"Песен за огън и лед" - 17

• 34 775
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Сидни
само за жените ли ? Joy

# 61
Защо да е друго за мъжете? И мъже са изнасилвани, според мен може да си представи какво означава това.

# 62

Особено за жените, просто виж какви ги плещи за Кат.

# 63
Защо да е друго за мъжете? И мъже са изнасилвани, според мен може да си представи какво означава това.
Друго е за мъжете. за жените се предполага, че са  "слабия пол" и не могат да се защитят от изнасилване, гадно е, но е е разбираемо да те изнасилят.

Ако мъж го изнасили жена освен всичок друго мъжете щего скъсат от подигравки - предполага се жените да са по-слаби.

Такъв мъж ще трябав просто да се пресели на друго място, никога няма да се уморят да го сочат с пръст.  И докато едан жена могат да я възприемат като "жертва",  за мъж който е бил от по-слабаат страна ще излезе "слабак". Съвсем различин са нещата.

# 64
не, не съм женен - имах едно -две увлечения,  но нищо което да доведе чак до сватба.
Защо - да не се предлагаш?
 Joy

# 65
Друго е за мъжете. за жените се предполага, че са  "слабия пол" и не могат да се защитят от изнасилване, гадно е, но е е разбираемо да те изнасилят.

Ако мъж го изнасили жена освен всичок друго мъжете щего скъсат от подигравки - предполага се жените да са по-слаби.

Такъв мъж ще трябав просто да се пресели на друго място, никога няма да се уморят да го сочат с пръст.  И докато едан жена могат да я възприемат като "жертва",  за мъж който е бил от по-слабаат страна ще излезе "слабак". Съвсем различин са нещата.

Разбираемо е да те изнасилят?
Мислиш, че какъвто и да било тип изнасилване - било то и на мъж - е за подигравки?
Просто ще се въздържа от коментар. С две ръце подкрепям мнението, че очевидно имаш проблем с жените.

# 66
 по принцип отоншението спрямо мъжете и жените  към секса е крайно неравноправно и с различин стандарти и така е било винаги и навсякъде, включително и днес.

а

мъжете са мъже, защото пият алкохол и оправят жени, или поне такава представа са носи. Ако някой се остави жената него да го съблазнява, а не той нея т.е. е от слабата страна, значи е слабак, педерас, лигльо, мамино синче - това е масовата представа.
Мъжът трябав да е завоевател. Всички любовни романи с пълин тези килшета.
има една хубава книга "Мъжете са от Марс - жените от Венера" - добре е някой да я прочете. сериозна книга е.

# 67
 Нека вникнем в ситуацията изнасилване.
Какво може да направи една жена за да се защити?
Да убие мъжа пред себе си - с едон движение мъжа ще й изтръгне ножа от ръцете - той е по-силен
Да се самоубие - и какав полза.

обратанат ситуация - колко силан трябав да е жена , за да изнасили мъж. Та тя трябва да е културистка, боксьорка, кечистка, щангистка или боркиня (надали има и двадесет  жени в България които отговорят на това определение). И мъжът срещу нея не трябва респективно да не се занимава с някоя от тези дейности. това намалява рязко шансовете. Затова един мъж изнасилен от жена е за смях, и много мъже биха му се смели -  в смисъл, че е нямал мускули, щом се е оставил да бъде надборен от жена.

П.С. Защо не работи  спелчека?

# 68
Първо - един мъж може да бъде изнасилен и без да е надвит физически - достатъчно е да му пуснеш нещо в пиенето и готово.
Второ - един мъж може да бъде изнасилен не само от жена. Все още ли ти се струва нелепо и смешно?
Трето - ако мъж се остави жена да го съблазни е лигльо и т.н.? Еми че то тогава, да не кажа силна дума, но 2/3 от мъжете значи са такива.
Просто не ми се коментира повече с теб по тази тема. Не аз съм тази, която трябва да ти ги обяснява тези неща.

# 69
Гласувах за РИкард, въпреки, че и Кат и ЕЛия умират по подобен начин - виждайки смъртта на децата си.

За меча - Утринна звезда/Morgenstern / да не се бърка с боздуган-а/.

# 70
 първо -  обикновено мъжете са в компания с други мъже, когато ходят по гаджета и по запои, съществува такова нещо като мъжка солидарост  - друг мъж ще те предупреди, ченякой ти е сложил нещо в пиенето.
2. по точката за мъжелоците съм се изказал ако мъж те изнасили, веднага ще ти лепнат определението "гей" и "педерас", и ще почнат подигравки че спиш с мъже -   това е дори по-лошо, защото мъжете няма да те презират като слабак, но ще се гнусят от теб, че те е доксвал мъж.
3. Че то си е така - над три четвърта в света в момента са мамини синчета, масово се призовава за вращане на казрамата. като средство за лечение.

Да, Определено от теб нищо няма да науча - в това много отдавна съм се убедил.

За мечовете - не знам имаме ли право да изпозваме имена от книгите?

# 71
Тъй като излязох малко от темата с последните си постове ще кажа, че аз гласувах за Елия. За мен смъртта и е достатъчно брутална такава, какво е.
А и Джони - след като за теб брутална смърт включва дълги физически болки, тогава как изобщо намираш смъртта на Кат за такава? На нея и прерязах гърлото и хоп - свърши се.

П.П. Е, не. След последния ти пост край вече - аз отказвам да се въвличам в спорове със стена.
П.П.П. От мен можеш едно със сигурност да научиш повече, отколкото знаеш - правопис. Не претендирам да съм перфектна, но поне съм по-добре от теб.

# 72
  • HH
Джони,

1.  Да те е гнус или пък да презираш човек с различна сексуална ориентация си е чиста хомофобия.

2. А сексуалното насилие е такова, независимо дали е упражнено върху мъж или жена.

3. В теб има нещо тотално сбъркано.

Гласувах за Оберин в анкетата  Wink

# 73
Смъртта на Кат не настъпи за една минута.
Явно за теб думата смърт не включва очакването че ще умреш. Това е нещо старшно. Да знаеш че нещата отиват към края си и да не можеш да ги променш. УЖАС!

Самата смърт на Кейт бе на Червената сватба - сватбаат продължи поне половин час - тя бе заредена с негативин емоции за кейтлин - скарване с  брат й, скарване със сина й, хладно посрещане от страна на домакина, нарушаване на правото на госат на Фрей, избиване на хората й, отчаяни опиит да спаси сина си, сина й умря пред очите й (поредното дете което тя губеше) и чак тогава се стига до нейната смърт.
Т.Е. смъртат на кейт идав след поредица от негативин преживявания.
В този смисъл Ренли или джофри се отърваах суперлеко - живяха като Царе и пукнаха набързо.

# 74
Смъртта на Кат не настъпи за една минута.
Явно за теб думата смърт не включва очакването че ще умреш. Това е нещо старшно. Да знаеш че нещата отиват към края си и да не можеш да ги променш. УЖАС!

Самата смърт на Кейт бе на Червената сватба - сватбаат продължи поне половин час - тя бе заредена с негативин емоции за кейтлин - скарване с  брат й, скарване със сина й, хладно посрещане от страна на домакина, нарушаване на правото на госат на Фрей, избиване на хората й, отчаяни опиит да спаси сина си, сина й умря пред очите й (поредното дете което тя губеше) и чак тогава се стига до нейната смърт.
Т.Е. смъртат на кейт идав след поредица от негативин преживявания.
В този смисъл Ренли или джофри се отърваах суперлеко - живяха като Царе и пукнаха набързо.

Не съм казвала, че за мен смъртта на Кат не е брутално. Чудех се ти как я намираш за такава.
И би ли ми обяснил - или по-добре недей, но аз все пак ще си задам въпроса - как описаното от теб е по-лошо от това да знаеш, че градът, в която се намираш, пада, че мъжът ти те е изоставил, за да избяга с друга, да влезе някакъв, да ти измъкне детето от ръцете, да разбие бебешката му главичка в стената и, докато все още има неговата кръв и мозък по ръцете си - даже и цитат мога да ти намеря - да те изнасили, а след това да те разсече на две? Мислил ли, че тя не е очаквала да умре? Мислиш ли, че нея не я боляло? Мислиш ли, че преди това не е преживяла куп негативни емоции?

П.П. Знам, че казах, че няма да споря, ама не се въздържах.

Общи условия

Активация на акаунт