Интериорен стил по аматьорски - 32

• 63 306
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Боги да обърне внимание на точка 9...
Ха, мчи те моите масички са снимали. КрасУтЪ.

И моята мивка е силгранит черен на Бланко. Знаете каква е водата във Варна, алоооу, София, хич не се пънете... Ми, добре са си мивките все още.

# 526
кажете какво е силгранит, че се изказах май не подготвена.

да видях, изобщо нямам такова. мислех, че говорите за гранитени плотове(сийлнати)  Embarassed

# 527
  • София
кажете какво е силгранит, че се изказах май не подготвена.

да видях, изобщо нямам такова. мислех, че говорите за гранитени плотове(сийлнати)  Embarassed
http://www.blanco-germany.com/en/int/kitchen_sinks/product_catal … erview_sinks.html

Направо ме напушва смях Laughing Laughing Laughing, че толкова много сме избрали една и съща марка и един и същ материал - аз не бях ви чела още, когато я избирах Rolling Eyes.

# 528
И аз така.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Аз съм показвала и преди, ама това е моятa  Mr. Green.

# 529
# 530
  • Отвъд алеята зад шкафа
И моята е черна Бланко, никакви проблеми нямам с поддръжката, нищо не й личи.

# 531
Най-после успях да ви изчета, че доста бях пропуснала!
Naneto, нашата кухня е подобна на твоята от Икеа - с бели вратички и кант под прав ъгъл и естествен дървен плот. Плочките ми са чудни откъм поддръжка и външен вид. Е, на мен ми харесват много, на друг може и да не се харесват. Важното е, че вече 6 месеца си ползвам активно кухнята и смея да твърдя, че изборът на тези плочки е един от най-добрите ми за цялото жилище.
За разлика от мивката, която е икейска - Ема, не мога да съм ти полезна каква мивка да си вземеш, но категорично си спести ужаса да имаш от икейските като моята. Няма такава пущина за чистене, вече е и надраскана, абе единствената й положителна черта е, че е удобно голяма.
Пускам снимка на плочките за Naneto

http://prikachi.com/images/633/7549633v.jpg

# 532
И аз така.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Аз съм показвала и преди, ама това е моятa  Mr. Green.

Здравей, имам същата, само че в бяло. Още не съм открила препарат, който да я почиства добре.
Някакви предложения?

# 533
  • Варна
Моята мивка е от инокс лен и в сравнение с предишната, която беше от лъскав инокс се поддържа много лесно, не се драска и не е необходимо да я полирам за да не стои на петна, да вметна и аз съм от Варна и ужасно е варовита водата

# 534
  • София
Моята мивка е черна и знам, че не трябва да се чисти с абразивни препарати.

# 535
  • София
Аз никъде в къщи не чистя с абразив, само със спрейове-обезмаслители и/или мокри кърпички.

# 536
gerri_p, не го гледай така отгоре, като паралелепипед - ще се подведеш! Направи си го в една визуализираща 3Д програма и го "огледай" от от нивото на очите. Има много он-лайн програми в мрежата.
Хубави цветове!

Детето си избра тези цветове, аз мислех просто една стена цветна и толкова, но тя поиска 2 цвята и сега ми е супер трудно  Sad Направих го в програма, затова установих, че сте прави, но не мога там да направя само част от стената цветна  Sad

# 537
  • София
Аз никъде в къщи не чистя с абразив, само със спрейове-обезмаслители и/или мокри кърпички.

И аз, но има много хора, които ги използват - за тях го написах.

# 538

И аз, но има много хора, които ги използват - за тях го написах.

Кажете с какво ги чистите?

# 539
  • DE
Моята е от полимермрамор. Сива с перла. Много си я харесвам. Никога не бих си сложила метална мивка. Чисти се с всичко, не се драска, не остават варовикови петна.

Общи условия

Активация на акаунт