Къде да отседнем в Трявна? - тема 2

• 153 635
  • 807
  •   1
Отговори
# 735
Къщата се казва къща на проф.Маркова,говорих с нея,понеже дава етажа от къщата и едно студио наех двете за нас и свекърите,предложих да ми намали от цената.Има дворче,няма други наематели,намира се в началото на стариннта улица срещу Зограф.На нас много ни хареса,защото всичко е близо,от прозореца гледаме моста и туристите,като отворим прозореца и чуваме как бълбука водата от чешмата.Етажът се състои от спалня,хол и кухня,баня с тоалетна.Кухнята е оборудвана с всичко- фурна,котлон,микровълнова,пералня,съдомиялна,кафемашина и всякакви прибори.Направо не ми се тръгва от тук.

# 736
  • Където морето целува небето...
Фер - да, две майки сме с общо три деца. При ваучерите дете до 7 г. е безплатно, едното ги няма навършени, другото е бебе, а само моята Криси ги навърши. При редовна резервация и двете деца над 6 г се таксуват  Laughing Ама да си синхронизират политиката, на нищо не прилича това. Успех на теб, дано излезне нещо читаво. В Рай провери ли? Евтинко беше май, ама на мен не ми хареса мястото нещо  Rolling Eyes

Може ли да ми кажеш цените за нощувка и в единия и в другия вариант? Ние сме там от 5ти в апартамент, но сме двама възрастни и две малки деца. не съм гледала ваучерите, тъй като през тях е врътка с фактурите, а ми трябва такава.

# 737
Да, ще ги напиша цените, за да сравним, ще съм благодарна и ти да споделиш  bouquet
По офертата, по която резервирахме за дългосрочен престой / 9 нощувки/ - по 68 лв/апартамент за нощувки+ закуски за две майки и две деца - едното на 6, едното на 7г. Бебето е безплатно, осигуряват безпл. кошара.
По ваучерите им обаче един възр. е 20 лв/ нощ. + закуска, дете до 7 г. е безплатно, над 7г - 10лв. Т.е в този случай бихме платили 50 лв за нощувка, или с 18 лв. по-малко. Е, разликата си е доста добра, мисля ....

# 738
  • На брега на реката
За какво се пънат тогава...освен, че ще са на загуба. Да не са пускали оферти. Вие капарирали ли сте?
Ние резервирахме квартира на центъра. Две помещения -холокухня и спалня с двойно и единично легло, баня с тоалетна и двор за 30лв. Доволна! Живот и здраве на 2ри потегляме  Simple Smile

# 739
Ние където сме отседнали се събират 5 човека,има спалня,в хола дивана става за двама,и в кухнята дивана се разтяга и става за двама.Етажът струва 45 лева,За дълъг престой и понеже наех още едно студио ми намали на 40лв етажа и 30 лв студиото.Мога и снимки да каза,ако някой желае.

# 740
Аз препоръчвам Балювата къща.Бяхме там за Великден. Храната беше вкусна, порциите големи , стаите просторни, чести и топли  Peace

# 741
Да, ще ги напиша цените, за да сравним, ще съм благодарна и ти да споделиш  bouquet
По офертата, по която резервирахме за дългосрочен престой / 9 нощувки/ - по 68 лв/апартамент за нощувки+ закуски за две майки и две деца - едното на 6, едното на 7г. Бебето е безплатно, осигуряват безпл. кошара.
По ваучерите им обаче един възр. е 20 лв/ нощ. + закуска, дете до 7 г. е безплатно, над 7г - 10лв. Т.е в този случай бихме платили 50 лв за нощувка, или с 18 лв. по-малко. Е, разликата си е доста добра, мисля ....
ами ако промените резервацията от 9 на 2 нощувки, за да ползвате платените предварително пари, а за останалите 7 нощувки да си вземете ваучер с нова резервация  newsm78 дали няма да стане

# 742
Да, мислен е и този вариант, ама пак разправия.... И да ме гледат на кръв 10 дена някак не ми се иска  Confused Та ще видя на място какво ще се случи ако говорим.

# 743
  • Където морето целува небето...

Ние сме на цена 75 лева за нощувка със закуска и вечеря в апартамент. Пак две майки с две деца, но с тази разлика, че децата са на 5 и на 2. Миналата година ми бяха дали цена от 32 лв. на нощувка само със закуска  за мен и детето в двойна стая. Накрая резервирах за 40 лв. със закуска и вечеря. Определено тази година с апартамента ми е по-изгодно, но до сега винаги бяхме сами. Иначе хотела е едно от най-добрите места, на които сме били там. Били сме в Балабанова къща, в И пак дойдох, в Панорама и в още една къща на центъра, която не помня как се казваше.

# 744
Здравейте, някой ходил ли е в Комплекс Българка, с. Радевци?

Здравейте, ходим само там, като решим да отскочим за уикенда до Трявна. На 10тина минути е от Трявна с кола, но е много спокойно и релаксиращо място. Винаги сме оставали доволни от посещението си. Стаите са хубави, топли, храната - вкусна, има басейнче, но през лятото не сме били. Персоналът е много любезен и мил, създават ти усещането за специален клиент. Не се сещам какво да кажа повече, ако имате някакви специални въпроси - питайте.
Много благодаря за отговора! Мисля, че най- важното сте го споделили, стаите, храната, отношението. С две малки деца сме, предпочитам да бъдем някъде извън града и се спряхме на това място. Сещам се за един въпрос- знаете ли дали въздухът там е също толкова чист и както се казва в Трявна - лечебен?

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 22:18 от miglena_stamenova

# 745
  • На брега на реката
На мен ми беше много смешно как в първата епикриза от санаториума, към лечението пишеше "климатолечение". Та, да, въздух, борчета, надморска височина, климат - всичко това е в плюс. Особено ако се стремите и към разходки по поляните, а не само да щъкате по центъра и площадките!

# 746
На мен ми беше много смешно как в първата епикриза от санаториума, към лечението пишеше "климатолечение". Та, да, въздух, борчета, надморска височина, климат - всичко това е в плюс. Особено ако се стремите и към разходки по поляните, а не само да щъкате по центъра и площадките!
Извинявам се, това към кого е написано?

# 747
Климатолечение да.Ние гледаме да ходим повече по горите. Ходим и на стадиона там ми се вижда въздуха чудесен,да бягат и дишат.

# 748
  • На брега на реката
Към вас, Миглена. Дали ще сте в с.Радевци или в Трявна, не би имало такова значение, особено щом бягате от големия и мръсен град.
Лайт, кажи за стадиона. Свободен ли е достъпа? Може ли да си вземем топка и да тичат с нея. Не съм се замисляла до сега, но звучи чудесно като идея Simple Smile

# 749
Към вас, Миглена. Дали ще сте в с.Радевци или в Трявна, не би имало такова значение, особено щом бягате от големия и мръсен град.
Лайт, кажи за стадиона. Свободен ли е достъпа? Може ли да си вземем топка и да тичат с нея. Не съм се замисляла до сега, но звучи чудесно като идея Simple Smile
Благодаря Ви! Със сигурност не искам да сме цял ден в центъра и по площадки, затова и предпочитам да сме извън града. Хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт