Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 278
  • 788
  •   1
Отговори
# 390
стискам палци, дано е успешен Hug
Благодаря от сърце   bouquet

# 391
Момичета, днес правихме трансфер на едно прекрасно ембрионче. Започна се голямото чакане, много се вълнувам но и се притеснявам. Дано се получи този път Praynig. Желая успех на всички   bouquet

Hug Успех и дано след 9 месеца да е в ръцете ти живо и здраво Simple Smile))

# 392

Момичета, днес правихме трансфер на едно прекрасно ембрионче. Започна се голямото чакане, много се вълнувам но и се притеснявам. Дано се получи този път Praynig. Желая успех на всички   bouquet

Hug Успех и дано след 9 месеца да е в ръцете ти живо и здраво Simple Smile))
  Hug благодаря  Hug

# 393
Танита, аз съм със същата диагноза и за да те успокоя ще ти кажа, че аз пък въобще не извадих яйцеклетка при първата ми пункция на ЕЦ. После лекувах задържан фоликул и чак на втората пункция, но преди това бях на Клостилбегит, изкараха две зрели яйцеклетки. Не знам дали се дължи на всички бъркочи (хранителни добавки), които пия от края на ноември, а те са много, но ето, че има резултат.
Airaa, оправяй се бързоо и следващия път те чакаме с хубавата новина! Успех от сърце!
Здравей Шакира, може ли да споделиш какви бъркочи пиеш  Laughing ?

# 394
Айра, успех. Дано това да е твоя опит с щастлив край!
Успех и на жените, които сега чакат за пункция! Бъдете спокойни и вярвайте !

# 395
Танита, пия ето това:
NAC (N-Acetyl Cysteine)600mg -2×1
L-Argenine500mg - 2×1
Cetebe(vit.C)500mg - 1caps. дневно
Масло от вечерна иглика 1300mg - 2×1
Омега 3 (на фирмата  Megared) - 500mg дневно
Вит.А "до овулация" × 1caps. дн.
Вит.Е "след овулация" × 1caps. дн.
Фолива 400мг - 1tb. дн.
Инофолик - 1 саше дневно
Селен 100мкгр дн.
Пчелно млечице 1мес пия, 1 мес. почивам
Гооолям бъркоч!
Airaa, стискам палции!!!  bouquet

# 396
Танита, пия ето това:
NAC (N-Acetyl Cysteine)600mg -2×1
L-Argenine500mg - 2×1
Cetebe(vit.C)500mg - 1caps. дневно
Масло от вечерна иглика 1300mg - 2×1
Омега 3 (на фирмата  Megared) - 500mg дневно
Вит.А "до овулация" × 1caps. дн.
Вит.Е "след овулация" × 1caps. дн.
Фолива 400мг - 1tb. дн.
Инофолик - 1 саше дневно
Селен 100мкгр дн.
Пчелно млечице 1мес пия, 1 мес. почивам
Гооолям бъркоч!
Airaa, стискам палции!!!  bouquet

Благодаря Шакира, трябва ли да се консултирам с лекарката или да си ги пия без притеснение?

# 397

Успех мила, пожелавам ти едно здраво  newsm30

# 398
Аз питах Шефкетова, но тя ми каза от всичко да оставя Аргинина и да не съм се надявала на помощта на добавките. Но аз си ги взех и от края на ноември не съм ги спирала. Ако е вярно, че организма 3 мес. се подготвя да произведе една свястна яйцеклетка, то аз на третия месец след приема на добавките изкарах 2. Не искам на никой нищо да втълпявам, но аз за себе си съм решила да ги пия.
Танита, тук в БГ мама има цяла тема за хранителни добавки за МЦ. Аз от там се консултирах с момичетата и започнах да ги пия. Успех!

# 399
Добавките вършат работа. Аз също усетих ефект, най-малкото циклището ми влезе в някакъв ритъм.

# 400
# 401
Здравейте момичета  Hug
Записвам се и аз в тази тема.
Преди няколко дни попълних онлайн формуляра на клиниката и сега чакам обаждане за определяне на час.
Правим опити от близо 10 месеца и е време за по-компетентно мнение вече.

# 402
# 403
Благодаря ви момичета за подкрепата. Страхотни сте   bouquet

# 404
Момичета, на 16 февруари ми беше пункцията след стимулация с Гонал. Извадихме две Я, които обаче не се оплодиха. Цикъла ми дойде на 03.03 и реших да си почина един месец. Сега очаквам да ми дойде отново следващата седмица. Дали ще мога да започна стимулация отново или трябва още да се изчака?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт