Интериорен стил по аматьорски - 32

• 63 294
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, затова ли ми харесва толкова  Joy

# 556
Пролет ли е вече   bouquet
Значи затова беше толкова прекрасен денят...

Периодично ме обзема жълта лудост. Нищо не казахте за моите жълти пердета в кухнята и идеята продължава да зрее Mr. Green
Този пост ми действа окуражаващо Simple Smile

Един изключително елегантен фризьорски салон.

Благодаря ви за споделените мнения за мивката Peace

# 557
  • Варна
Къде ти е линкът към банята?

Да gadamer, ако може, интересно решение за вградена тоалетна и мивка.
Даже много интересно.
Не видях къде е бутона за казанчето Simple Smile

# 558
Ема- де ги жълтите пердета, ще те подкрепя в тази ти лудост

http://www.vivre.bg/p-292046/%D0%BA%D0%BE%D1%88_%D0%B7%D0%B0_%D0 … n_yellow_18%D0%BB

ей такъв кош си взех аз за кухнята в цвят салвия Simple Smile))))
глася й баш жълти /или шартрьоз/ пердета, както и калъф за дивана в подобен цвят, и подложки на трапезните столове

# 559
Момичета нахлувам с един въпрос относно омаслен дъб.Мебелите ми са готови от дъб масив,но трябва да избирам байц.Като гледам най ми допада естествения цвят на дървото,вс.лъскаво и жълтеещо ме дразни,затова реших ,че ми трябва олио или каквото там се казва за омасляване.Майстора няма хабер,аз още по малко.Помагайте.Приемам съвети всякакви  bouquet
Скрит текст:
Да кажа ,че паркета ми е избелен дъб,точно така изглежда както необработено дърво.Супер автентично,без лъскаво и т.н,но откъде да им знам на Berg технологиите,а и кого да питам.

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 07:52 от kabo6ar

# 560
Ема, жълтото си е супер! Аз го обожавам, особено за акценти! Ей на това попаднах вчера http://www.solebich.de/bild/morgensonne/852245?position=12&l … VyIU2SiALaVxku4M0
Кабо, за съжаление не мога да ти помогна! В преправаческата тема обаче има големи майсторки и знаят доста по въпроса!
Но по повод темата: аз имам една беста, която отгоре е доста олющена и вчера купих една дъска за да я лепна отгоре. Въпросът е обаче дали в тъмно или светло? Предвидила съм я за спалнята. Така ли http://wohnprojekt.blogspot.de/2014/03/diy-pimp-my-besta-mit-tei … en-einer.html?m=1
или така http://leelahloves.de/2013/08/wohnzimmer-update-der-salon/
Уточнявам само, че цветът на моята дъска е едно към едно с този от втория линк!
Или пък да сложа от жълтия лак, каквото беше шкафчето за обувки? Голяма ми е дилема!
Гадамер, май само аз не съм виждала банята ти. Може ли на пак да пуснеш линк или на лични?

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 08:32 от Има ли значение?

# 561
  • На брега
Има ли..., а какъв цвят ти беше спалнята? От показаните ми харесва потъмненото. Светлото ми се струва доста по-семпло и леко. Точно такова чисто, светло дърво го свързвам с детска стая, детско креватче Laughing... Може би малко по-тежко за спалнята.

# 562
# 563
  • На брега
Много хубава спалня! Сега съм раздвоена! Grinning От мен или потъмнено дърво (имаш тъмно в акцентите и пода) или жълто! Имаш и жълти акценти! С жълтото ще е по-контрастно и по-смело. С жълтото вкарваш провокация в сивото. С тъмното ще е по-спокойно и обрано. Ти не си от най-консервативните Sunglasses...  Мисля, че каквото и да избереш, след 2 месеца ще го префасонираш. Слагай жълто, защото после ще ти е по-лесно да залепиш дъската отгоре, ако не ти хареса или ти омръзне.

# 564
На,ха Нова, а баш! Проблемът е че всичко ми харесва и всичко искам да сложа, а и отделно се опитвам с пръдня боза да направя:))) Да не говорим, че това жилище още не е готово, а мъжът ми иска да правим друго.  Дори днес архитектът ще идва да нахвърля първи щрихи. Ами, как да му обясня, какво искам, като искам всичко- и модерно и старо и класическо и откачено?!!! Simple Smile  Ще ми експлоадира мозъкът! Апропо, какво бихте избрали: мъничко дворче или огромна, слънчева тераса на покрива?
П. П. Самурайка, честита девойка! Чета те с голям кеф!

# 565
огромна, слънчева тераса на покрива?
това бих избрал аз , дворовете не са за мен Simple Smile

# 566
  • Blondeville
Като споменахте жълто, много ми е легнало на сърцето и искам да си направя всекидневната жълта, мебелите са бели.

Нещо такова търся като ефект:

# 567
В Италия огромна слънчева тераса на покрива би означавало да залепнеш за цимента от пек, освен ако не я покриеш все пак някак. Но ти си в Германия, ако не се лъжа, така че смело с терасата! Heart Eyes Simple Smile
За дървото - тъмното като от първия линк.

Хора, в колата съм, тръгвам си от Венеция. С разбито сърце съм... как е възможна толкова красота...

# 568
Хора, в колата съм, тръгвам си от Венеция. С разбито сърце съм... как е възможна толкова красота...
Нали????!!!!!

Поздравявам ви с нещо, което сега свиря на пианото и в което има толкова красота и величие, колкото и във Венеция Heart Eyes Heart Eyes

....как да му обясня, какво искам, като искам всичко- и модерно и старо и класическо и откачено?!!! Simple Smile 
В тази връзка и по повод скорошните терзания на Gadamer, а най-вече колко сложни същества сме ние, жените Mr. Green

Скрит текст:
Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин само веднъж.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж, а може и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.

Една жена решила да посети същия този "Магазин за мъже", за да си намери половинка. След като прочела на входа на първия етаж табелата: "Мъже, които имат работа" - тя веднага се качила на втория етаж.
Табелата на втория етаж гласяла: "Мъже, които имат работа и обичат децата".
Жената отишла на третия. Там имало надпис: "Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви". Божичко! - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: "Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи".
- Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя! Но произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: "Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични".
На жената много й се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак се преборила с чувствата си и се качила на последния етаж. Там прочела надпис със следното съдържание: "Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува, само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!"
А точно срещу този магазин бил открит "Магазин за жени". На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят сeкс. От втория до шестия етаж досега никой мъж не се е качвал още!

# 569
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, Ема,
Скрит текст:
а мъжете се оплакват, че жените ги подлъгват със секс, а те искат просто една мусака  Mr. Green

Ето линк към банята (не моята) - http://www.planete-deco.fr/2015/03/20/les-petites-surfaces-du-jo … r-lequel-choisir/

Скоро щи покажа нови снимки - на неща, които сте виждали, но ще са по-хубави снимките.

Общи условия

Активация на акаунт