Как не се правиш на ударена, като за трети път питаме каква отмяна е, когато ти си го свършил преди това?
Тактично отбягваш отговора и продължаваш да си мелиш твоето, защото е важно да се отбележи, че снахите са дребнави...

Та ще ми отговориш ли на въпроса: Как точно ме отменя свеки, като аз вече съм го свършила и тя просто маже след мен, за да покаже, че не съм го свършила добре???

Та да ти отговоря на въпроса

Щом сте толкова чувствителни на тема "тя пък какво ми демонстрира с това", не можете ли просто да си кажете спокойно и категорично, че не искате тя да чисти у вас, не ви е приятно и дори ви обижда. Достатъчно сте устати в темата, би трябвало и наживо да можете да се справите

Рибозом, гадно е това, че не са помогнали в такъв момент, но пак зависи от отношенията помежду ви? Не помня какво си споделяла, дали сте близки или не, но в случая таткото е трябвало да помага, на него се сърди! Майка му...
И при нас се е случвало да сме натръшкани болни (всички при това!!!) и една супичка да не се сети да донесе... При съвсем прилични отношения помежду ни. Болно ми беше, ама го преживях. Откакто приех, че оттам помощ не трябва да очаквам, ми стана много по-спокойно.