Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 038
  • 788
  •   1
Отговори
# 765
Лелее, наистина ако преживея загубата на всичките си яйцеклетки след размразяване, друга песен ще пея. Леле, момичета, много съжалявам Sad Дано от тук насетне всичко да е ок.
А защо е по-добре ембриони да се замразяват?

# 766
Шакира, имат по-добра преживяемост. Иначе и аз събирам яйцеклетки и вече за половин година имам само една събрана  ooooh! За съжаление заради мъжкия фактор не можем да оплождаме всяка.

# 767
  • София
Шакира, имат по-добра преживяемост.
Защото клетките са повече и при загуба не 1-2 клетки,  ембрионът ги наваксва, докато Я. е само една клетка и няма как да навакса загуби...

# 768
Да. Благодаря ви! Сега ми се обадиха. От три са замразили 2, третата била незряла и нямало да може да се оплоди. Стана ми криво Sad

# 769
Ако таксуват всяка оплодена яйцеклетка - при мен при 23 оплодени означава ли, че ще трябва да платя 5750 лв. за оплождане.  Shocked Предполагам това не се поема от фонда.  ooooh!

# 770
  • София
Над 5 мисля че е пакетна цена

# 771
Ох, успокоих се. А колко е пакетната цена?

# 772
Искам да ви попитам,когато един инвитро опит е неуспешен,не трябва ли да има обратна връзка между пациент и лекар?!Или ембриолозите се обаждат,казват,че примерно оплождане е нямало и нещата приключват....

# 773
  • София
що да приключват  newsm78
записваш си час за лекаря и го питаш каквото те интересува.
обаче със сигурност няма как да ти отговори защо не е имало оплождане. и при идеални условия може да не се получи.

# 774
ANGELIKA1, по-скоро важно в такъв случай май е да се направи консултация с лекаря да се изкоментира какво може да се направи по въпроса и да се промени при следващия опит, ако има такова нещо.

а на тези дискове от операциите само снимки ли качват? аз друго не откривам.  newsm78

# 775
  • София
Дали ще се намери някоя бременна да направи нова темичка Simple Smile

# 776
Момичета чета ви за тази такса оплождане и искам да ви попитам, например когато си финансирана от фонд независимо държавен или общински тази такса от пациента ли се поема за всяка яйцеклетка по 250 лева?

# 777
Момичета чета ви за тази такса оплождане и искам да ви попитам, например когато си финансирана от фонд независимо държавен или общински тази такса от пациента ли се поема за всяка яйцеклетка по 250 лева?

Дария, Фондът поема определена сума за оплождане - ако не се вместиш в нея, доплащаш. Със сигурност ще стигне за оплождането на 3-5 Я 

# 778
  • В сърцето на любимия човек
При повече от 5 яйцеклетки таксата за оплождане е пакетна и е в в размер на 1600лв.
ЦАР финансира оплождане чрез ИКСИ в размер на 1600лв, така че пациентите по фонда не доплащат за оплождане
Ето тук е описано какво финансира фонда:
http://www.car-bg.org/finance.htm

# 779
  • София
Дали ще се намери някоя бременна да направи нова темичка Simple Smile
Хайде ,бремелинки ! Пуснете една късметлийска нова тема за всички чакащи кандидат-мами!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт