Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 209
  • 788
  •   1
Отговори
# 90
Lavender88  bouquet
Ти като си записваше час за стимулация каза ли,че ти е 5ти ден?

Исках да си запиша час за 2ри ден. Беше началото на декември и от регистратурата ми казаха, че стимулации няма да започват заради празниците и не могат да ми дадат час.
Най-ранния възможен беше 5тия ден. Аз толкова се разочаровах и натъжих, че приех часа без да се разправям. Бях сигурна, че нищо няма да излезе и че ще пропуснем месеца.
След прегледа д-р Персенска каза, че всъщност деня на прегледа се брои за 4ти ден, тъй като ми е дошло следобед и този първи ден в действителност е нулев. И така започнахме стимулацията.
Според мен си вземи първия възможен час, а вече лекарят ще прецени след прегледа как ще процедирате Simple Smile
Успех :*

Според мен стимулациите са индивидуални, но да дам личен пример. При първи опит започнахме стимулация на 4 ден. Въпреки силните дози вече се беше образувал доминантен фоликул и останалите не успяха да го стигнат. Прекъснахме стимулацията.
При втори опит стартирахме на втори ден и получихме 10 фоликула с приблизителни размери.
При мен беше важно да се стартира рано.

# 91
Здравейте момичета, 10-ден след трансфер на 2 ембриончета на 4-ти ден(морула), резултат от кръвен тест - 204,22. Дали са се хванали и двете?
Честито за резултата,само на прегледа ще разбереш дали са 2.Моят резултат на 11 ден бе 578.50 на 2 5-дневни и днес станаха на 15г.с.

Здравей Ирина, благодаря за пожеланието. И на теб ти желая безпроблемна бременност и раждане. На кой ден от трансфера ти беше прегледа? И кои теми четеш сега?

# 92
Мисля, че една процедура е 80 лв, а 320 са 4 Simple Smile
320 лв.

Благодаря, момичета!   bouquet А трябва ли да правя 4 процедура или мога само 1?

# 93
  • София
Съпружка, правят се 2 или 4 процедури. Успех!   bouquet

Айа, Северина, тихичко честито!  Praynig

# 94
Благодаря!   bouquet

# 95
Съпружка, при мене от три опита в Надежда, с +тест беше този в който правих акупунктура.
 bouquet

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 10:33 от -INA-73

# 96
  • София
Само да вметна, че вчера си взех нова  парола за проверка на лаб.резултати и системата наистина работи, а User name-a вече  е ЕГН-то.

# 97
Dandiela, виждат ли се стари изследвания или само новите ще са качени?

# 98
  • София
При мен не се виждат,  за съжаление ... Sad

# 99
Dandiela, благодаря!  Жалко ако оставят нещата така. Ще ги попитам като отида до болницата следващия път.  bouquet

# 100
Здравейте момичета,
Чета ви редовно, но пиша рядко. Да попитам някоя от вас вече знае ли кои дни от месец март ще отсъства д-р Стаменов? Предварително благодаря. smile3525

# 101
  • Варна
Оххх, ще стартираме стимулация по къс протокол в събота или в понеделник... Взе да ми трепери под лъжичката...  smile3506

# 102
Бебо, последния път, като бях в клиниката, видях списъка на д-р Стаменов и за събота /14.03.2015 год./ пишеше, че ще е на Боровец. Някъде бях чела, че на 12,13 и 14 имат конференция. Така че, вероятно, тези три дена няма да преглежда.

# 103
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Оххх, ще стартираме стимулация по къс протокол в събота или в понеделник... Взе да ми трепери под лъжичката...  smile3506

Кали,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 104
Във фейсбук страницата на пациентките на Надежда се разисква информация,че Стаменов ще  преглежда до края на годината и след това ще се отдаде на научен труд,някой знае ли нещо по въпроса Shocked

Общи условия

Активация на акаунт