Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 502
  • 492
  •   1
Отговори
# 75
  • София
... знаете ли какви са всички тези кремове?
Възможно е да са подарък към кремове Солюшънс, ако имаш поръчани (от стр. 108 и 109)

# 76
Имам поръчан само един крем   от тези страници, мисля че към него трябва да има мостра на новите кремове. В сряда като взема кашона ще стане ясно. Simple Smile

# 77
Здравейте, отдавна чета темичката, но чак сега имам въпросче... Какво ви е мнението за очилата GABBIE и има ли възможност, ако не ми харесат да ги върна. Каква е процедурата?

Имах поръчани, хубави са и модерни. Ако не стоят на дамата /за хора с по-тесни, по-слаби лица са- имат размер за разстоянието/ може да ги върнете без проблем, но не да си ги носите и после да решите че не ги искате.

# 78
Здравейте, отдавна чета темичката, но чак сега имам въпросче... Какво ви е мнението за очилата GABBIE и има ли възможност, ако не ми харесат да ги върна. Каква е процедурата?

Здравейте, ако не ви допаднат очилата имате право да ги върнете, но трябва да запазите и опаковката. Необходимо е да се свържете с вашия координатор или зонален мениджър, да посетите офиса /като заедно с очилата носите и фактурата/  и да попълните протокол.

Хубав ден!   bouquet

# 79
Здравейте,миналото кашонче получих картонче, че подаряват крем,ако имаш над 35лв в миналата поръчка.нооо го загубих...ако може някой да ми даде кода на този за мазна кожа ще съм мкого благодарна,ще пускам поръчка на 13ти..илам 80лева,а още не съм минала и половината клиенти.добре започва засега...пу пу де: D

# 80
Здравейте,миналото кашонче получих картонче, че подаряват крем,ако имаш над 35лв в миналата поръчка.нооо го загубих...ако може някой да ми даде кода на този за мазна кожа ще съм мкого благодарна,ще пускам поръчка на 13ти..илам 80лева,а още не съм минала и половината клиенти.добре започва засега...пу пу де: D

няма код подаряват ти какъвто преценят.
На мен ми изпратиха днвен крем за зряла кожа с фактор   Embarassed а аз съм алегрия към такива кремове. голям съм късметлия  ooooh!

освен ако това не е някакво картонче различно то моето. Моето беше да участвам в томболата на сайта и да спечеля подарък. попълних анкетата и нямах нищи от сорта на 'поздравления спечелихте" обаче в кашона дойде крем  newsm78

# 81

няма код подаряват ти какъвто преценят.
На мен ми изпратиха днвен крем за зряла кожа с фактор   Embarassed а аз съм алегрия към такива кремове. голям съм късметлия  ooooh!

освен ако това не е някакво картонче различно то моето. Моето беше да участвам в томболата на сайта и да спечеля подарък. попълних анкетата и нямах нищи от сорта на 'поздравления спечелихте" обаче в кашона дойде крем  newsm78

Друго е.при мен ми подаряват от новите кремове със семенцата имаше да си избера за каква кожа.благодаря все пак

# 82
При мен пристигна крем/ без опция избор/, с 20 ф-р. Пристгна и мотивация за нов представител с обещани награди, но аз не бих си направила сем-то представители само и само да им взема гланца и парфюма.

Лилавата чанта щраусов ефект и бежово-черната с висулка  цвете се оказаха хубави и стабилни. Лилавото е приглушено,бежавее-определено. Искам ги и двете, но така съм си затрупала гардероба с чанти, че сама се укорявам и възпирам.

# 83
Здравейте, поръчах си очила от фокуса, но са много малки дали ще може да ги върна?

# 84
Здравейте, поръчах си очила от фокуса, но са много малки дали ще може да ги върна?

Да разбира се. Някой питаше същото по-горе.
Обърни се към кооринатор или в зоналния офис.

# 85

Да разбира се. Някой питаше същото по-горе.
Обърни се към кооринатор или в зоналния офис.

Благодаря Simple Smile

# 86
  • София

Кои очила си поръчала?

# 87

Кои очила си поръчала?

това се сетих да попитам и аз - все пак всякаква информация би ни била полезна , както и снимки.

# 88
Благодаря за новата тема,  аз като все още нов представител получавам доста полезна информация от вас   bouquet

# 89
Здравейте, момичета! Имам проблем с Авон и доста съм се притеснила. За миналия месец имах две фактури като едната беше на много малка стойност и забавих малко плащането 2-3 дни след датата. В петък преведох пари на Авон за двете фактури като едната беше тази пресрочената, а другата чак днес и е крайната дата. Понеже направих он-лайн плащане, плащането все още е видимо в системата, но парите не били преведени, заради това почнаха да ми пращат някакви смс-и как трябва да си платя иначе щяло да има наказателни мерки, за фактура на стойност 22лв., която реално е платена. Парите са изтеглени от сметката ми още в петък. Звънях на call центъра и говорих с някакъв руснак, който ми каза, че въпреки чакащото плащане и взетите ми пари, те щяли да ми начислят някакви наказателни мерки, но колко още трябва да чакам, за да бъдат преведени парите и да бъде осъществено плащането никой не казва.
П.С. Съжалявам за обстоиното описване на ситуацията, но доста съм се притеснила дали тези пари въобще ще отидат в Авон..

Общи условия

Активация на акаунт