Модни консултации - 13

• 60 449
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Имам тази рокля, купена по един повод през миналото лято. Понеже ми харесва, смятам да я нося още. Въпроса ми е с какво бихте я съчетали вие - болеро, шал, други предложения?

# 571
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ех, колко обичам такива роклички!  Heart Eyes (и как въобще нямам фигура за тях)

Ето няколко предложения:
Скрит текст:

# 572
Здравейте - показвате много хубави неща и идеи. За това искам да попитам за варианти за офис облекло и такова подходящо за интервюта за работа панталон с топ? Не искам риза, защото не се харесвам как ми стои и винаги почти ми се отварят копчетата, с изключение на 1-2 по-ежедневни, които имам права кройка. Панталона го търся да е с крачол стесняващ се надолу по крака.

# 573
  • Варна
Много е сладуркса роклята. Аз имам подобна- просто е с тънки презрамки. Отдолу е с хастар и съвсем леко туту- просто закачливо се подава цветен тюл. Давам го като идея ако искаш нещо различно- всяка шивачка ще може да ти направи такава 'фуста' за отдолу.

# 574
  • Варна
P.s Баба ми подари за коледа 10 чифта еднакви чорапи :Д Да не си помислите, че все с едни ходя   Laughing Laughing Laughing
Добре, че го написа, защото аз отдавна си го мисля Wink
Shocked Shocked Shocked
Имам набито око и развинтена фантазия  Mr. Green
Логиката не ми куца, но понякога фантазията надделява Wink

# 575
  • София
Весито тази рокля вече е друго нещо (добре че е свършила черната рокля;)). Аз съм за нюд обувки и само обеци. Махнете задължително иглата за вратовръзка, но оставете кърпичката.

# 576
  • София
Здравейте - показвате много хубави неща и идеи. За това искам да попитам за варианти за офис облекло и такова подходящо за интервюта за работа панталон с топ? Не искам риза, защото не се харесвам как ми стои и винаги почти ми се отварят копчетата, с изключение на 1-2 по-ежедневни, които имам права кройка. Панталона го търся да е с крачол стесняващ се надолу по крака.

Всякакви блузи са подходящи, само да са без картинки и надписи. И да са с ръкав.
Наскоро си взех бледо розова, носих я на интервю с черно кадифено сако и черни дънки.
Панталони много трудно си харесвам. Предпочитам тъмни, изчистени дънки.

# 577
  • Варна
Аз мога ли да си кажа, че тази кърпичка ми бърка в здравето! Дразни ме ужасно!
Нямам против обществото на кърпичките като цяло, а към тази конкретно.

Много ми "простее" съчетанието с нея и вратовръзката. Много пембе, много корал...все едно стърчи филе от сьомга от джобчето. "В джобчето ми дрънка сьомга на котлети"
Вместо нея, ако вратовръзката не ви се струва достатъчна, vesitoo, аз съм за цвете.
В снимките от Kalitea имаше страхотни примери.

Не искам да те обидя, негодуванието ми е изцяло насочено към въпросната кърпичката, а не към мъжа ти.

# 578
...все едно стърчи филе от сьомга от джобчето. "В джобчето ми дрънка сьомга на котлети".....
Joy Joy Joy
Развинтената ти фантазия много забавлява.

Веси, аз ще се намеся само за прическата - добра идея е, но накарай фризьора да я направи с по-отпуснати къдрици, по-естествени, не така подредени и лакирани.

# 579
Хахахахха,  missNoir , от къде ти идват тези асоциации:D

# 580
  • София
Весито, случайно да имаш снимка и с роклята която се вижда на заден план в пробната?

# 581
Ами честно да ти кажа облякох я, харесах я НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЕДНА 65 ГОДИШНА БАБА ИЗЛЕЗНА ОТ ПРОБНАТА СЪС СЪЩАТА РОКЛЯ.......... и си я купи за сватбата на внучка си... а аз директно я събляках  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 582
  • Пловдив
Момичета,дайте съвет от къде да си купя бански костюм..какво е актуално сега?
Все черно си купувам и ми се ще тази година малко разноабразие Hug

# 583
Нямам време да чета всичко днес ще се постарая само да попитам какво мислите за тази комбинация  дънков гащеризон и токчета??

# 584
  • Belgium
Момичета,дайте съвет от къде да си купя бански костюм..какво е актуално сега?
Все черно си купувам и ми се ще тази година малко разноабразие Hug

Дай все пак някакъв ориентир - предпочитани цветове, две части/цял, какъв тип горнищие  Laughing

Както и онлайн или офлайн?

Общи условия

Активация на акаунт