Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~42~

• 16 708
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чшшшшшшшшшшшшшшшшш....я доле кунките от Боро/Али #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Той е притежание на мен и щерката и друг да не бара, че ше го боцкам по палавите кунки.... Naughty

Брейййй...елате желаещите на коментари в диспансера от тоя сорт...пътечки - мътечки...нема  Naughty
Заринахме ги със щерката... #Cussing out #Cussing out

Я, скийте кво пише на имената... Naughty Mr. Green

# 646
Чшшшшшшшшшшшшшшшшш....я доле кунките от Боро/Али #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Той е притежание на мен и щерката и друг да не бара, че ше го боцкам по палавите кунки.... Naughty

Брейййй...елате желаещите на коментари в диспансера от тоя сорт...пътечки - мътечки...нема  Naughty
Заринахме ги със щерката... #Cussing out #Cussing out

Я, скийте кво пише на имената... Naughty Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy то само имената кат се про4етат и става ясно кво е положението, та в този контекст, обясни на щерка ти 4е требе си отвори дзъркелите и да види мойто име, па да си даде сметка и за нейното Joy Joy Joy Joy А не да минава с рогите напреш Joy Joy Joy Joy

# 647
  • близо до брега на морето
Айде още една се яви-брях да му се невиди-уплашиф съ Mr. GreenАз киризим гловнио МАА-пък Борко ли е, Али ли е-все ми е тая в случая Joy Joy Joy

# 648
Щерко, за да съм обективна ше кайм, че ти лично предостъпи временно БУ на лелка ти Мичка... Naughty
Ся нема рипаш за Бу, че поне е в сигурни ръце...пази Боро/Али, че го налазиха... Joy Joy Joy
Аз намирам шпиони и у фейсо да го пазят Joy Joy Joy

# 649
Айде още една се яви-брях да му се невиди-уплашиф съ Mr. GreenАз киризим гловнио МАА-пък Борко ли е, Али ли е-все ми е тая н случая Joy Joy Joy
Абе сал гледай и нема проблем...само кунките надалеч...сииииииии...шерефсис Joy Joy Joy Joy

# 650
Ох и тая се пръкна rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 651
Щерко, за да съм обективна ше кайм, че ти лично предостъпи временно БУ на лелка ти Мичка... Naughty
Ся нема рипаш за Бу, че поне е в сигурни ръце...пази Боро/Али, че го налазиха... Joy Joy Joy

тц,тц,тц,тц тва ''леля ти Ми4ка'' ме прободе прао у сърцето Mr. Green Па м алко по мило да се беше изказала ма Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 652
Ам чИ кЪ... Joy Joy Joy бахти апетитите...дан си земе сънче човек hahaha hahaha hahaha
Трее се спи на щрек hahaha hahaha hahaha

# 653

тц,тц,тц,тц тва ''леля ти Ми4ка'' ме прободе прао у сърцето Mr. Green Па м алко по мило да се беше изказала ма Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тя па Mr. Green да не си тийнеджърка Laughing дърта разпоретина такава... Joy Joy Joy
Кат на мен си систър, ква да си на щерката...братчетка ли... hahaha hahaha hahaha
Ай погледни си ЕГН-то и стига муча Mr. Green

# 654

азс предостъпването немам проблем  Naughty
значи за да го предостъпя значи е мой и вече мога да си правя каквото искам с него било то и да го дам на Мима  hahaha

аз не споря при кого е сега а на кой е  Joy
знам че лично й го връщиш ма тоя шерефсис алчен бе и па вика мой е  Joy Joy Joy

а Мимо името ти означава - този Мич  Joy нема нищо общо с Бубето  Joy

# 655

Маме срамота  Crossing Arms
да беше казала поне тейзеджим  Joy Joy Joy Joy и мен ме заболя сърцето  Joy Joy

# 656
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao ох, чак сега видОф, че съм писала ''лелка ти'' вместо ''леля ти" Joy Joy Joy

СФинете молим...лапсус.. Mr. Green

# 657

Тя па Mr. Green да не си тийнеджърка Laughing дърта разпоретина такава... Joy Joy Joy
Кат на мен си систър, ква да си на щерката...братчетка ли... hahaha hahaha hahaha
Ай погледни си ЕГН-то и стига муча Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy ми той Бубето ме подмладява и аз немам зор да си гледам ЕГН- то Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 658

азс предостъпването немам проблем  Naughty
значи за да го предостъпя значи е мой и вече мога да си правя каквото искам с него било то и да го дам на Мима  hahaha

аз не споря при кого е сега а на кой е  Joy
знам че лично й го връщиш ма тоя шерефсис алчен бе и па вика мой е  Joy Joy Joy

а Мимо името ти означава - този Мич  Joy нема нищо общо с Бубето  Joy
името е от Бу и Ми4ка, Mr. Green а именно БуМи4 Naughty Mr. Green Ама кво разбираш ти ooooh! Mr. Green

# 659
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao ох, чак сега видОф, че съм писала ''лелка ти'' вместо ''леля ти" Joy Joy Joy

СФинете молим...лапсус.. Mr. Green
А, то нема кой знае ква разлика Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт