Интериорен стил по аматьорски - 32

• 63 335
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета  wavey
...
Даже веднага ти я поднасям, можеш да я наемеш. Иделана е
Здрасти, Самурайке! Simple Smile Hug  bouquet
За снимките защо не си направиш един акаунт във Flickr? Според мен е супер удобен за качване и боравене сайт, става да си правиш архив от албуми.
Чудна е тази стара къща! Да разбирам ли, че масата е една дървена табла върху навит юрган? Или какво е това нещо отдолу?
Какво бих очаквала от една традизионна японска къща ли? - Хъм, градината... извитият бор пред входа. Heart Eyes
А в един от любимите ми сайтове, които следя - dezeen, много често пускат модерна японска архитектура и интериор. Голям кеф. Simple Smile А от по-модерните дизайнери съм си харесала много Oki Sato (много е сладък Flutter) и неговото "Nendo". Черпя те с тези шоколадчета. Simple Smile

# 436
Самурайка, честито  bouquet! Прекрасни новини. Липсваше ни Hug

# 437
  • густо майна Филибето
Блу, много ми харесва трансформацията!

Самурайка, много се радвам да те видя отново тук!  bouquet
Ти по каква причина питаш за къщата? За гости европейци ли ще е?
Аз сега се ровя в разни сайтове и чета за японските градини, ами културните ни различия са огромни, предполагам, че и архитектурата е трудна за разбиране. Толкова много символика и ритуалност....

На мен, в която и да е държава, ще ми е интересно да отседна в типична традиционна къща с удобства, но без да е пипан много интериора. И без кичозни имитации.
Тази която показваш е идеалната Simple Smile Аз не зная каква точно е японската къща, така както чужденците в България не знаят какъв е традиционния стар български интериор, и попадат в някаква псевдомехана с боядисани ярки тухли, лакирани дървении, в които можеш да се огледаш, боядисани фуги на налепените каменни плочи, баварски маси с пейки. И това за тях остава България.

# 438
Самурайка, радвам се да те видя  bouquet

Има много сайтове за споделяне на снимки, Барба вече ти е предложила flickr
други:
Скрит текст:
Picasa; Google+; ImageShack; album.bg; snimka.bg; prikachi.com; img-share.eu  и т.н.

Много ми харесват вратите ви, Титина и Люб (и онази в хола на Богиня) и завиждам Crossing Arms

# 439
  • Варна
Забравих да отбележа бижуто на Титина. Голямо шкурене обаче ще пада. Съчувствам ти.
Както и банята на Скайблу. Много по-интересна е в тъмния вариант.

Да докладвам. Бях на тръстиката. Обрули ме вятърът, май пак ще се позиционирам на дивана.
Ето ги и спорните алеи. Ужасни са.
Скрит текст:

Мислих го и пак импулсивно реших, че ще поръчам месинг за масичките за кафе. Кич, не кич, аз съм богинята на кича  Mr. Green Богиньов настоява да си вземем сандъка за маса. Отново. Ми, скука. А и якият ми килим няма да се вижда. Кажете ми, че съм права.

# 440
Права си! Heart Eyes

# 441
  • Варна
Соу уот, знаех си, че мога да разчитам на вас  Heart Eyes

# 442
Соу уот, знаех си, че мога да разчитам на вас  Heart Eyes
винаги! да скриеш килим без петно е светотатство. Пък и златен сандък не съм виждала.

# 443
винаги! да скриеш килим без петно е светотатство. Пък и златен сандък не съм виждала.
Joy Подкрепям!

# 444
ще поръчам месинг за масичките за кафе.
Три пъти Yes Peace

За пътеките - защо просто не ги покриете с чакъл, ако наклона не е прекалени голям?
1..., 2..., 3..., 4..., 5..., 6...
Само трябва да пооправите бордюра отстрани.

Я кажи, кой ще се жени, че е това бързане около вас Thinking

# 445
  • Варна
Joy Подкрепям!

Joy Joy Joy
Обичам ви  Heart Eyes

Ема, ех, че си и ти. Медиум? Нещо паранормално?
Скрит текст:
Брат ми ще си идват с кандидат-снахата, та леко сме под пара. Никога досега не е водил момиче. А това е и архитект за капак. Аз лично съм изпушила на двата фронта.
Масичките си ги поръчах съъъъвсем семпли, че да не се моткат с изработката. Само дано да ми размине повторното разболяване.

Ама много красиви кътчета, Ема. Ох, не мога. Красота.

# 446
На боб гледам Mr. Green

# 447
  • Варна
Опасни таланти имаш, значи  Wink

Нямам търпение да мина към красивата част с оформянето на градината. Купих хортензии, дано поне тази партида се хване.
Те съхнат, аз купувам. Тъпо и упорито.

# 448
  • София
   Във вратите и аз съм влюбена, ама няма-а-а! Разкошни са!

За масите на Богиня мисля, че това е най - подходящото, а за пътеките чакъл ще е най - лесно, но ако ще се минава с токчета по тях хич няма да е удобно. В такъв случай за на бързо просто бих сложила отгоре подходящ размер плочи без да се циментират.

А банята на Блу ми харесва повече в сиво  Mr. Green

# 449
  • Варна
Не става просто с чакъл. Под наклон е целият парцел. Когато вали, пръстта се свлича по пътеките.
Още малко остана с разчистването и подготовката за работа. Ще пробвам с мозайка на малко парче и ще споделя тук.

Общи условия

Активация на акаунт