Модни консултации - 13

• 60 468
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
От брошка до брошка има огромна разлика  Laughing

Даже ако не беше за по-официален случай щях да предложа няколко една до друга с различна големина и акценти. Ужасно много комбинации има, а и не се носи така всеки втори.
Лу, идеята ти за комбиниране на брошки е чудесна и толкова необичайна! Ще се възползвам от нея при първа възможност   bouquet

# 526
  • Belgium
Сигурна съм, че има и подходящи брошки (също много харесвам този аксесоар) - обаче за дантелена рокля си е малко риск ... заради иглата.

Moringa, точно при едра дантела е най-малко рисково използването на брошката. Просто я промушваш внимателно през вече наличните "дупки" на материята, а не пробиваш нови с нея, както би станало с обикновения плат. Разбира се човек трябва да е внимателен при поставянето, но иначе няма проблеми.
Това се отнася за едрата дантела. За дребната не важи.

Ето ги пролуките в дантелата отблизо:

Letsgo, експериментирай смело  Laughing
Няма нищо по-скучно от еднообразието в модата.

# 527
  • Австрия
... обаче за добавка коланче май не сме писали..

O, вярно  Peace Подходящо коланче би било много по-добра идея от тази за брошка (да, знам, че разлика от брошка до брошка има  Wink)

# 528
Дантелата сама по себе си е достатъчно "атрактивна" материя, така че никаква брошка не и трябва.
На прима виста се сещам за Кейт Мидълтън, която носи много дантелени рокли, но никога с брошка!
https://www.google.co.uk/search?q=kate+middleton+lace+dress& … Bt3rvb9rhljqoc%3D

# 529
Добре, обеците ги реших, ще сложа едни висящи с перличка отдолу (с тази глава
Скрит текст:
, мисля че няма никакъв шанс да заприличам на възрастна аристократка Joy)

Лу, любопитна съм каква брошка би сложила ... искам да го направя малко по-така, скучно ми е нещо:)

Колан не - имам малки гърди, тънка талия и широк ханш и на тази кройка рокля мисля един колан би ми направил лоша услуга.

# 530
  • Belgium
Тук говорим за разчупване на монохромна визия.

Иначе като цяло наистина дантелата се нуждае от малко допълнителни аксесоари.

kikamora
, ти с какво би я разнообразила?  Laughing

А strept, сакън, нищо няма да показвам, виж какви върли противници на брошките има в темата  Mr. Green

# 531
  • Австрия

А strept, сакън, нищо няма да показвам, виж какви върли противници на брошките има в темата  Mr. Green

Aaa, що така?! Та, нали

От брошка до брошка има огромна разлика  Laughing

Ужасно много комбинации има, а и не се носи така всеки втори.

На мен брошки може и да не ми харесват за тази рокля, но strept може да е очарована - а пък това е важното в темата: всеки да намира най-доброто предложение и вариант за себе си.

Peace

# 532
Аз противници на брошките не видях  Wink
Скрит текст:
И за дантелата е ясно кое къде се промушва ... освен разкъсване от иглата, имах предвид и че ако е малко по-тежка, може да направи тези уж малки дупчици на доста по-големи  Peace...

strept, точно такава сладурана си те представях  Heart Eyes, особено и след последната ти находка от другата тема, червените дънки бяха твои, нали?

# 533

kikamora
, ти с какво би я разнообразила?  Laughing

Само с бижута и никакви брошки Peace

# 534
  • sofia
Здравейте,
Тези обувки (които още нямам, но смятам да издиря някак) с какво ги виждате в ежедневието? Например, ако ги нося с дънки - по-светли или тъмни - не мога да преценя.  Rolling Eyes Стават ли за офис (рядко се виждам с клиенти, но все пак работя в офис; няма официално наложен дрескод). Ако да с какво да се съчетаят в офис, но все пак да е по-кежуъл офис стил?

http://static.zara.net/photos//2015/V/1/1/p/3357/001/202/2/w/192 … ?ts=1423685314445

# 535
Лу, аз понеже много ти ценя мнението все пак ще чакам ако имаш време да ми дадеш идеи за брошки.

Моринга, Чаровна, благодаря за милите думи  bouquet
Скрит текст:
Моринга, аз съм с червените дънки:)

truetrue, стават за офис смятам, много са хубави обувките - с дънки, с панталон, с рокли ...

# 536
  • Австрия
Здравейте,
Тези обувки (които още нямам, но смятам да издиря някак) с какво ги виждате в ежедневието? Например, ако ги нося с дънки - по-светли или тъмни - не мога да преценя.  Rolling Eyes Стават ли за офис (рядко се виждам с клиенти, но все пак работя в офис; няма официално наложен дрескод). Ако да с какво да се съчетаят в офис, но все пак да е по-кежуъл офис стил?

http://static.zara.net/photos//2015/V/1/1/p/3357/001/202/2/w/192 … ?ts=1423685314445

Страхотни са обувките! Но последното, с което ще ми хрумне да ги нося, са дънки. Бих ги носила с черен панталон и цветен (пинк, оранж) топ за в офис или с рокля:

Скрит текст:

# 537
Обувките са трепач и позволяват стотици комбинации. С дънки и аз не ги виждам, DimS. е дала добри предложения.
Дори дрехите да не са такива, а в изчистени цветове (едноцветни), то чудно би станало с колани, чанти в някой от цветовете на обувката.
Нещо таково:
Скрит текст:

# 538
  • Австрия

Дори дрехите да не са такива, а в изчистени цветове (едноцветни), то чудно би станало с колани, чанти в някой от цветовете на обувката.

Да. За офис биха били по-подходящи едноцветни и с малко, но точни аксесоари, които да пасват на обувките: чанта, колан или цветно бижу/часовник.. С черен overall също ще е добре, според мен  Simple Smile

# 539
Аз пък виждам обувките комбинирани с дънки и то чудесно.
+ черно сако и тениска в цвят по избор или с черна основа (панталон и тениска) + цветно сако, и с цветен панталон става, и с пола молив + кожено яке + цветната тениска, и ..., и ...
Възможните комбинации са много, дано откриеш обувките. Много са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт