Модни консултации - 13

• 60 518
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз тази рокля си я представям така:

Скрит текст:

За отгоре не съм сигурна... може би болеро?  newsm78

# 451
  • UK
За отгоре някакъв шал, задължително не черен, или едноцветно манто (няма да е много топло и без това, мисля, че е практично), нещо като това - с 3/4 ръкав.

# 452
Моля ви, помагайте!!!  ooooh!  Преди няколко дни търсих рокля и мисля, че я намерих. но сега ми трябва още по-голяма помощ. Обувките какви да са, аксесоарите какви да са..... как изобщо да я съчетая или по-точно с какво. Много ще съм ви благодарна за помоща   bouquet 

# 453
  • София
Според мен тъмно синя чанта и сандали с широки каишки. Цвят - като на роклята синьото.

# 454
На прима виста.
С тюркоазени обувки или сандали. /поне на моят монитор в цветния бордюр има такъв цвят/
Скрит текст:

и бяло сако...
Скрит текст:

# 455
Много ви благодаря момичета, това тюркоазените обувки ми хареса определено. А как мислите, добре ли ми стои роклята или...... Много моля за мнения важно ми е Simple Smile Надявам се не досаждам. А Като аксесоари какво ще ми предложите... може би някаква тюркоазена огърлица или.... не знам Simple Smile Благодаря ви   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 456
  • в Кошера
И аз бих сложила обувки в тюркоаз.  Peace

А Като аксесоари какво ще ми предложите... може би някаква тюркоазена огърлица или.... не знам Simple Smile

Роклята сама по себе си е доста шарена, а и деколтето не позволява колие и подобни (в моите очи). Та в този ред на мисли, бих сложила само семпли обеци.  Peace

# 457
Мисля, че роклята ти стои много добре, проблемът е само че си по чорапи и си застанала отпуснато  Crazy, което когато си на висока обувка ще се промени значително.
Аз бих избрала тъмно сини обувки в цвета на коланчето и като Tyra, мисля, че бижу за врата не би отивало. Помисли за вдигната коса, винаги можеш да добавиш и мъничък аксесоар за коса в някой от по-свежите цветове от роклята, както и фина гривна и обеци в същия цвят ... честно казано дори си представям и бели обувки ...  Rolling Eyes В този случай ми се струва, че чанта и обувки в един цвят не е никак лоша идея  Peace

# 458
  • Австрия
Привет, Веси!

Добра е роклята, стои ти добре, тъй като успешно прикрива.. каквото има за прикриване  Peace

Бих ти предложила две варианта на комбиниране с обувки/аксесоари:

- по-строго (ако може въобще да се определи така): с обувки и чанта или в бяло, или в.. тъмно синьо е другия цвят, а не черно, нали? Много харесвам ето такива, двуцветни:

Скрит текст:

или само с оцветено връхче.
Съответно с чанта, с която да са сет. Обаче се намират по-трудно, съответно излизат и по-скъпо.

Или с обувки със среден ток, тип сандали или наподобяващи такива т.е. със средни по дебелина ивици кожа, които да се 'връзват' с ивиците от десена на роклята. Нещо подобно:

Скрит текст:

a може и peep toes:

Скрит текст:

не много високи, с не много тънък ток и бели или тъмно сини..

- другият вариант е по-разчупен, по-свободен:

тюркозаени обувки и наситено розова чанта или обратното.
Като обувките могат да са също peep toes или сандали, може и с платформа, подходящи са за детско или градинско парти  Peace

И чанта, средно голяма, да се носи на лакът..

A, да: без аксесоари! Достатъчно шарено е. Изключение може да е лакът за нокти или пръстен, или пък по-големи едноцветни обеци (в по-разчупения вариант), но в никакъв случай нещо на врата или гривни..

пп. Лично аз, тази рокля е виждам с бели обувки peep toes и бяла чанта, която се носи на лакът, средно голяма, без ръбата форма т.е. със смекчени очертания.

А какъв е поводът? Тъй като много зависи къде, сред какви хора и среда, по какво време и пр. ще се носи..

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 18:59 от DimS.

# 459
  • София
vesitoo, нали ставаше въпрос  за сключване на брак и кръщене?

Според мен тази рокля не е за такъв повод.

# 460
  • sofia
Защо да не е за такъв повод, щом дамата си я е харесала?!
Веси, добре ти стои! Като махнеш чорапите, сложиш ток и прическа, ще стане много свежо. Simple Smile
Аз виждам обувките бели, все пак е за сватба, а роклята е бяло-пъстра. Иначе за друг случай бих предложила тъмно сини обувки. Simple Smile Пусната, чуплива коса, максимално естествена на вид и дискретни обеци (+ най-много гривна). Това е! Peace

# 461
  • София
Защо да не е за такъв повод, щом дамата си я е харесала?!

Защото не е! Нито е за едното, нито за другото, камо ли за двете в комбинация.

vesitoo тя е с презрамки, а ти си я облякла върху тениска или роклята си е такава?

# 462
  • София
Защото не ми допада животинският принт и то на две животни. Роклята е по-скоро като за над 50 годишни жени. Всекидневна рокля. Високата талия подчертава корема й. И дължината не ми харесва.

Според мен талията задължително трябва да е подчертана. Дължината да е точно до коляното. Смятам, че едно V- образно деколте би стояло чудесно.

# 463
  • В полите на Пирин планина
За прикриване на корема си мисля, че най-добре е дреха, модел пеплум:

Високата талия, като че повече подчертава корема, отколкото да го скрива.

И на мен не ми харесва роклята за официален повод и си мисля, че някаква малко по-твърда материя би била по-удачна ...

# 464
  • Австрия

vesitoo тя е с презрамки, а ти си я облякла върху тениска или роклята си е такава?

Ооо  Crazy Сега и аз се загледах.. ????

Според мен талията задължително трябва да е подчертана. Дължината да е точно до коляното. Смятам, че едно V- образно деколте би стояло чудесно.

А ако няма талия дамата в момента? Трябва ли да подчертава именно липсата й?

Иначе, да. И според мен роклята не е подходяща за сключване на брак  Peace Дори и само формално, с подписване, в тесен кръг..

Общи условия

Активация на акаунт