Модни консултации - 13

• 60 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Не знам къде ги виждате тези презрамки... Роклята ми харесва и какво значи не е за този повод? Важното е тя да се чувства комфортно в нея, очевидно не търси класическа бяла рокля  Rolling Eyes

# 466
Благодаря ви за отговорите, момичета. Незнам какво да ви кажа наистина. Аз харесвам роклята, но може би я избрах заради мъжът ми. Неговият костюм е същото синъо като роклята и стоят мн красиво един до друг. Незнам защо на вас не ви харесва, но всеки си има вкус и не искам да съдя никого. Благодаря ви за помоща. А и честно да ви кажа изборът в Русе не е особенно голям. Simple Smile Хубав ден и наистина много ви благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 467
    А тази по-хубава ли е??? Simple Smile

# 468
Ехааа! За мен да.

# 469
  • София
Като модел тази по ми харесва. И щом бъдещия ти съпруг и баща на детето ти е с костюм, търси скъпи материи  Wink

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 15:51 от asa

# 470
  • UK
Според мен кройката на втората рокля е много по-добре, но бих избегнала няколкото цвята (тези цветове я правят много ежедневна). Според мен заложи на по-класическа цветова комбинация (бяло със синьо например), светло бежово. Ма втората показана от теб рокля ще отиват бели обувки и чанта, дискретни обици и гривна и прибрана ниско на тила коса. Така мисля ще изглеждаш изискано Wink

# 471
  • Варна
Едни черни очила и роклята изглежда като рокля за погребение ... 
Права си, да му се невиди  Mr. Green
Обаче, дрекодът на бг сватбите по подразбиране е черно.
Във фейсбук ми беше попаднала снимка на майка и дъщеря, и двете красиви, облечени изцяло в черно и си казах "Как може да се снимат и качат снимка от погребение, на което са били?!"  Shocked
После прочетох надпис към снимката, че не било погребение, а сватба.
--------------------------------------------------------
vesitoo, първата рокля категорично не. Много кич, много битпазар.
Кройката на втората рокля е по-добре, но не такава шарена - прилича ми на рокля за разходка.
Рокля с пеплум не е за всяко телосложение, нищо, че това тяло има корем.

# 472
Наистина роклята не изглежда официална, но пък е толкова свежа и жизнерадостна и Весито някак ми сияе в нея.
Повода е толкова личен, че двойката сама определя дрескода на събитието, според собственото си усещане, най-важно е те да се чувстват красиви и щастливи.

П.П. Веси, можеш да намериш кърпичка за джобчето на костюма на кавалера и/или вратовръзка в цвят от роклята, сложи обувки в същия цвят и обединяващия елемент е готов.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 473
Здравейте!
И аз във вашата тема с едно въпросче -какво ще кажете за това манто  http://addict-boutique.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA% … iovanni-overcoat/
дали ще придава излишна ширина в ханша  newsm78 , в магазините в нашия малък град няма нищо интересно.
Да изажа и аз мнение за рокличката на  Весито-много е свежа ,но не ми е за официален повод,но пък зависи как се чувства тя,а са важни и обувките,с тях се променя цялата визия.

# 474
vesitoo, извинявам се предварително, но първата рокля беше все едно купувана от сергиите на братята роми по пазарите.
Много принт, много нещо, голяма шарения.
Втората рокля като модел ти стои по-добре. Цветовата гама е ок, ще можеш спокойно да я носиш и след това. Ако не държиш на официалност и сте сред приятели, не виждам никакъв проблем да я облечеш.

В БГ тези залитания за супер официалност, пък празненството в някоя обикновена кръчма след това леко не ми се връзват. Но това си е до манталитет.
Извинявам се ако обиждам присъстващите, но масово съм се нагледала на несъответствие м-у облеклото и мястото, на което е събирането след това.

# 475
  • в Кошера
Сега разбирам за поводите... и реших да споделя - категорично НЕ за първата рокля. Никак не е официална, напротив.  Peace
Втората като модел е хубава, но десена отново не е подходящ в случая.  Peace

Пеплумът "добавя" към талията, не я прикрива. Харесвам го само в/у фигури, нямащи нужда от скриване/покриване/замазване.  Peace
И двете рокли, които си споделила тук, са подходящи модели и кройки за теб, скриват и подчертават каквото е нужно.  Peace Wink Но търси материя, изработка и цвят, подходящи за поводите ти.

Какво синьо е костюмът на мъжа ти? Индиговото от роклята, предполагам.  Rolling Eyes Ако е така, мисля, че ти би стояла в синхрон до него, облечена в екрю/бежово/пудра, с разни индигови акценти.
Например:
Скрит текст:

# 476
  • по пътя
Весито и двете рокли не ми допадат, втората става за пролетна, ежедневна рокля. Роклята за повод трябва да е от хубав плат, в платът е всичко, за това и китайските рокли не стават за нищо, щото са от кофти плат.

# 477
  • Варна
Здравейте!
И аз във вашата тема с едно въпросче -какво ще кажете за това манто  http://addict-boutique.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA% … iovanni-overcoat/
дали ще придава излишна ширина в ханша  newsm78 , в магазините в нашия малък град няма нищо интересно.
Да изажа и аз мнение за рокличката на  Весито-много е свежа ,но не ми е за официален повод,но пък зависи как се чувства тя,а са важни и обувките,с тях се променя цялата визия.
Трябва да имаш тяло като на манекенката, за да стои добре.
Ако си с пищни форми, ханш, корем, дупе - не.

# 478
Уточнявам,че сватбата е турска и в Германия.Помещението не съм го виждала,но тук турските сватби се правят в едни големи халета.Поканени са около 600 семейства(което означава поне 1000 човека най-малко)Младоженците не са ми близки,мъжът е колега на моя съпруг,а булката не я познавам.Роклята съм я купила вече,така,че сега трябва да я съчетая по най-добрият начин.Гледала съм снимки на такива сватба и знам,че облеклото е все едно като по нашите балове,с дългите рокли и костюмите с вратовръзка.

# 479
  • до вятърните мелници
чъки, избери си един цвят за акцент и съчетай обувки с бижу в този цвят, примерно.
да не е обаче така изтърканото нюд, по-скоро тюркоаз, винено червено, нещо с което да "живне" роклята...

Общи условия

Активация на акаунт