Козметика за тяло – душ гелове, лосиони, масла, скрабове, соли и т.н.

• 40 244
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Поръчах преди малко от Боди шоп един лосион с бял мускус и шербет с моринга.Техните продукти обикновено са доста ароматизирани и с приятен аромат.Морингата ми е любим,нямам търпение и мускуса да пробвам

Не са лоши, но при мен аромата след тях не остава изобщо и много изсушават.... иначе и на мен Моринга ми е най-любимия от тях, но от както минах на олиа, не бих се върнала на Боди шоп Simple Smile)))
Което ме подсети за 2те 750мл. моринги в килера  ooooh!

# 226
  • София
Аз като се замисля май досега само масла съм взимала.Ще ги видя тези като ми дойдат,дано и мен не ме пресушат.
А за душ геловете,имах един 500 мл от Лъш,едвам го изразходихме Grinning

# 227
И моите Лъшове стоят с години. Ползвам три и нямат свършване.

# 228
  • София
С душ геловете, нямам проблем, ако на детето му допада аромата отива за пяна аз вана, ако ли не за течен сапун. Морингата според детето е ужасна  Laughing

Аленка, добре ме подсети, поръчах си пак зеления чай, ще редувам с олиата   Laughing

http://www.fragrancedirect.co.uk/elizabeth-arden/elizabeth-arden … 00ml/invt/0068081
http://www.fragrancedirect.co.uk/elizabeth-arden/elizabeth-arden … 480g/invt/0023147

# 229
първоначално и аз не харесах Морингата, но сега ми е най-,най-, най-любим аромат в баня  Heart Eyes
отстъпиха й всички шоколадови и ванилови аромати, които по принцип обожавам
всъщност на Дъ Боди Шоп така и не одобрих шоколада, около Коледа ми подариха този на Жая и много повече ми хареса - другият само стои, на децата също не им допада

# 230
Шоколада на Боди шоп и аз не го понасям.

# 231
меко казано ужасен ми е шоколада  Sick Морингата и аз я харесвам, шампоаните с банан като аромат са ми фаворит  Heart Eyes

# 232
  • София
Не съм го пробвала шоколада,но като цяло все лоши отзиви получавам за него.Обикновено залитам на аромати на цветя.
 Сериятна с японската череша също ми е много любима.Не знам дали още я предлагат.

Душ гелове в момента имам два,на Локситан с магнолия и един на Нукс с частички

# 233
Аз ползвам Pure Poison Body Lotion. Той има много приятен и нежен аромат и ухае чудесно.

# 234
  • Варна
В тази тема похвалих ли сухото олио на Ахава? Ето това:

Скрит текст:

Много го харесвам - като аромат, нанасяне, състояние на кожата след него, от всичко съм доволна Heart Eyes
Ползвам си го с голямо удоволствие и след като свърши, ще пробвам и друг вид.

Лосионът им с аромат на ананас също е страшно приятен:

Скрит текст:

# 235
  • Пловдив
Можеш ли да сравниш сухото олио на Ахава и това на Нукс? Hug

# 236
  • Варна
Цената на Ахава ме отказа  Laughing

Аз ползвам пилинг от Орифлейм серия Swedish Spa и съм много доволна вече за трети път си взимам  thumbsup
Скрит текст:

# 237
  • Хасково
И аз съм много доволна от Body Shop .
В момента използвам цялата серия със Shea , Glazed Apple и лосиона Chocomania
Много съм доволна от скрабовете , нооо хич не са икономични хихих

Ползвам и на Yves Rocher - лимитката с ябълка , но не ми допада чак толкова

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 10:28 от bubanka

# 238
  • Варна
Можеш ли да сравниш сухото олио на Ахава и това на Нукс? Hug

Лично за мен, това на Ахава е по-приятно. В смисъл, ползвайки го, удоволствието е по-голямо.
Но пък то не е многофункционално - не се прилага върху коса и лице.

# 239
Момичета,зарибих се и аз по Ритуалс. Heart Eyes Подариха ми Magic touch и една пяна за душ и съм страшно впечатлена.Разбира се съм страшно зарибена и искам да си поръчам още неща на марката.
Набелязала съм Honey Touch като крем за тяло Yogi Flow -за душ.Някой ползвал ли ги е ,какъв е аромата? bouquet

Общи условия

Активация на акаунт