Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 248
  • 788
  •   1
Отговори
# 450
Обадиха ми се от Надежда и ме отложиха за събота... имало забавяне на ембриона и е на 5 клетки... Супер много се притесних.... Казаха, че може да си навакса развитието... Cry
Мила, не се притеснявай - трябва да си спокойна за събота Simple Smile
Ембриончето може да се е по-мързолевило малко ама сега ще навакса (малко хумор да те поразвесели)...

ПС: аз твърдо вярвам, че нашия бебо, или беба, си ни е избрал и просто си чака момента да ни зарадва Simple Smile и това важи и за теб и за всички девойки тук. а ние трябва да сме търпеливи, силни и спокойни до мечтаните  EFP че както казва сестра ми - не се тръшкай сега, че като дойде, предвид гените на майка му, не ми се мисли какво ни чака... хихихи

# 451
  • София
Обадиха ми се от Надежда и ме отложиха за събота... имало забавяне на ембриона и е на 5 клетки... Супер много се притесних.... Казаха, че може да си навакса развитието... Cry
За да ти вдъхна кураж,  ще ти кажа, че забавеното ембрионче на моята най-добра приятелка е вече на 1год.8мес.
Оставиха го до 5-ти ден поради същата причина и тогава го върнаха със статус късна морула. Успех! Hug

# 452
ох, много сте сладки  Hug

Опрелено ме ободрихте Simple Smile) Дано дребното да е малко лениво и да се взима в ръце да наддава Simple Smile))))

# 453
Момичета, има ли някакви по- специални изисквания когато ви взимат кръв за лекарството? Гладен, жаден, час трябва ли да запишеш? newsm78

# 454
Момичета, има ли някакви по- специални изисквания когато ви взимат кръв за лекарството? Гладен, жаден, час трябва ли да запишеш? newsm78

Само часа уговори с имунолозите.

# 455

Само часа уговори с имунолозите.
Благодаря ти!  Hug   bouquet

# 456
Момичета,знаете ли дали д-р Персенска ще работи тази събота?

# 457
Мери Дик, как върви стимулацията ?

# 458
Мери Дик, как върви стимулацията ?

Вчера на 8-ми ден от стимулацията бях на преглед и появили са се още фоликулчета, по пет в единия и пет в другия яйчник от 7 до 10мм. Лигавицата беше този път 6мм,М.
И това е ,хормони не пуснахме.Утре съм пак в клиниката и този път ще изследваме естрадиол и прогестерон. Дозата на гонала си остана същата по 250 единици.
Стискайте ми палци момичета,всичко да е наред утре.
Ще пиша после Hug

# 459
Мери Дик, спокойствие и успех! Чакаме да се похвалиш с добри новини утре  Hug

# 460
Момичета,знаете ли дали д-р Персенска ще работи тази събота?

Няма да работи в събота, мен ме записаха при доктор Шефкетова.

# 461
  • на морето
Момичета,

Знам, че сме го коментирали в по-предишни теми, но не мога да открия адреса на хотел Тифани май се казваше, в близост до клиниката. Ако може някой да ми го изпрати отново, че ми се налага да оставам в София. Благодаря ви!

# 462
  • Варна
Момичета,

Знам, че сме го коментирали в по-предишни теми, но не мога да открия адреса на хотел Тифани май се казваше, в близост до клиниката. Ако може някой да ми го изпрати отново, че ми се налага да оставам в София. Благодаря ви!

Може би имаш предвид Таити?

# 463
  • на морето
Да, май беше Таити  Embarassed Благодаря ви!

# 464
Момичета, опитвам се да открия телефона на микробиологичната лаборатория в Надежда, много ми е важно, а на информация е постоянно заето. Имате ли представа какъв е?
А необходимо ли е да си правимнова регистрация за системата за он-лайн резултати, виждам, че вече е чрез ЕГН?

Общи условия

Активация на акаунт