Къде да отседнем в Трявна? - тема 2

• 153 630
  • 807
  •   1
Отговори
# 750
  • София
моля да ми препоръчате механа или ресторант с вкусна храна и да не е цифромания. За първи път ще сме в Трявна. Ще отседнем в хотел Бела. Там ресторанта как е?

# 751
  • На брега на реката
 Балабановата къща, до нея продават кебапчета, отсреща също има не лоша кухня. Заведението до общината също става. Всички имат обедно меню на добра цена.

# 752
  • На брега на реката
Някой има ли актуално инфо за обществената пералня, че последното мнение е от 2014 г.А с това променливо време, децата ме вкараха в преразход с дрехите  Mr. Green И кога отваря стола, има ли мн хора, кутии трябва ли да си нося  и как е храната?

# 753
За стола-отваря в 12,супите са много хубави,и готвените неща са Добре,малко безсолни,но като се вкусят са супер.Кутии дават по 10 ст.,но може да си носите.За пералня не съм чула.

# 754
Колебая се между хотел"Комплимент" и хотел "Фамилия". Кой от двата ще ми препоръчвате, двама възрастни с едно дете на 4г., става дума за края на Юли. Благодаря! bouquet

# 755
  • Където морето целува небето...
В Бела има деца на лагер от днес. ПРЕПОРЪЧВАМ ви да се интересувате предварително ако правите резервация. Това не се издържа. В момента е 14:30 и навсякъде бягат и пищят деца. Потресена съм от безотговорното поведение на ръководителите им. Не може да оставиш децата без контрол при пълен с бебета и малки деца хотел. И да... накой ще ги оправдае, че са деца, но все пак поне от 14 до 16 се очакваше да са си по стаите, а не пищейки по стълбите. Ясно, че спокойна почивка през останалото време е мираж...

# 756
  • ...на безопасно
Ау, това е много неприятно.

# 757
  • Добрич
Наскоро пристигайки на паркинга на средно малък спа хотел се сблъскахме с група футболисти, видяхме и автопуса с който са пристигнали. Познайте дали се настанихме... Веднага кръгом, дори не влязох на рецепция. Затова не плащам капаро по принцип. Наложи ни се в движение да търсим друг хотел.

# 758
Колебая се между хотел"Комплимент" и хотел "Фамилия". Кой от двата ще ми препоръчвате, двама възрастни с едно дете на 4г., става дума за края на Юли. Благодаря! bouquet

Аз лично съм доволна от Комплимент.
От Бела не сме изобщо, беше пълно с деца, който денонощщно пищяха, крещяха, бягаха, а не бяха лагер. От този шум малката не можеше да заспи преди 00.00 часа, обедно да не говорим. Закуската беше с имитационен кашкавал, сирене и отвратителна шунка. Много мразя да ни третират като животни и да ни хранят с боклуци, съответно не закусвахме там, нито пробвах да ям по друго време на деня.
Харесахме храната на Балабановата къща и на Бръшлян. Старата лоза не беше крайно лошо, но попаднахме на толкова сърдит и намусен сервитьор, че не бих си го причинила никога повече.

# 759
Специално за отношението,ми направи впечатление,че и по магазини и заведения всички са някак нацупени и студени,което контрастира на духа на града.

# 760
Специално за отношението,ми направи впечатление,че и по магазини и заведения всички са някак нацупени и студени,което контрастира на духа на града.

Същото ни направи впечатление и на нас. Беше ужасно отношението навсякъде. А наистина е място, където очакваш едни топли, сърдечни и гостоприемни хора. Гледат с досада, нервно, намусено....

# 761
  • Някъде по Дунава
На мен в Балабановата къща не ми хареса храната, а в Бръшлян да, но явно е въпрос на вкус.

# 762
  • Където морето целува небето...
В Бръшлян храната беше прилична, хареса ни. Също и в Балабановата къща. В Лозата винаги са били сърдити. В Бела на закуска и двата пъти, в които сме отсядали, сме взимали само мекици и пържени филийки, не сме поръчвали компле и не мога да коментирам за лоши продукти. Сиренето не е хубаво, но пък сладкото е добро.

Не знам на какво се дължи това, но и на мен хората не ми харесаха. В два магазина директно си заявих, че не бих си купила нищо от тях, поради отношението на персонала. Не, че се впечатлиха, но аз да си кажа. Човек наистина очаква там да са топли и приветливи, а те са криви и начумерени. Почти всички по търговската уличка, по заведенията, в болницата и в хотелите, в които сме били са странни птици Simple Smile

# 763
В Трявна съм ходила през Юли 2009 г. Не ми направиха лошо впечатление продавачите, сервитьорите, дори си говорехме с една продавачка (младо момиче) за града, че е много чисто. Peace
Жалко, че са се променили нещата. Sad

# 764
  • у дома
Моля ако някой има дсм на д-р Д.Драмов да ми го даде на лс.
Благодаря предварително.
Хубав и спокоен ден!

Общи условия

Активация на акаунт