Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 558
  • 492
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Наказателните мерки са глоба в размер на няколко лева. Но щом си платила в срока, а самото плащане все още не е отразено, ще вземат под внимание датата на плащането, а не датата на отразяването. Тоест, не би трябвало да те санкционират. След като ти се изчисти баланса в сайта на Ейвън, обади се в кол центъра пак и попитай дали имаш начислена глоба.

# 91
Здравейте, момичета! Имам проблем с Авон и доста съм се притеснила...
П.С. Съжалявам за обстоиното описване на ситуацията, но доста съм се притеснила дали тези пари въобще ще отидат в Авон..

Ако имате начислена глоба, най вероятно ще бъде в размер на 10,00лв, но тя ще бъде отразена в сайта. Следете в графа баланс.

# 92
Въпроса е и колко още трябва да чакам, за да бъде отразено плащането...Казаха 3-4 работни дни уж и те минаха, плащането още си е чакащо..

# 93
Въпроса е и колко още трябва да чакам, за да бъде отразено плащането...Казаха 3-4 работни дни уж и те минаха, плащането още си е чакащо..

Би трябвало вече да бъде отразено. Аз плащам в БГ пощи - до 2 дни плащането е отразено. 
Според мен не би трябвало да имате парична глоба щом сте забавила плащане само с 2-3дни. Също в графа баланс следете дали реда свети в жълто или червено. Ако е червено - тогава вероятността за пар глоба е много по голяма.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 14:17 от avon_lady

# 94
  • о`майна лунна нощ е
Чакайте, чакайте да ви разправям какъв съм отнес. Пуснах поръчка в понеделник /на мое име - о, чудо/ и днес трябваше да я взема. Но - има две малки подробности: първо - сутринта тотално забравих, че ще трябва да мина през пощата, и второ - като осъзнах, че все пак се налага да отида до нея, изниква въпросът - всъщност в кой клон я засилих.  newsm78 Ще разреша загадката с помощта на сайта, че поне хората там записват кое кубче съм маркирала за доставка.

ПП - за неволите със закъснялото плащане - спокойствие и силна храна. Ако забавянето наистина е в рамките на два/три дена няма да има последствия според мен. Неустойките започваха да текат по-късно.

# 95
За района на София, експресна поръчка пусната до 13:30 днес, кога би трябвало да пристигне при пощата, защото не мога да се ориентирам  Laughing
П.С. Поръчах си някакво кремче, дано ми хареса, защото не съм много доволна от кремовете на Авон, но пък ме изкушават с тези снимки и намаления  Joy

# 96
ПП - за неволите със закъснялото плащане - спокойствие и силна храна. Ако забавянето наистина е в рамките на два/три дена няма да има последствия според мен. Неустойките започваха да текат по-късно.

6 дена след закъснението май беше, то си пише на сайта.

# 97
Момичета, здравейте.

От няколко месеца не съм пускала поръчка. Тази кампания мисля да пусна.
Обаче имам нужда от малко разяснение относно очилата - офертата за консултанти по 12.50 лв.
Има ли някакво условия за да поръчам и от всеки вид ли мога да поръчам, и по колко бройки?

Благодаря ви предварително!    bouquet

# 98

Има ли някакво условия за да поръчам и от всеки вид ли мога да поръчам, и по колко бройки?

Благодаря ви предварително!    bouquet

Ами то си пише всички условия на страницата на очилата в фокуса -  поръчай, нелимитирано.
Четете!!!
Вече и точките и запетайките да почнат да се обесняват - ставаме смешни за тези които ни четат отстрани.

П.с. Сега виждам че и на сайта са го качили - еми още повече значи имате пълна информация.

# 99
Плащане съм бавила и с по 6 дни, никога не са ме глобявали. Просто нещо се отнасям и забравям  Laughing Или пък съм изхарчила парите, които съм събрала и чакам заплата, за да си ги възстановя  Joy

Аз също участвах в някаква анкета, след която ми изпратиха съобщение, че ме поздравяват и ще получа кремче с поръчката си в К4, но няма сигурно да го ползвам. Отдавна се отказах от козметиката на Ейвън за лице, така че ще опитам да го пласирам на една колежка, която е маниачка на тема кремове и изпробва всичко Simple Smile

Пък да ви кажа колко съм отнесена. Една позната си беше поръчала две нещица миналия път, които струваха 16 лв. Давам й ги аз, тя ми плаща с 50 лв и аз без изобщо да се замисля, си вадя от портмонето 2 по 20 и още 4 лв. Върнах си й рестото на жената и чак на следващия ден осъзнах, че съм се минала с 10 лв. Изобщо не знам дали и тя се е усетила, но някакси не ми е удобно да й кажа. И ей така, много ме хвана яд каква съм отнесена. Най-вече защото математиката винаги ми е била най-силната страна  ooooh!

Нелка, много си мила  Hug Hug Hug

# 100
  • Бургас
Ахой Mr. Green Мацоранки, я ми припомнете и подскажете колко парици най-малко може да ми е поръчката? Че трябва да пусна през моя профил поръчка, та да ми пратят кремчето-аванта, а нищо особено не се сещам да ми трябва Rolling Eyes Заслужава ли си гимнастиката изобщо да сметна или тц Thinking

Много  Hug на всички другарчета Blush

# 101
  • София
... колко парици най-малко може да ми е поръчката?

Пейсе кинта, за да нямаш такса обработка.  Peace

# 102
  • о`майна лунна нощ е
50 лв. е минимумът, за да нямаш такса обработка.
Но - аз не съм се набутвала чак толкова, заради 3 лв. и ст. /колкото е въпросната такса/. Пускам един намален гланц за 2 лв., плясват ми към него таксата обработка - с две думи сдобивам се с един базумно скъп гланц всъщност, но си я получавам със сите екстри вътре, безплатни брошури, диплянки и току някое подаръче, че съм се размърдала.
Разкарвам цял кашон с хартийки и едно гланцЧе, но хич не ми дреме.

# 103
bradata, минимум 50,01 лв. и то без бижута, без от Нетна и т.н.

За разплащането и математиката ....съм бясна на себе си. В най-голямата суматоха, когато 10 човека ми говорят едновременно , идва някой да ми плаща и аз му връщам двойно или грешно му изчислявам сметката. Най-редовно ми се случва. Не ходя да се разправям,защото си знам вината.

# 104
  • Бургас
Благодарско момичета  bouquet  Хич не ми дреме за таксата от 3 и нещо, но не бях сигурна дали мога да плясна ей тъй само едно дребно нещо (дали мога да се изгавря с една мостричка примерно само Twisted Evil) и така да си получа крема и брошурките, но щом Туизъл казва, че може, пИрфектнУ Crazy

Общи условия

Активация на акаунт