Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 110
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
Има и жена, която прави мамографии, ето я: http://www.nadezhda.bg/ekip/doktor-nastia-balatzenko-12/
Много е симпатична, моя приятелка беше при нея.

# 646
  • Sofia, Bulgaria
Има мамолог в клиниката / жена е , но не помня името / , може и с направление , но тогава се записва час и става по -бавно , на свободен прием те приемат веднага , прегледа е 50лв.

# 647
Момичета ,моля ви кажете ми какво следва след вземането на биопсиите. Казаха ми да се обадя на регистратурата след 3-4 седмици и ако е готов резултата по-късно ще ми върнат отговор от доктора. Така ли е или нещо не съм разбрала, че малко ми е объркващо.  Доктора ли ще ми се обади или някой друг? При вас как беше?

Явно при тези биопсии си зависи от резултата и от това при кой доктор си. Аз в петък научих от информация, че е готова вече и в понеделник сутринта ми се обади жена да ми каже резултата и съответно на кой ден от МЦ ме иска док. Според мен важно е след 3 седмици да звъниш по на често за да може като стане готова да ти предвижат досието към доктора. Успех и дано бъдеш зарадвана с хубави резултати. 

# 648
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря момичета, с вас съм по-спокойна. Отново ми помогнахте. Heart Eyes

# 649
Момичета, на 16 февруари ми беше пункцията. След това не стигнахме до трансфер и ми дойде на 28.02. Кога би трябвало да ми дойде пак? Има ли някакво закъснение в месец след стимулация или ....

# 650
Момичета, на 16 февруари ми беше пункцията. След това не стигнахме до трансфер и ми дойде на 28.02. Кога би трябвало да ми дойде пак? Има ли някакво закъснение в месец след стимулация или ....

Ако не си била по дълъг протокол не би трябвало да имаш закъснение. Идва си нормално.

# 651

Ако не си била по дълъг протокол не би трябвало да имаш закъснение. Идва си нормално.

Бях по къс протокол, с Гонал.  newsm78

# 652
Момичета на фраксипарин, как точно се контролира дозата ви по време на бременност след инвитро в клиника Надежда?

# 653
Или те слагат на 0.4 профилактично или си търсиш добър хематолог да ти определи дозата.

# 654
Моля, има ли по-сложни хематологични случаи бременни с инвитро от клиника Наджеда, как и къде си сверяват дозите от фраксипарина?

# 655
По сложен тромбофиличен случай от моя нямаше допреди две години там. Сега може друга звезда да е изгряла  Mr. Green Аз си сверявах часовника в трета градска.

# 656
Като чета Герда, имам чувството, че тя е новата "звезда" по всички параграфи  Wink

# 657
А може, може. Не е приятно да си тая графа хич.

# 658
Здравейте момичета,
имам записан час при д-р Персенска за ЦС, дали може някой да ми разясни процедурата? Изписа ми свещичка Профенид...пише, че се поставя ректално но аз вкъщи ли си го слагам преди да ида за часа или в клиниката си го слагам преди процедурата?Кога се слага? Трябва ли да ида по-рано от уречения час?Други момичета ми казаха,че не мога да си взема ЦС, така ли е или има опция? newsm78
Благодаря и успех на всички!

# 659
  • В сърцето на любимия човек
На мен ми изписаха 3 свещички Профенид преди цветна снимка. Първата се слага вечерта преди процедурата, втората - сутринта, а третата - 1час преди процедурата. При мен се наложи да сложа и 4-та, защото снимката ми се забави много - близо 4 часа и една жена от Образна диагностика дойде и ме предупреди да си сложа още една свещичка.
Плаката със снимката е в досието ми, в себе си имам диск с всички снимки от процедурата. Не съм заплащала допълнително за него - казах на д-р Райков (тогава бях негова пациентка), че искам диск и той ме изпрати в Образна диагностика от където ми го записаха веднага.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт