Козметика за тяло – душ гелове, лосиони, масла, скрабове, соли и т.н.

• 40 288
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
Аз използвам зехтинов сапун. Намерих тази находка в един магазин за турски стоки в Пловдив.
Пробвах всичките: чист зехтин, с екстракт от катран от хвойна, дафинов лист и коприва.
Става за коса, за тяло за лице. Главно го използвам само за тяло от време на време и за лице.
Не изсушава кожата и няма вредни за кожата добавки. Много добре действа на кожата ми, особено в студените месеци.

# 106
  • София
darinamanolova не отворих линка и затова не съм разбрала, че харесваш същите продукти. Не знаех, че могат да се намерят вече тук, това е добра информация. За сега нямам нужда от ново авокадо, имам и двете, които показах, плюс 500 мл. от бадема, така че засега не ми трябват нови, а и сестра ми живее в UK и като си идва, ми носи. Heart Eyes Но като ми свършат, ще се възползвам. Като се има предвид, че нямам време и да ги ползвам всеки ден.
Взех си и аз душ гел и лосион за тяло на All NAture, веднага пробвах лоисона, но ми се стори че стои мазно и не попива бързо, аз ли съм в грешка?
Душ-гел си взех и аз олиото на юсерин, не ми е най-любим аромата, но ефекта е много добър, а и става за деца. Дълго време след ползването продължаваш да ухаеш на него, ако не се намажеш с продукт за тяло.

# 107
Здравейте.. и аз при вас! Wink
До сега ползвах душ гел на Palmolive и бях доволна - нямах обриви и т.н. Реших обаче да променя, че вече ми омръзна и се спрях на Cottage, гледам, че има доволни от него.
Ето този ползвах..мирише великолепно! Peace
Скрит текст:

# 108
Дааа,цялата им Спа серия е страхотна. Crazy

# 109
Относно интимната козметика какво ползвате?
Последно гинекологът ми предписа един анти бактериале продукт. От него 2с.л. се разтварят в 250мл вода измиваш се и после пак хубаво с чиста вода, но ми е доста неудобно според мен.

# 110
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Държа продуктите ми за тяло да са с изчистен състав откъм химии.
Използвам Korres или AHAVA,а последното ми откритие е този бранд http://www.pacificabeauty.com/bath-and-body/moisturizers/body-butters?mlid=1666 - прилични цени,страхотни продукти(досега,които съм ползвала),богат асортимент.
Скрабовете на Burt's bees също са добри.

# 111
Относно интимната козметика какво ползвате?
Последно гинекологът ми предписа един анти бактериале продукт. От него 2с.л. се разтварят в 250мл вода измиваш се и после пак хубаво с чиста вода, но ми е доста неудобно според мен.

Аз лично - Lactacyd. Икономични са и съм супер доволна! Simple Smile

# 112
  • Пловдив

Miss Olive , би ли споделила къде е този магазин !

# 113
Душ гел - Yves Rocher JARDINS DU MONDE - Brazilian Coffee beans  Crazy
Благодаря на всички, които го споделиха. Ухае прекрасно!

Какво друго си струва да се пробва от марката?
Въпроса ми е изобщо за всички продукти, не само за тяло - кремове за лице, рол-они, парфюми.

# 114
Аз обожавам парфюма им Yria. Помня имаха още един, който ми беше харесал- Voile d'ambre или нещо такова.

# 115
Здравейте, някой има ли отзиви за този продукт ?
Действително ли е без алуминий и парабени и вярно ли е 7 дневното му действие, въпреки къпането....?
В смисъл....какво ...вещество има вътре, което 7 дни да потиска миризмата.... Thinking

http://www.bg-mamma.com/shop/80737--krem-dezodorant-za-podmishni … 290002041009.html

# 116
# 117
Този душ гел с кафето много добре ми звучи, макар че не съм фен на миризмата на кафе и шоколади по тялото, иначе обожавам мириса и вкуса им  Simple Smile

# 118
И на мен много ми харесва кафето на Yves Rocher, но фаворит ми е Макадамията от същата серия.

# 119
Какво ви е мнението за боди лосионите на Виктория Сикрет?
Уникални са не съм срещала по добри.
В един склад за козметика след като една клиентка купи парфюм за 160 лева, посегна към тях. Продавачката и каза, че не ги препоръчва. Не знам дали беше искрена или просто разчиташе на платежоспособността на клиентката и на това да и продаде нещо по-скъпо.  Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт