Модни консултации - 13

• 60 529
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • до вятърните мелници
Благодаря за мненията за полата!

до сега не съм имала дреха от неопрен, като изключим костюма, който наистина много топли...
явно е че този на палтото е по-тънък, личи по начина по който пада и се гъне... но много е ефектно, пак да кажа Simple Smile

# 436
Момичата , здравейте отново  bouquet До ви попитам за мнението относно прическа ,дали вързана, или спусната, изправена , или  нормално спусната на вълни, долу горе да ме ориентирате за тоалета роклята със сакото как си представяте деловия, официален повод newsm78  bouquet

# 437
  • В полите на Пирин планина
Момичата , здравейте отново  bouquet До ви попитам за мнението относно прическа ,дали вързана, или спусната, изправена , или  нормално спусната на вълни, долу горе да ме ориентирате за тоалета роклята със сакото как си представяте деловия, официален повод newsm78  bouquet

Може и на ниска опашка, ако се харесваш, а също и така:

Скрит текст:

Аз бих заложила на максимално естествен вид, но да не ти пречи и да трябва да я наместваш.

# 438
  • Belgium

То и с кожата е така, ама като я обичам  Laughing

При кожата дори е една идея по-лесно. Примерно хубавото кожено яке с добра подплата си топли в студа, ако не е достатъчно човек винаги може да напласти с елек бе ръкав примерно.

А при неопрена и напластяването е мисия невъзможна  Laughing

# 439
Момичата , здравейте отново  bouquet До ви попитам за мнението относно прическа ,дали вързана, или спусната, изправена , или  нормално спусната на вълни, долу горе да ме ориентирате за тоалета роклята със сакото как си представяте деловия, официален повод newsm78  bouquet
Караш ни да даваме съвети на сляпо, нито знаем каква ти е косата, нито какво ти отива!  Wink
Единственото, което мога да те посъветвам е, което те посъветвах и за дрехите - заставаш пред огледалото и пробваш с коя прическа ти харесва повече Wink.

# 440
по принцип попитах за този тип тоалет Peaceопределено с естествената си къдрава  коса мисля , без коренна промяна като я изправя Laughing
Lady Brinne  bouquet

# 441
"По принцип", всичко е относително и зависи от формата на лицето, чертите ти, каква ти е косата, а не какъв ти е тоалета  Peace

# 442
За прическата вече е супер индивидуално ... момичетата много точно са казали защо е трудно да се даде идея по въпроса  Peace И от къдрава коса до къдрава коса ... има мноооого разлика  Crazy

# 443
Добре,прави сте, беше излишно питането ми Peace

# 444
И аз с въпрос.Канени сме на сватба след 2 седмици.Миналата седмица си купих рокля. Ето я:
www.c-and-a.com/de/de/shop/damen/kleider/abendkleider/abendkleid-148585-1.html]
Купих си бежов чорапогащник и чанта Остава сега да измисля обувките и нещо за отгоре.Мисля да бъда с вдигната коса или изправена с преса.

# 445
Едни черни очила и роклята изглежда като рокля за погребение ... 

# 446
Ееее,Кикамора,натъжаваш ме.Дай идея как да я поразчупя малко.Просто съм с наднормени килограми и ми беше много трудно да си намеря нещо, в което да се харесам.Мисля, под нея да си облека оформящо боди,че да ме стегне малко.

# 447
Ако си решила да минеш метър, можеш да отидеш с роклята, но за мен черна рокля на сватба не е най добрия вариант. Особено пък ако си с наднормено тегло, а роклята е права и тясна.  Peace

# 448
  • Somewhere far away
ооо не съм съгласна! зависи каква е роклята. сестра ми наскоро беше на една сватба и беше с прекрасна черна дантелена рокля с  ръкави до лактите и хубави черни обувки- така че стига с тия погребения, не разваляйте хубавия повод с такива думи.

# 449
Тук не говорим за роклята на сестра ти, а за тази която е показана! Концентрирай се  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт