Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~113

• 28 544
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
ПЕРВАЯ ЖАЛОБА НА "ВДРЕБЕЗГИ"

Фаны сериала "Вдребезги" с нетерпением ждут развития отношений Гюльсерен и Джихана (Нургуль Ешильчай и Еркан Петеккая). В серии, которая была показана на прошлой неделе, герои долго беседовали. Но поскольку Эндемол готовился к премьере, беседа проходила на фоне большого рекламного щита с "Дворцом Серче", что многим зрителям совсем не понравилось. На такую навязчивую рекламу, как сообщается, поступило несколько жалоб с просьбой проверить, не нарушено ли рекламное законодательство, т.к. закон устанавливает продолжительность показа в эфире рекламируемого продукта/услуги

# 691
Ани,Озан ако иска да види Джансу и отиде в новия и дом,ще разбере как Гюл  се грижи за нея!Само да не реши да се нанесе! Laughing

Дилара действа винаги подмолно! Peace

ПП Ани,това е за новия сериал на Сонгюл Йоден!Започна миналия четвъртък,но е с нисък рейтинг! Peace

Кралице Hug,благодаря за бързия превод на фрагмана! Hug

# 692
Ето фрагмана на съдбата!

Kaderimin Yazıldığı Gün - 20. Bölüm 2. Fragmanı

http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun
Здравейте...среднощно! Hug

репликите:

Кахраман: Ще ме изслушаш...има още много неща..за които да говорим!
Керем: Аз, Елиф много я обичам..майко, колкото искаш викай и крещи...не ми пука, ще се оженя с нея...ще видиш!
Дафне: Ти, може би си ме отписал от това твое семейство, ама...ето, те още са и мое...такова..
Кахраман: Аз, вече ...немога да откъсна от сърцето си Елиф...да я отхвърля, вече ..немога!

Кралице много благодаря за превода на репликите от фрагмана на Съдбата  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Това беше важно, Кахраман да осъзнае, че обича Елиф, тя е в сърцето му  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не ми се отварят емотиконите....

# 693
  • Плевен / София
Ето фрагмана на съдбата!

Kaderimin Yazıldığı Gün - 20. Bölüm 2. Fragmanı

http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun
Здравейте...среднощно! Hug

репликите:

Кахраман: Ще ме изслушаш...има още много неща..за които да говорим!
Керем: Аз, Елиф много я обичам..майко, колкото искаш викай и крещи...не ми пука, ще се оженя с нея...ще видиш!
Дафне: Ти, може би си ме отписал от това твое семейство, ама...ето, те още са и мое...такова..
Кахраман: Аз, вече ...немога да откъсна от сърцето си Елиф...да я отхвърля, вече ..немога!

smile3521 newsm44 newsm68 smile3521
Благодаря .....това трябва да е след като тя си тръгна от ресторанта....

# 694
# 695
Ани,Озан ако иска да види Джансу и отиде в новия и дом,ще разбере как Гюл  се грижи за нея!Само да не реши да се нанесе! Laughing

Ама и ще разбере как се е сдобила с този дом...Предполагам, че ще побеснее...и може би тогава ще изпълни искането на Дилара.
Може би Кериман е вършила много мръсни работи - а пък той като първия глупак й се е доверявал. Може и да се заблуждавам, но може би Озкан не е лош по душа. Може би Кериман го е лъгала през всичките години...Не знам....може и да греша....
Например Алпер си личи колко е злобен и по физиономията му, докато Озкан прилича на благо човек, но може би безхарактерен.....

# 696

Хриси благодаря за видеото за 15 епизод. на Парченцата  Hug Hug Hug Hug
Отново пуснаха първо епизода, а за фрагмана ще почакаме.....

# 697
Нерви    bouquet     Кралице     bouquet    Ани      bouquet     Злате      bouquet благодаря за разясненията ….с нетърпение очаквам "Съдбата " !
Май накрая в голямата къща ще останат само Диларя и Хазал …а може и Хазал да осъзнае ,че има нужда от майчина обич  и Дилара да остане сама ...Peace

# 698

Нерви    bouquet     Кралице     bouquet    Ани      bouquet     Злате      bouquet благодаря за разясненията ….с нетърпение очаквам "Съдбата " !
Май накрая в голямата къща ще останат само Диларя и Хазал …а може и Хазал да осъзнае ,че има нужда от майчина обич  и Дилара да остане сама ...Peace

Мисля, че това ни показаха тази вечер - Хазал и Озкан си отидоха в стаите, а Дилара остана сама на голямата маса.
В разрез с това дават Джихан, Джансу и Гюлсерен на вечерята си говорят и се забавляват....

# 699
# 700

Ама и ще разбере как се е сдобила с този дом...Предполагам, че ще побеснее...и може би тогава ще изпълни искането на Дилара.
Може би Кериман е вършила много мръсни работи - а пък той като първия глупак й се е доверявал. Може и да се заблуждавам, но може би Озкан не е лош по душа. Може би Кериман го е лъгала през всичките години...Не знам....може и да греша....
Например Алпер си личи колко е злобен и по физиономията му, докато Озкан прилича на благо човек, но може би безхарактерен.....

Ани,аз пиша за Озан,брата на Джансу,че може да отиде в новия дом,а не за Озкан-бащата! Peace

# 701
Злати объркала съм ги. Но предполагам, че и ОзКан ще разбере къде е новия дом на Гюлсерен и Джансу - Кериманка ще му каже, че Гюлсерен се е изнесла. Той ще отиде да посрещне Джансу, акко не по друг начин ще я проследи и ще разбере каква е работата...
Няма начин да не подпали джапанките   Naughty

# 702

феновете на Парченцата не пускат снимки от епизода... Thinking

# 703

Paramparça 16. Bölüm Fragmanı

# 704

я не сдамся без боя...   Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт