"Песен за огън и лед" - 17

• 34 787
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
 Ако под "Сбъркано" разбираш че съм хомофоб и расист - признавам "сбъркан" съм (и съм горд с това  )

за мен основните ценности са християнските, а те не допускат  отклонения от провилото -мъж - жена. Всякакви сексуални дивотии жена-жена и мъж-мъж, за мен не са нормални.
Друг е въпросът, че живеем в "сбъркано" време. Отвсякъде.  В световен план. Та дефинициите за "нормалност" отдаван спряха да важат

аз сексуалният аспекта само ти казвам, че ако аз преспя с пет жени ще ме бележат за "плейбой", а ако ти преспиш с пет мъже ще те бележат за курва. Отоншенито спрямо мъжете и жените набаза секса, съвсем не е еднозначно, колкото и да е несправедливо.

# 76
 мисля, че е станало твърде бързо и Елия  въобще не е осъзнавала какво се случвала. Планината е грабнал едното дете - бам - у стената - нещата се случват за пет-шест секунди. Елия  даже не е имала време да извика. За второто дете му е отнело още толкова -  Най-много половин до една минута му  е отнело убийството на двете деца. Не мисля, че е имало кръв по ръцете му, просто са им се пукнали черепите и са получили сътресение, при което последвала незабавна мозъчна смърт.
Нещата са ставали толкова бързо, че до този момент Елия може дори и да не се е уплашила истински.
Изнасилването е било вече гадно, но предполагам, че гадняр като Планината го е съчетал с душенето, то не е траяло повече от две минути (максимум три), тя е загубила разсъдък още на първата, така че не го намирам за чак толкоз страшно. Защото според мен не е съзнавала какво се случва.

При Кейтлин от началото на сватбата до края мина поне половин час, а ако добавим смъртта на БРан и Рикон, осакатяването на Бран, опитът Бран да бъде убит, как използваха Санса, смъртта на мъжа й и прочие вече говорим за месеци несгоди..... тя съзнава какво се случва - губи всички близки. това е бавен процес.

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 17:45 от Джон Сняг

# 77
Чета и не вярвам на очите си (за Елия).  Sick

# 78
мисля, че е станало твърде бързо и Елия  въобще не е осъзнавала какво се случвала. Планината е грабнал едното дете - бам - у стената - нещата се случват за пет-шест секунди. Елия  даже не е имала време да извика. За второто дете му е отнело още толкова -  Най-много половин до една минута муотнело убийството на двете деца. Не мисля, че е милао кръв по ръцете му, просот са им се пукнали черепите и са получиил състресение, при което последвала незабвна мозъчан смърт.
Нещата са ставали толкова бързо, че до този момент Елия може дори и да не се е упалшила истинки.
ИЗнасилването е било вече гадно, но предполагам, че гадняр като Планината го е съчетал с душенето, то не е траяло повееч от две минути (максимум три), тя е загубила разсъдък още на първата, така че не гто намирам за чак толокоз страшно. Защото според мен не е съзнавала какво се случва.

При Кейтлин от началото на свабтана до каря мина поне половин час, а ако добавим смъртта на БРан и Рикон, осакатяването на Бран, опитът Бран да бъде убит, как използваха Санса, смъртата на мъжа й и прочие вече говорим за месеци несгоди..... тя съзнава какво се случва - губи всички близки. това е бавен процес.

Първо - Грегър е убил само едното и дете, Егон. Ренис не е била при нея.
Второ - това с душенето как изобщо го реши?
Трето - "Този, който е пръснал главата на принц Егон в стената и е изнасилил сестра ви Елия, все още с неговата кръв и мозък по ръцете си, е бил Грегър Клегейн."
Четвърто - да, те са и измъкнали детето от ръцете и са го убили, а те е стояла и си е казвала - А! Случва ли се нещо изобщо? Не, твърде бързо е! Сигурно мозъкът ми нещо си измисля. WT..?

# 79
Гласувах за Оберин - гадничко си е да ти пръснат очите и да го осъзнаваш.

Мечът може би Bauglir - Принудител, но ще си имам и една кама  - Hope. Задължително от звезден метал.

Не бях влизал отдавана - Джони оспамил си форума. bowuu

# 80
  • Вестерос
не, не съм женен - имах едно -две увлечения,  но нищо което да доведе чак до сватба.
Защо - да не се предлагаш?
 Joy

Заета съм  Joy Просто Бум спомена за жените и  ми стана интересно  hahaha

# 81
  • Вестерос
Защо да е друго за мъжете? И мъже са изнасилвани, според мен може да си представи какво означава това.
Друго е за мъжете. за жените се предполага, че са  "слабия пол" и не могат да се защитят от изнасилване, гадно е, но е е разбираемо да те изнасилят.

Ако мъж го изнасили жена освен всичок друго мъжете щего скъсат от подигравки - предполага се жените да са по-слаби.

Такъв мъж ще трябав просто да се пресели на друго място, никога няма да се уморят да го сочат с пръст.  И докато едан жена могат да я възприемат като "жертва",  за мъж който е бил от по-слабаат страна ще излезе "слабак". Съвсем различин са нещата.

Разбираемо е да те изнасилят?
Мислиш, че какъвто и да било тип изнасилване - било то и на мъж - е за подигравки?
Просто ще се въздържа от коментар. С две ръце подкрепям мнението, че очевидно имаш проблем с жените.

Пропуснал е Н=то, според мен е писал "но не е"

П.П. Ееее не, защо си мислиш, че изнасилването е 2,3 минути  Shocked Представи си , че може да е 30,40  Sick

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 18:03 от Tiffany Aching

# 82
Друго е за мъжете. за жените се предполага, че са  "слабия пол" и не могат да се защитят от изнасилване, гадно е, но е е разбираемо да те изнасилят.

Ако мъж го изнасили жена освен всичок друго мъжете щего скъсат от подигравки - предполага се жените да са по-слаби.

Такъв мъж ще трябав просто да се пресели на друго място, никога няма да се уморят да го сочат с пръст.  И докато едан жена могат да я възприемат като "жертва",  за мъж който е бил от по-слабаат страна ще излезе "слабак". Съвсем различин са нещата.
Пропуснал е Н=то, според мен е писал "но не е"

Според мен просто е написал два пъти "е". Не отрече това, което съм написала. Но то с толкова правописни грешки на човек му е трудно да схване.

# 83
  • Вестерос
По-скоро технически грешки, аз също пиша редовно каот вместо като, но винаги си чета написаното преди публикация  Mr. Green

# 84
да си християнин, значи да си горд хомофоб и расист  Sick
Повръща ми се от теб.
Жони, момче, Инквизиция за теб, все ще ти е малко.

# 85
По-скоро технически грешки, аз също пиша редовно каот вместо като, но винаги си чета написаното преди публикация  Mr. Green

Всеки прави такива грешки. Но не може от изречение с 15 думи да има 10 сгрешени. Явно някой не чете какво пише преди да го публикува. Най-малкото се подчертава с червено, когато е грешно.
Както и да е, сериозно спирам със спама. Извинявай се на всички.

П.П. Преди окончателно да спра ще вметна, че и аз съм християнка, но не съм нито хомофоб, нито расист.

# 86
Моят меч ще е Sorry.

# 87
  • Варна
Ама защо наистина се обсъжда, че мъже не могат да бъдат изнасилени?
Джони ти кое би избрал - да те изгорят на клада или да те изнасили Грегър Клегейн и след това да те убие? Thinking

# 88
защото Хексе, на жонката  Sick  не му е ясно, какво означава думичката.

# 89
  • София
Уф, а защо го няма Роб Старк?

Иначе глас за Кейтлин. Самото и убийство беше брутално, но мигът преди да я убият беше много по-жесток. Да види с очите си убийството на любимия и първороден син и то на сватбата на брат си.
Това за мен е най-бруталния момент в цялата поредица.

Общи условия

Активация на акаунт