"Песен за огън и лед" - 17

• 34 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
ахахах..
 Joy

Това за мъжете от Марс и жените от Венера съм го чела преди 20-тина години. Ама не ми дава обяснение как с някои мъже се разбирам перфектно, а с  други не

# 106
Привет! Присъединявам се  Embarassed за новини, или нови фен теории докато чакаме. Ще ви изчета и назад, защото досега само съм надниквала бегло (не бях дочела Танца).

# 107
Никой не е гласувал за Планината. Явно всички сме удовлетворени или смятаме, че му е малко:).

# 108
  • Варна
Никой не е гласувал за Планината. Явно всички сме удовлетворени или смятаме, че му е малко:).

Определено Twisted Evil, той е виновникът за някои от най-гадните убийства - Оберин, Елия, Варго..
Добре дошла на Мийра. Grinning

# 109

Определено Twisted Evil, той е виновникът за някои от най-гадните убийства - Оберин, Елия, Варго..

Не знам дали правихме анкета за най-голям изрод. Май имаше такъв план. Планината ще спечели с лекота Simple Smile.

За снаряжението, ако мога да добавя, че освен меч 'Утринна звезда', задължително искам ризница от митрил, че бронята много тежи.

# 110
  • Варна
Аз бих дала гласа си за Рамзи.
Планината някак си е обикновен садист (има ли такива? Shocked), освен това е и наркоман и всички го знаят какво представлява. Никой, а и самият той не го крие. Щеше да ми е интересно ако беше убил Лорас Тирел на турнира какво щеше да се случи. Всъщност ако Планината беше някой друг, със сигурност щеше да бъде наказан за нападението. Но никой не каза нито дума. Дори Тирелите. Shocked

Рамзи  е усойница и всъщност малко хора го знаят какво точно представлява - баща му го прикрива и дори насърчава. Confused
Абе.. май и двамата са един дол дренки, но понеже харесвам Теон, може би затова Рамзи ми е толкова гаден. Thinking

P.P. Аз ще съм ей така с двата меча. Laughing само да не си самоотрежа главата.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 12:16 от Хексе

# 111
Рамзи е направо гнусен.

Планината аз го слагам по-напред заради извращенията му по селата.

# 112
  • Варна
Абе и двамата са психопати, ама Рамзи е психо с въображение - много по-гадни резултати постига.

# 113
  • Варна
Абе и двамата са психопати, ама Рамзи е психо с въображение - много по-гадни резултати постига.

И Планината има въображение и извратено чувство за хумор - например с Варго или онази ханджийската дъщеря, дето даде пари на баща й и иска ресто, защото не си заслужавала. Rolling Eyes

Но да Грегър бързо пали и бързо му омръзва за разлика от Рамзи.

# 114
Благодаря ти, Хексе!

Рамзи води в моята класация "изрод" - много болен мозък и тотално осакатена душа има.
Планината ми е... просто лош, социопат някакъв Mr. Green

# 115
  • Варна
Планината пали от 3/4 (помните ли коня?) и не мисля, че пращи от мозък. Определям го като злобен изрод - като хулиганите в училище, които тормозят слабаците и понякога прекаляват и някой умира. Естествено, след като баща му не го е озъптявал, а Тивин използва точно тези му черти, е развил умението да убива и то брутално... но без въображение. Прави го, защото го може, не мисля, че се наслаждава.
Докато Рамзи е изтънчен изрод - виж само докъде докара Теон. Mr. Green Не че и той не си изтърва нервите (разговора му с Рууз за лейди Барбри примерно), но го прави най-вече пред баща си, или по-точно само пред него, предполагам че татето го изкарва от равновесие. Той определено се кефи на дрането, на гоненето, изнасилването и убиването на момичета - мисля, че е с профил на садист. Обича (и май най-много) да измъчва психически и да пречупва - Теон и Джейни, но сигурно е имало и други - прекалено добър е, не може тепърва да експерименти...  Sick

# 116
  • Варна
Не мисля, че Планината е тъп и жесток. Нито Рамзи за изтънчен. Рамзи предпочита психо изтезанията наравно с физическите, докато Планината не го интересува психологическия план.

Защо мисля, че не е тъп. Първо, защото му се разминава. Убива баща си, вероятно убива сестра си, обезобразява брат си, вероятно убива жените си и някак все успява да му се размине. Посяга на Елия, на наследниците таргариен, на Лорас Тирел и пак му се разминава. Това не може да е късмет. добре разбира, че ако служи на когото трябва и за в бъдеще ще му се разминава.

Направих малко сметки и излиза, че вероятно  Грегър е станал рицар на турнира в Харънхъл, като лично Регар го е посветил в рицарство. Като нищо е бил ухото на Тивин там.  Thinking

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 13:39 от Хексе

# 117
И според мен хич не е глупав, въпреки, че всички тези зверства е трудно да се възприеме, че са извършени от мислещо същество.

# 118
  • Вестерос
Аз бих дала гласа си за Рамзи.
Планината някак си е обикновен садист (има ли такива? Shocked), освен това е и наркоман и всички го знаят какво представлява. Никой, а и самият той не го крие. Щеше да ми е интересно ако беше убил Лорас Тирел на турнира какво щеше да се случи. Всъщност ако Планината беше някой друг, със сигурност щеше да бъде наказан за нападението. Но никой не каза нито дума. Дори Тирелите. Shocked

Рамзи  е усойница и всъщност малко хора го знаят какво точно представлява - баща му го прикрива и дори насърчава. Confused
Абе.. май и двамата са един дол дренки, но понеже харесвам Теон, може би затова Рамзи ми е толкова гаден. Thinking

P.P. Аз ще съм ей така с двата меча. Laughing само да не си самоотрежа главата.
Скрит текст:

Почвам да си мисля, че Рамзи е тайно влюбен в Теон, но тъй като е изрод показва любовта си изродски  Laughing Даже относно подобно нещо се сещам за 2-ма герои от друга книга  Sick

# 119
  • Варна
Mда, доста фенфикшън прочетох на тема Рамзи/Теон.
Може и да съм се изкривила покрай това, но и аз смятам, че Рамзи обича своя Смрад, независимо дали той е Теон или някой друг нещастник. Sick
Обича Смрад, но мрази и завижда на Теон.

П.П. Кои герои? От коя книга?

P.P.P.
 Laughing Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 15:14 от Хексе

Общи условия

Активация на акаунт