Интериорен стил по аматьорски - 32

• 63 308
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • На брега
Скрит текст:
Най-после успях да ви изчета, че доста бях пропуснала!
Naneto, нашата кухня е подобна на твоята от Икеа - с бели вратички и кант под прав ъгъл и естествен дървен плот. Плочките ми са чудни откъм поддръжка и външен вид. Е, на мен ми харесват много, на друг може и да не се харесват. Важното е, че вече 6 месеца си ползвам активно кухнята и смея да твърдя, че изборът на тези плочки е един от най-добрите ми за цялото жилище.
За разлика от мивката, която е икейска - Ема, не мога да съм ти полезна каква мивка да си вземеш, но категорично си спести ужаса да имаш от икейските като моята. Няма такава пущина за чистене, вече е и надраскана, абе единствената й положителна черта е, че е удобно голяма.
Пускам снимка на плочките за Naneto
http://prikachi.com/images/633/7549633v.jpg
Много добре си осигурила допълнително шкафове над дивана!Тази стена ще понесе и някакви фотографии или картини.  Харесва ми!

# 541
Моята е от полимермрамор. Сива с перла. Много си я харесвам. Никога не бих си сложила метална мивка. Чисти се с всичко, не се драска, не остават варовикови петна.

http://prikachi.com/images/650/7943650V.jpg

Моята е абсолютно същата, като на снимката, но е бяла.
Може би от водата защото е леко ръждива при нас, но дъното и потъмня и затова питам с какво да я почистя?

# 542
Скрит текст:
Най-после успях да ви изчета, че доста бях пропуснала!

Пускам снимка на плочките за Naneto
http://prikachi.com/images/633/7549633v.jpg
Много добре си осигурила допълнително шкафове над дивана!Тази стена ще понесе и някакви фотографии или картини.  Харесва ми!

Благодаря ти! Да, по проект стената трябваше да е облицована с дърво, но не остана ред и за това. Обмисляме какво да я направим това лято, за да предпазва и от студ, защото е северна и мъжът ми често се оплаква, че му е студено на гърба, докато се храни. Всъщност отдолу не е диван, а подпрозоречна пейка, тъй като нямаше място за маса плюс четири стола минимум. Така обаче се получи добре и е красиво освен удобно.
Та, приемам идеи за тази стена как да я направя красива и изолирана!

# 543
  • София
Корк.

# 544
  • На брега
Та, приемам идеи за тази стена как да я направя красива и изолирана!
За изолирането имате много варианти. Кухнята ти не е модерна, но с това сиво не е типичната уютна кухничка на домакиня с престилчица и още, като я отворих видях Метаморфозите на Ешер там Laughing.

# 545
  • DE
petalek, другата ми мивка е пак от полимермрамор в бежова гама и налепите от вода(приличат на ръжда, получава се и по стъклени чаши, не добре измити) ги почиствам с Роли.

# 546
petalek, другата ми мивка е пак от полимермрамор в бежова гама и налепите от вода(приличат на ръжда, получава се и по стъклени чаши, не добре измити) ги почиствам с Роли.

Благодаря. Simple Smile

# 547
Моята мивка е от инокс лен и в сравнение с предишната, която беше от лъскав инокс се поддържа много лесно, не се драска и не е необходимо да я полирам за да не стои на петна, да вметна и аз съм от Варна и ужасно е варовита водата
С такава сме и ние във Варна, за 8 години не е мръднала.

# 548
Честита първа пролет  newsm08

# 549
  • ту тук, ту там
Оох, lorenca, право в сърцето!  Heart Eyes
Сетих се да ви споделя, че си поръчах от онзи български порцелан, който показа тук Любознателна (благодаря отново!  Hug). Засега само един модел и без кана за кафе и мляко, но сигурно ще добавя и тях, а по-натам ще си поръчам и другия модел! Да видим само къде ще ги редя, че те не са за криене зад вратичка...

# 550
  • София
Честита пролет и от мен!
Скрит текст:
lorenca, с тази твоя картинка се чувствам лично поздравена  Heart Eyes Благодаря   bouquet
еlleni, дай да го видим тоя порцелан, щом не е за криене  Grinning

# 551
  • ту тук, ту там
Ей този си поръчах, но без кант, нямаха със!
Скрит текст:

А този ще е следващият:
Скрит текст:

Снимките не са мои!

# 552
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пускам една баня, която много ми харесва и веднага бих присвоила - ненатрапчиви цветове, функционална - хубав плот, добро осветление, суха и мокра зона....чудесно усвояване на пространството. Много моя баня, има предвид не само като стил, а като зони.

И една сладка кухня:

# 553
  • София
.

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 19:41 от Sharky*

# 554
  • ту тук, ту там
Gadamer, та тя 90% се припокрива с твоята!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт