Детски градини Варна - прием 2015

• 66 239
  • 580
  •   1
Отговори
# 180
Четох, че тази година не е нужно да представяме бележка за липса на задължения, вярно ли е?

# 181
Не препоръчвам филиалите на ДГ Слънчо. Може би само този на "Патриарх Евтимий" е малко по-добре/все пак има малък двор/.
За район "Одесос" -Светулка, Звездичка, филиалът на Теменужка на "Кап. Райчо", Пушкин, Христо Ботев, а кой как ще подреди желанията си е вече въпрос на личен избор.

# 182
Четох, че тази година не е нужно да представяме бележка за липса на задължения, вярно ли е?

Подадох документите за ОДЗ яслена група. За неразбралите все още - документа за платени данъци не се изисква! Директорката направи онлайн справката си за това, което е много добре от към време и пари.

# 183
Някой може ли да сподели впечатление от ОДГ"Ален мак"-Чайка(масови групи)? Rolling Eyes

# 184
Здравейте, майчета!  И аз следя от няколко дни и най-накрая ще се запиша.

Бях се засилила още на 1-ви Април да запиша малкия в градината до нас, но, уви - отворих тук-таме няколко форума и ми се изправиха косите (особено когато прочетох поста на майката с битото дете). Просто нямам думи и шапка й свалям на тази жена, че се е организирала да сезира подходящите институции и органи. в този ред на мисли - пожелавам много успех!

Ние живеем в района на Патриарха - точно пред блока ни е филиалът на Слънчо. След като на два пъти трябваше да се карам на учителките, задето не си вършат работата, вече и този филиал го отписах.
За централната сграда на Слънчо (за директорката) чух също много рушветлийски коментари, свързани със спонсорство от капитани, бизнесмени и тем подобни, което ме навежда на мисълта, че там най-вероятно децата на "богатите" ще бъдат много по-обгрижвани и следени, в сравнение с нашето детенце.

За "Светулка" разбрах, че в стаите, където са децата, имало по една масичка с 4 столчета и телевизор по средата. Хах, та децата седяли и си гледали кротко телевизия по цял ден. И учителките задължавали родителите да си прибират децата до 16.30, защото все пак и леличките имали нужда от почивка.

за "Христо Ботев" чувам много добри отзиви, за пореден път.

Бих се радвала, ако някой може да сподели мнение за градините в района.

Успех на всички Simple Smile

# 185
Здравейте,
и аз моля за информация за филиалите на "Слънчо" на бул. "Владислав" 27/28.Къщи ли са това , има ли двор...?

# 186
Детето ми в момента посещава яслена група към ОДЗ. Налага ни се обаче да се местим и ОДЗ-то вече няма да ни е удобно като район. Някой има ли представа дали мога да кандидатствам За други ДГ,  след като в момента посещава ОДЗ? Често казано се чудя как да постъпя. Все пак мястото в първа група му е сигурно, дори да не е удобно. Ако някой има опит с подобна ситуация, нека сподели. А иначе къде мога да попитам? В Общината ли или в ДГ?
За да кандидатствате в одз отново е нужно да го отпишете от надтоящата градина. Друг начин няма. Преценете си риска. Ако имате цдг в района за него имате по-големи шансове, но в одз яслените групи минават по право. Вижте в сайта местата за желаните от вас градини.

# 187
Zdraveite, mnogo se radvam, che ima i takiva maiki koito si podavat dokumentite bez problem i to tolkova byrzo, qvno administratorkata, koqto vi e priela dokumentite si razbira ot rabotata i znae vsichki pravila. Ne kato administratorkata v centralnata gradina Temenujka, koqto ima otvratitelno otnoshenie kym roditelite, s ogromno samochuvstvie bez pokritie.Zashtoto neznae predimstvata za priem v detska gradina. Popitoh q dali im e nujno udostoverenie za razvod i tq vednaga öoo DA i v drugiq moment sled kato si prochete predimstvata i ne nameri takova predimstvo kaza che ne mi trqbva. Za men za da si na takava dlyjnost trqbva da znaesh celiq pravelnik a ne da vryshtash postoqnno maiki za shtqlo i neshtqlo. Vednyj mi kaza che stava s vremenen adres da si podam dokumentite i posle me vyrna da si napravq postoqnen adres. Golqmo bezobrazie ako e takova otnoshenieto i kym decata izobshto nqma da imam jelanie da podam dokumenti za tazi detska gradina. Nqkakvi mneniq za detskata gradina?

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 23:39 от AnMary

# 188
Филиалите на Слънчо се намират на първите етажи на бл.27 и бл. 28 срещу Автогарата. Децата нямат площадка, където да ги извеждат. И там имат телевизори, ремонтирано е, но представете си едни 5-6 годишни деца, които не спортуват, не се извеждат, нямат и извънкласни занимания, защото няма къде да се провеждат/ като танци, айкидо/. Само август месец, когато са сборни групите, филиалите се затварят и децата са в сборни групи в централна сграда. И вземането на децата трябва да е до 18:00, не по-късно.

# 189
kabuki благодаря за инфото

# 190
Аз за бележките за данъците - не могат ли да си ги проверяват директорките, както правят в яслите? Някой знае ли?

вече се проверяват в интернет от градините

# 191
Да но какъв е смисъла, като за да кандидатства за детска градина трябва да е варненски жител.

# 192
Днес отписах малкия от ЦДГ 39 Звънче във Възраждане и го записах в ОДЗ 10 Приказка, защото се преместих в кайсиева градина, някакви коментари за Приказка???

# 193
Дими, Приказка е чудесна градина. Коя група сте?

# 194
Дими, Приказка е чудесна градина. Коя група сте?

втора група 2010

Общи условия

Активация на акаунт