Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 547
  • 492
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Взех си уреда за стъпала. Сега обаче трябва да търся батерия и на всичко отгоре е плоска. Някой поръчал ли си е такъв?
Имате ли отзиви за кремавия шал от стр.131?

# 331
Момичета питаха ме за лосион за тяло Сити ръш има ли го из каталозите или само аз не мога да го видя

# 332
  • София
Взех си уреда за стъпала. Сега обаче трябва да търся батерия и на всичко отгоре е плоска.
От 9 волта ли? Няма ли батерия в комплекта? Мръсници!

Момичета, изненадващо ме поканиха на мъжки рожден ден. Имам в сапасите един парфюм Куантум и един 015. Кой повече ще се хареса на 40-годишен?

# 333
  • София
Узи, според мен Куантум. Другия 015 е по- лек, но си зависи от вкуса на човека. Подарявай смело и не му мисле толкова. Аз имам запаси  на дамски, но нито един мъжки. Laughing

# 334
Узи, Куантум хич не ми хареса и втори път не го взех, макар че по мотивационни условия можех.
 015 е по-лек и по-приятен, според мен. Хареса ми. Но синия 015 Атракт/7,99/ от сегашната кампания е още по-хубав.

В брошурата ясно си пише, че комплектът за педикюр има батерия, а явно са  пропуснали да я сложат.Това си е основание за връщане.

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 15:34 от *Камея

# 335
  • София

В брошурата ясно си пише, че комплектът за педикюр има батерия, а явно са  пропуснали да я сложат.Това си е основание за връщане.

Аз купих вече, но ще се замисля за връщането. Между другото го пробвах. Малко афиф работа. Освен това нулевото положение е някъде по средата на плъзгача, трябва да го нацелиш да спреш. Ще помисля още  newsm78

# 336
Здравейте момичета!Представител съм около година.Чета ви редовно!Имам запитване и ще се радвам ако някои може да ми отговори LaughingЗапочнах да събирам поръчка за кампания 6 и клиентка ми поръча крем за лице с киноа аз обаче изобщо не се сещам кой е този крем.Извинявам се,че въпросът ми не е по темата понеже к6 още не е започнала,но ще се радвам ако някой може да ми помогне Embarassed

# 337
  • София
Здравейте момичета!Представител съм около година.Чета ви редовно!Имам запитване и ще се радвам ако някои може да ми отговори LaughingЗапочнах да събирам поръчка за кампания 6 и клиентка ми поръча крем за лице с киноа аз обаче изобщо не се сещам кой е този крем.Извинявам се,че въпросът ми не е по темата понеже к6 още не е започнала,но ще се радвам ако някой може да ми помогне Embarassed

Да не бърка киноата с чиа? Те си приличат  Laughing

# 338
Не знам възможно е !Да разбирам ли,че няма точно такъв крем?

# 339
От К6 влизат нови кремове Нутри нещо си :има с чиа, стрелиция, нар,но не и с киноа.

# 340
На конференция ни презентираха новите кремове - все със семена- от чия, от чия + матиращи съставки, от стрелиция, от нар. Даже ни подариха - аз тествах този със семената от чия, хидратиращ. Хареса ми, бързо попива и е подходящ и за младежка кожа, така че го дадох на една девойка. 

# 341
Здравейте!  Аз съм нова представителка и до момента само парфюмите и спрейовете за тяло ми вървят Sad кремовете изобщо не се продават и кампания 6 може би ще е много слаба за мен

# 342
Благодаря ви!Ще попитам пак за крема клиентката,може би не е догледала нещо  Wink Simple Smile

# 343
Здравейте! Имам въпрос. Направих поръчката си и забравих да добавя номера на комплекта тоалетна вода Celebre и гланц за устни Ultra Glazewear. Може ли да се направи нещо, как може да се добави към поръчка, ако е фактурирана? Sad

# 344
  • Русе
Здравейте! Имам въпрос. Направих поръчката си и забравих да добавя номера на комплекта тоалетна вода Celebre и гланц за устни Ultra Glazewear. Може ли да се направи нещо, как може да се добави към поръчка, ако е фактурирана? Sad

Няма шанс  Confused  Или пускаш нова поръчка за 110лв.

Общи условия

Активация на акаунт