Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~113

• 28 541
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Снимки от 16 епизод на Парченцата...

# 706
# 707
ДОБРО УТРО МИЛИ ДАМИ !  Hug Hug Hug
ВТОРНИК Е И  СЪДБАТА Е НАРЕД bowuu
ЛЕК  И СПОРЕН  ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ    bouquet  bouquet  bouquet

Вие сте дочакали и фрагмана. Кралице благодаря за превода   bouquet  bouquet  bouquet

# 708
Добро утро снощи паднах веднага в съновната прегръдка.
Благодаря за фрагманите.
Дилара дава голяма сума на Озкан да прави золуми, Джандан и тя го лансира, виждам че са в съда , сигурно ще има дело за развод ама няма да ги разведат.
И накрая тоя идиот е проследил Кера и влиза в дома, ще става напечено дали ще успее да я отвлече или не ще видим .

# 709
  • Керодиспансера
Добро утро ! Дида  Hug Нерви  Hug
В това отново снежно утро , сервирам ви закуска на екзотично слънчево местенце  Peace

Благодаря за фрагмана на Злати и за превода на Кралицата  Hug Hug Heart Eyes
Последната реплика на Кахраман много ме радва - той осъзнава какво чувства и няма да се откаже от любовта си  Heart Eyes

Скрит текст:

# 710
  • Плевен / София
добро утро и от мен....
Диде HugЕли, HugНерви Hug
кафето ви е сервирано ....от мен остава настроението....
Тя е като вятъра

Неволно Елиф нарани Кахраман.....доверието е лесно ранимо, особено когато има скрити тайни.....

да се надяваме, че любовта ще победи....и нашите герои няма да разберат, че...
Скрит текст:

# 711
  • Русе
Добро утро!  Hug

Диди, Нерви, Ели, Гости  Hug днес сте ранобудни  Simple Smile

Кралице  Hug благодаря ти за превода на фрагмана   bouquet

Ето фрагмана на съдбата!

Kaderimin Yazıldığı Gün - 20. Bölüm 2. Fragmanı

http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun
Здравейте...среднощно! Hug

репликите:

Кахраман: Ще ме изслушаш...има още много неща..за които да говорим!
Керем: Аз, Елиф много я обичам..майко, колкото искаш викай и крещи...не ми пука, ще се оженя с нея...ще видиш!
Дафне: Ти, може би си ме отписал от това твое семейство, ама...ето, те още са и мое...такова..
Кахраман: Аз, вече ...немога да откъсна от сърцето си Елиф...да я отхвърля, вече ..немога!

smile3521 newsm44 newsm68 smile3521
Благодаря .....това трябва да е след като тя си тръгна от ресторанта....

Харесва ми това, че Кахраман все пак последва Елиф вечерта и след като тя, все още е много разстроена не е готова да го слуша и...  Wink какво му остава след признанието, което виждаме от фрагмана  Thinking Да, следва отвличането  Simple Smile - е, този път Елиф ще го изслуша, няма къде да му избяга  Simple Smile
Много се надявам и...  Wink на нещо повече от обяснение ( каквото и да е, ама... - показващо любов  Heart EyesPeace

Е. това обаче ще е довечера, стига да не го оставят и за следващ епизод  Mr. Green
Засега от мен - хубав ден и довечера пак сме тук за киното  Simple Smile

# 712
  • Керодиспансера
Гости  Hug Цвети  Hug

# 713
Здравейте ранобудни момичета  Hug Аз се успах както се казва  - след тези нощни будувания така става  Peace
Диди  Hug Нерви  Hug Ели  Hug Гости  Hug Цвети  Hug
Благодаря ви за кафенцето, за доброто настроение с музика и за всичко споделено  Hug

Виждам адвокатите в съда, но не виждам Джихан и Дилара....може би са ги упълномощили. Но пък ми се струва, че Озкан и Гюлсерен са в съда /или така ми се струва/ - може би и тяхното дело да е започнало. Джанан малко ще ме  разочарова - очаквах да не се занимава с този Озкан, но ще видим.....

За Съдбата - очаквах, че Кахраман ще настигне Елиф, но ще видим защо я остави сама по нощите.....

Еркан се гризжи за нашето добро настроение - цял оркестър ни е докарал да ни забавлява....

Хубав ден  Hug

# 714
Ани делото е на Гюл и Озкан не на Дилара и Джихан вижда се ясно във фрагмана.

# 715

Още малко снимки от фрагмана на Парченцата....

# 716
Ани делото е на Гюл и Озкан не на Дилара и Джихан вижда се ясно във фрагмана.

Нерви значи използват едни и същи адвокати....

# 717
Снимки от фрагмана на Съдбата....

# 718
Във фрагмана на Съдбата виждаме, че Мерием е против Керем да се жени за Елиф. Предполагам, че причината не е, че е бременна и ще е родила - дали Кахраман е казал на Мерием, че обича Елиф  Thinking или женската интуиция й го подсказва  Thinking

# 719

Общи условия

Активация на акаунт