Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~113

• 28 527
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Едно е сигурно, Елифче няма да си даде детето  Party

Аз мисля, че ще се намеси Джелал и ще й разкаже истината на Елиф....Не вярвам да оставят дефне да си разиграва коня и да печели с лъжи и измами....

Освен Джелал, може и Султан или Назлъ да кажат нещо на Кахраман, нали чуха думите на Дафка. Само така той ще може и да действа  Thinking

# 61
ОФ ,ОФ , ОФ

Може  и да не съм права ,но и Елиф е глупава ,след толкова лъжи от страна на Дафне ,как можа да и повярва ?
Кахраман толкова пъти показа отношението си към нея ,винаги я закриляше …ама май и тя не го оцени …./не го заслужава -заслужава мен  Joy Joy Joy/

Иначе  пренасят наркотици ,дали Максут няма да издаде какво пренасят под името на сем.Юрухан ?
Той е луда глава и като нищо ще жертва парите ,само и само да си отмъсти  newsm78

# 62
  • Плевен / София
Обяснението на Кахраман дойде в най лошия момент...

# 63
Няма да има фрагман....
Да знаете, че Дефне е психично болна.....
Няма начин...изпотроши всичко в къщи и пред Елиф говори спокойно, едва ли не е съпричастна към нея....
Това е характерно за лудите - при тях има раздвоение на личността...
точно такава снаха заслужава Къймет - Жалко за Кахраман.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 64
  • Керодиспансера
Но и той не и каза , че е напуснал Дефне и че ще се развеждат  ooooh!

# 65
  • Керодиспансера
Тя говори много състрадателно пред Елиф, а как ехидно се усмихна в колата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 66
  • Керодиспансера
Нямаше начин всичко да се подреди толкова добре - нова къща , щастливи влюбени - не може  Naughty нали сега трябва да поплачем , да се вайкаме , тюхкаме и ...... накрая всичко ще се подреди  Peace

# 67
ОФ ,ОФ , ОФ

Може  и да не съм права ,но и Елиф е глупава ,след толкова лъжи от страна на Дафне ,как можа да и повярва ?
Кахраман толкова пъти показа отношението си към нея ,винаги я закриляше …ама май и тя не го оцени …./не го заслужава -заслужава мен  Joy Joy Joy/

Иначе  пренасят наркотици ,дали Максут няма да издаде какво пренасят под името на сем.Юрухан ?
Той е луда глава и като нищо ще жертва парите ,само и само да си отмъсти  newsm78

сори, но Елиф наистина излиза, че еглупава. как можа да повярва на Дефне, като има предвид Дефне какво правеше с нея, как я унижаваше...

За Максут и аз това си мисля - той действа - затова написах, че ще излезе, че той е най-умен... Направо ще ги унищожи.
Добре, че Кахраман купи къщата на ието на Елиф, че ще има къде да живее....А Къймет да ходи при Дафка и другата змия невал...

# 68
  • Плевен / София
Даже и да беше казал, че се развежда...Елиф не му вярва.....тя се почувства предадена, че Кахраман си е мълчал досега за бебето.....

# 69
  • Керодиспансера

Аз искам да се оженя за Елиф !

Още един луд  ooooh!

# 70
Не разбрах какво каза Дефне, че Елиф си спомни как пи млякото в коридора  newsm78 newsm78 newsm78

дано до 2 епизода да се оправят нещата, защото няма да мога да изчакам да свърши сериала и тогава да се наредят работите....

# 71
  • Керодиспансера

- Ребёнок в твоём чреве - этот ребёнок ваш с Кахраманом! Ребёнок в твоём чреве - твой!
Ты будешь чувствовать каждое его движение, будешь слышать биение его сердца.
Кахраман заберёт у тебя ребёнка!

# 72
Даже и да беше казал, че се развежда...Елиф не му вярва.....тя се почувства предадена, че Кахраман си е мълчал досега за бебето.....
Ами ние колко пъти му казвахме тук на Кахраман да и каже ,ама той не ни чете !!!!!

Това пък са думи на Къймет към Султан :

ВОТ СУКА ПОКА ИИ НЕ РОДИЛА НАДО ВЫДАТЬ ЗАМУЖ ТВОЮ ДОЧЬ ОТ ПОЗОРА ЧТОБЫ НИКТО НЕ УЗНАЛ

# 73
Днес превес имаха лошите!Няма начин в др.епизод Кахраман да не научи поне част от всичко натворено от Дефне,Къймет и сие....

# 74

Аз искам да се оженя за Елиф !

Още един луд  ooooh!
О да....Сега Къймет го използва, след това ще се окаже, че Елиф е недостойна за керем....

Кахраман трябва да обеси Къймет - по нейна вина става всичко....

Общи условия

Активация на акаунт