремонт? Вярно, бяхме там преди доста години, около 6, и единственото, което беше хубаво беше храната в ресторанта и масите отвън - приказна гледка и спокойствие. Базата вътре - ресторант, хотелска част и бунгала беше трагедия. Мухъл, замазана мръсотия, хепи соц. Много бих си радвала това да е променено, защото мястото и даденостите на целия комплекс са чудесни и ако е направен ремонт, поддържа се кухнята и има добър мениджмънт би било прекрасно.

# 722
  • Сф
Някой да е бил скоро в хотел -механа "Извора", на центъра ?
 Чудя се, дали да пратя детето на спортен лагер там? Интересува ме да е чисто и прилично.За началото на август.Дали няма да е много жега? Не съм ходила в Трявна никога.
Виждам, че е споменат по- горе, но ми се ще някой ако е ходил там да сподели.
Всъщност кръстницата е оттам.Ако не получа отзиви да пратя майка и да погледне освен...Детето ми е малко, затова се притеснявам повече.Дали ще се справя само, другите да не го игнорират..

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 09:13 от toromanova73

# 723
Някой със скорошни впечатления за "Атанасова къща"?

# 724

toromanova73, това, което аз мога да кажа най-прясно като информация е, че хотел Извора има нови наематели от март месец и в града се чуват хубави отзиви и за хотела и за механата. Младо семейство са го взели под наем и за сега било добре. Ако не се лъжа там има климатици във всяка стая. Ако можеш да пратиш някой да погледне, още по-добре Simple Smile

# 725
  • Русе
Здравейте,точно миналата седмица бяхме с мъжо и децата в семеен хотел ИЗВОРА и да Ви кажа няма нищо общо от преди години.Баните са чисти,стаите са доста добре почиствани,чаршафите и хавлиите са ЗДРАВИ.Механата долу е отворена/преди не беше/,има лятна градина навън и децата имаха възможност да бягат.Ако имаше и малко играчки щеше да е добре,но и така изкарахме добре.Изключително близо до центъра,има пързалки и люлки наблизо.

# 726
  • Бургас
Здравейте, някой ходил ли е в Комплекс Българка, с. Радевци?

Здравейте, ходим само там, като решим да отскочим за уикенда до Трявна. На 10тина минути е от Трявна с кола, но е много спокойно и релаксиращо място. Винаги сме оставали доволни от посещението си. Стаите са хубави, топли, храната - вкусна, има басейнче, но през лятото не сме били. Персоналът е много любезен и мил, създават ти усещането за специален клиент. Не се сещам какво да кажа повече, ако имате някакви специални въпроси - питайте.

# 727
Ние сме вече тук,в къща проф.Маркова,точно до старата улица и моста,страхотен град и атмосфера.Няма много хора и е спокойно като цяло.

# 728
Здравейте!
Някой има ли идея как мога да се сдобия с тел. номер на собственика на х-л Бела? Имам си разправия с тях по и-мейла, помолих за тел. на собственик или управител, казаха да звънна на рецепция за повече информация. Спорим по един казус, а какво им пречи примерно сервитьора да го представят като  управител по телефона и пак да извъртят нещата в своя полза. Някой въобще виждал ли е управител в този хотел, защото ние като бяхме имаше само служителки на рецепция / преди 2 години/  newsm78

# 729
Рали, преди 2 години имаше един мъж, който мисля беше собственик или управител, много любезен към гостите, сутрин беше там. Телефон не знам как можеш да намериш. Да не са сменили персонала, преди бяха много отзивчиви?

# 730
Oo, Саби, радвам се да те "видя"  Hug Хм, аз защо не си спомням подобен персонаж от тогава, сигурно съм забравила..
Работата е там, че в момента имат пуснати много изгодни ваучери за нашия период, а ние сме платили капаро 20% по нашата резервация. Помолих ги ако е възможно да коригират някак цената. Очаквах, че или ще го направят, като се разберем да купя ваучерите, или ще кажат - не, няма как, не важи за стари резервации. Те обаче ме оцъклиха, като ми заявиха, че явно не мога да смятам добре и по нашата си оферта ми е по-изгодно  Shocked Аз ги помолих да не ме карат да се чувствам като малоумна, сметнах им ден по ден всичко и разликата идва стабилна, ок. 100-на лева за целия престой. Та така, не можем да се разберем по и-мейл, аз и нед знам с кой точно контактувам, подозирам, че е рецепционист този, който пише отговорите. Права ли съм да искам корекция и на мое място как бихте постъпили вие?

# 731
  • На брега на реката
Рали, а вие двама възрастни ли ще сте? Защото с тия ваучери таксуват за двама пълноплащащи. Да не би за това да са ти казали, че ще ти излезе повече. Гледах ги и аз офертите, писах на няколко хотела и места и се изумявам как никой не отговаря.  newsm78 А минаха 4-5 дни. Ще почна по телефона да запитвам, но в пъти предпочитам практиката да си го имам написано черно на бяло, за да не ме врътнат в последния момент.

# 732
И аз забелязах,че никой не пише на мейли,сигурно съм писала на 30 къщи и хотела,как никой не върна отговор.На аз пък си намерих страхотна къща.

# 733
И аз забелязах,че никой не пише на мейли,сигурно съм писала на 30 къщи и хотела,как никой не върна отговор.На аз пък си намерих страхотна къща.
Листопад, коя е къщата, ако не пазиш тайна?

# 734
Фер - да, две майки сме с общо три деца. При ваучерите дете до 7 г. е безплатно, едното ги няма навършени, другото е бебе, а само моята Криси ги навърши. При редовна резервация и двете деца над 6 г се таксуват  Laughing Ама да си синхронизират политиката, на нищо не прилича това. Успех на теб, дано излезне нещо читаво. В Рай провери ли? Евтинко беше май, ама на мен не ми хареса мястото нещо  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт