Модни консултации - 13

• 60 505
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
missNoir, определението беше за конкретните показани шалове.
Анджелина тук си е в ежедневни дрехи и с ежедневен шал, сравнение няма как да се прави.

На тази рокля като цяло нищо не и е необходимо за връхна дреха. Освен ако съфорумката не мисли да си стои със сакото, или каквото там избере през цялото време.

# 496
Благодаря много на всички за идеите.Има много добри попадения,които ми харесаха.Аз не мисля да стоя с връхната дреха,защото ще е много топло предполагам.Имам 2 супер обикновенни къси жилетки в черно и сиво,не ме бърка да си метна едната,докато се замъкна до залата.А ние ще бъдем и с кола,така че никой няма и да ме забележи сред толкова калабалък. LaughingЩе ходя тези дни пак по магазините и дано да си харесам поне обувки,че аз ,и не нося високи такива,мъкна се само с маратонки и ниски балеринки.

# 497
А тази рокля според вас подходяща ли е за случая  (сключване на брак и кръщене). Абстрахирайте се от вида и прическата ми. Simple Smile Но след цял ден по магазините с малко дете изглеждаш така Wink Надявам се сега съм улучила.....

# 498
  • София
Тази - определено да!

# 499
  • по пътя
vesitoo, допада ми и мисля, че ти стои добре. Много е хубаво за сватба човек да си търси светли, весели дрехи. Аман от тия погребални, черни рокли-да ме простят любителките на черното и Лагерферд Grinning, ама ако на сватба си с черно, с какво се ходи на погребение.

# 500
Весито, роклята ти сгои добре....но тази розова панделка ми боде очите...и изобщо цветовата комбинация ми е кофти тук.

# 501
Много се надявам този път да съм улучила.... А и честно да си кажа се чувствам удобно в нея. Та ако мислите, че това е роклята помагайте за аксесуарите причвската...  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 502
  • София
Само на мен ли ми се струва неуместно по-голямата част от роклята за тези поводи да е черна ?! Всеки друг цвят бих приела,но черно... (или вината е в телефона ми,но и тъмно синьо да е, щом го виждам черно)
Розовата роза ми боде очите,сатен ли е колана?

# 503
  • Варна
От трите рокли тази е най-добре. Много добре те прибира. Браво Simple Smile
Ако си обиколила и разгледала навсякъде, нека да е тази. Разбирам колко е трудно да се намери подходяща дреха в малък град, с много ограничен избор.

Мен не ме дразни, че долната част е черна. Тя много хубаво те вталява. Щеше да е още по-добре, ако беше тъмно синя и да си в тон с костюма на мъжа ти, но това е положението.

Дори розовата лента не ме дразни. Може би ще е по-добре без самата джуфка, но ми е трудно да преценя, защото си застанала леко настрани.

Какво тъмно синьо е костюма на мъжа ти и каква му е ризата и вратовръзката?

# 504
  • София
Мен пък точно розовата лента ми харесва. Ама аз нещо напоследък залитам по розово.

# 505
И за мен розовата лента дава празничност. Иначе роклята ще си е откровено офис.
Покрай розовата лента можете да завъртите и някои други дребни детайли на събитието или поне във визията ви.
Ето вариант.
Скрит текст:

май си личи, че цветните обувки са ми слабост, както и мъже в розово

# 506
 Laughing Laughing Радвам се, че на повечето от вас е харесала. На мен също много ми хареса, а по-важното е да ми е удобна нали??? Костюма на мъжа ми още не е купен. И той като мен ходи за сега само да пробва, така че не пречи да се замени с черен и да сме в синхрон. Simple Smile Повечето от вас ще кажат, че черното не е за сватба, но какво значение има след като младоженците изглеждат добре. Апък и няма да сме изцяло в черно. И още нещо .... Кой ходи на погребения с рокля и костюм??? Както и да е.... Simple Smile Благодаря ви още веднъж. Пускам снимки на мен и мъжа ми със роклята и костюма и се надявам да помогнете да ги съчетая двете дрехи, така че да изглеждат добре. Каква вратовръзка, риза за мен аксесоари, прическа...Ако в джобчето на сакото се сложи розова кърпичка като лентата на роклята ми добре ли ще...... все пак дъщеря ни и тя ще е с розова рокля Simple Smile  Simple Smile Simple Smile Надявам се за помощ защото определено ми е нужна. Благодаря ви още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
[imghttps://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t1.0-9/11092154_1097637586920499_1984926667760228819_n.jpg?oh=079dd25667df3adf1bc92165068b681c&oe=55BABFB1&__gda__=1438228176_31db838721161f2b1fab28217754c0b8]http://[/img]    

# 507

това е костюма съчетан с маратонки  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 508
Щом не сте взели костюм, по-добре да е черен. Пак ще върви с розова вратовръзка и кърпичка и тримата ще си кореспондирате повече от чудесно.
Скрит текст:
Постарай се черното по теб да се ограничи само с това на роклята, т.е. без аксесоари или обувки в този цвят.
Косата ти е красива и дълга остави я пусната с леки, женствени вълни, за да е контрапункт на изчистената линия на роклята. Имам чувството, че ако я прибереш в кок цялото внушение ще е по-строго.
Скрит текст:

# 509
Питанка: Кръщене на дребното, няма да имам възможност за нови рокли и парцалки:( така че ще разчитам на наличното, избрах си ето това:

Скрит текст:

Въпросът ми е как да го направя по-свежо с аксесоари, защото ще е в началото на лятото събитието, пък така съм като за коледен банкет:))

Общи условия

Активация на акаунт