Модни консултации - 13

• 60 955
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • Belgium
•Primavera• имаш много опции за съчетание  Laughing

Освен цветово - черно, бяло, синьо, жълто, и като модели обувки - можеш да сложиш ботуш (равен или с ток), боти, оксфордки (равни), че дори и маратонки, ако се носиш по-експериментално.

# 422
Много идейни снимки, благодаря ти  Heart Eyes

# 423
Палтото е много оригинално наистина  Heart Eyes, никога не бих си го представила с дънки и въобще, както е на показаните от Лу идеи, обаче супер много ми харесаха - имало много варианти за носене, представям си само как ще обираш женските погледи по улиците с него.

# 424
  • до вятърните мелници
благодаря! идеално е за черноморския ни климат Simple Smile)
преди време ви бях питала за една пола, тип молив, ластична, но не получих мнения затова сега пак ще ви питам.
Скрит текст:
Скрит текст:
та с какви обувки и какво отгоре, че да става за работа (ако въобще става).
стилът в университета, където работя не е строго офисен...

# 425
  • FRANCE
Здравейте в изблик си напазарувах това рокле http://www.1-2-3.fr/robe-sans-manches-avec-volant-et-encolure-st … ting_produit_PE15, само че му сложих и черен колан. Но се оказа че с нито едни от наличните ми обувки не се вразва newsm78 Другия месец имаме 10г от сватбата и сте ходим на ресторант та ми се иска да се издокарам с роклята, ама с какви обувки, чорапогашник, евентуално връхна дреха. Много че съм ви благодарна за всякъкви идеи. (и не съм с размер на манекенката, само скромните 1.57)

# 426
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
преди време ви бях питала за една пола, тип молив, ластична, но не получих мнения затова сега пак ще ви питам.
Скрит текст:
Скрит текст:

Мисля си за жилетка пристегната с колан и балеринки.  Thinking

Скрит текст:

# 427
  • по пътя
Скрит текст:
Скрит текст:
Джорджи, гледах я, гледах я -ами не става за работа, поне според мен .Спортна ми е-така, че с гуменки, с балеринки, но с ток няма да седи.Моделите на  kalei са различни, защото са изчистени, при тази пола проблемът е този принт, той я прави не работна. Simple Smile по принцип пола без подплата, трудно се вписва в офис вариант, а като гледам тази май няма.

# 428
Тенкю пипъл, значи ако изобщо го сложа със сако ще е светлото, може със светли обувки.

# 429
  • София
strept за мен нито едно не е подходящо  Blush Но искам такива обувки. Mr. Green
Джорди аз пък бих носила полата с черни обувки на ток и дори и сако, щом не е задължително да ходиш в строго офис облекло. Бих я носила и с бели кецки, но с пантофки не. Но това си е мое виждане,просто не обичам поли молив с пантофки. Може би защото не съм висока. Laughing

# 430
madame, на тази рокля къде по-точно й слагаш колана newsm78 С високи сандали ми харесва на мен, както е на снимките.

Струва ми се, че показаните от kalei примери могат да се приложат и за полата на Джорди.

meggle, май май ще му търся друго приложение на черния панталон или евентуално ново сако ...

ПП Тези обувки са толкова безобразно високи, че ще ги сложа максимум 2 пъти за по два часа:)

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 18:10 от strept

# 431
Strept, мен пък ми боде очите пснталона ти. Не знам дали е от това, че го гледам на телефона но има нещо нередно по него.

# 432
той неопренът доста топли. по-скоро изолира добре. от костюмите за сърф имам наблюдения Simple Smile а от къде се сдоби, ако може би ли споделила?

Дрехите за градски условия не са от истински неопрен, само имитират такъв.
Неистинският често дори пропуска вятър, нещо което няма как да стане с неопрена за сърф.
Само уточнявам, за да не се бърка едното с другото. Имам и от двете вкъщи.

Палтото е наистина трепач Heart Eyes
Предложения няма да давам, но давам вот за първите Peace

# 433
  • Belgium
Дрехите за градски условия не са от истински неопрен, само имитират такъв.
Неистинският често дори пропуска вятър, нещо което няма как да стане с неопрена за сърф.
Само уточнявам, за да не се бърка едното с другото. Имам и от двете вкъщи.

Точно така е, а и от неопрен до неопрен за градски условия също има разлика.
Дано китайците са го изимитирали добре.

Кофтито на този материал в града е, че не е никак практичен - при по-топло време държи горещо, при по-студено не топли  Laughing
Но аз упорито си го нося.

# 434
Точно така е, а и от неопрен до неопрен за градски условия също има разлика.
Дано китайците са го изимитирали добре.

Кофтито на този материал в града е, че не е никак практичен - при по-топло време държи горещо, при по-студено не топли  Laughing
Но аз упорито си го нося.
Имам един суичър, топли и не пропуска, но при тениската ми вятъра влиза, като през дантела Rolling Eyes
Истинският пък ме поти зверски, ама той си е баш за сърф.

"Кофтито на този материал в града е, че не е никак практичен - при по-топло време държи горещо, при по-студено не топли  Laughing
Но аз упорито си го нося."

То и с кожата е така, ама като я обичам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт