Козметика за тяло – душ гелове, лосиони, масла, скрабове, соли и т.н.

• 40 251
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
nad_tab, моля те сподели какво на Rituals си ползвала? Praynig

Аз оставям за малко любимитте ми боди бътери и преди лягане ще се мажа само с натурални  масла-кокосово ,какаово или масло от карите с кокос.Страхотно ми се отразяват на кожата, но е абсурд да ги мажа,ако ще излизам някъде.

# 256
Вчера си взех с голям мерак Ванилията на Бетина Барти.Много силно и химично мирише.Дори не ми мирише на ванилия.Е,не е съвсем зле,намазах се вечерта и сега на сутринта мирише доста отчетливо.Консистенцията много ми хареса,но май ми идва тежичък.

# 257
Някога си бях вземала един лосион за тяло на Бетина Барти - с аромат на портокалови цветчета, много приятен, ненатрапчив аромат. Но така и не можах да го открия повече. Някой виждал ли го е някъде?

# 258
  • Варна
На Юсерин душ-олиото ми мирише ужасно на мен и съжалявам ,че не го подуших преди да го купя.  Tired

# 259
На Юсерин душ-олиото ми мирише ужасно на мен и съжалявам ,че не го подуших преди да го купя.  Tired
+1, че бях взела и голяма разфасофка, не знам дали и до средата успях да я изхабя, преди да се разделим.

# 260
  • Варна
Днес поръчах от enzo един лосион за тяло на Grace Cole. Нищо не знам за марката, освен, че е английска. Цените са доста ниски, така че предполагам продуктите са дрогерийни. Което, разбира се, не пречи на доброто качество, аз на него и разчитам де Mr. Green

И все пак - някой с впечатления от марката?

# 261
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имам това на l'occitane, но не съм го пробвала още, ще тествам и ще пиша  Hug

Изпробвах олиото за миене на Лочитане, изобщо не ми хареса! Все едно се измих с мноооого изсушаващ душ-гел, няма място за сравнение с това на Ритуалс или Юсерин.

Това олио ми е много любимо - аромат,текстура,формула.Как така изсушаващо,като е на силно маслена основа и толкова силно,че дори лосион може да се спеспи?

# 262
Здравейте Simple Smile
Искам да ви попитам според вас лосионите на body shop подходящи ли са за 7 годишни деца.
Дъщеря ми много обича да се маже с лосион.За сега използваме бебешките , но не са толкова богати на аромат.И мисля да и направя подарък , но не съм сигурна дали са подходящи  newsm78 ,ако не са какви бихте ми препоръчали?

# 263
  • София
Имам това на l'occitane, но не съм го пробвала още, ще тествам и ще пиша  Hug

Изпробвах олиото за миене на Лочитане, изобщо не ми хареса! Все едно се измих с мноооого изсушаващ душ-гел, няма място за сравнение с това на Ритуалс или Юсерин.

Това олио ми е много любимо - аромат,текстура,формула.Как така изсушаващо,като е на силно маслена основа и толкова силно,че дори лосион може да се спеспи?

Факт, измих се с него и кожата от коленете до стъпалата, беше толкова изсушена чак ме сърбеше.... отдавам го и на факта, че бях в Загреб, а там водата е по-варовита. С  душ олиото на Юсерин го няма този проблем, пробвах го отново в Загреб.

nad_tab, моля те сподели какво на Rituals си ползвала? Praynig

Аз оставям за малко любимитте ми боди бътери и преди лягане ще се мажа само с натурални  масла-кокосово ,какаово или масло от карите с кокос.Страхотно ми се отразяват на кожата, но е абсурд да ги мажа,ако ще излизам някъде.

Пробвала съм четири от сериите им, от тях олиото за измиване(мноооооого е хубаво!) най-много ми харесва Shanti Shower Oil, душ гел под формата на аерозолен спрей, скраба с ориз и май-всички масла за тяло.
Връщам се единствено към душ олиата, след тях не ми трябва и масло, поне зимата. Когата краката са открити или след море, подхващам и маслата. Любим ми е зеления чай на Елизабет Арден, който е и единствения, който съм повторила.

Здравейте Simple Smile
Искам да ви попитам според вас лосионите на body shop подходящи ли са за 7 годишни деца.
Дъщеря ми много обича да се маже с лосион.За сега използваме бебешките , но не са толкова богати на аромат.И мисля да и направя подарък , но не съм сигурна дали са подходящи  newsm78 ,ако не са какви бихте ми препоръчали?

Според мен, не. Аз се покривам със ситни червени точици, около минута след нанасяне на което и да е масло на The Body Shop, щерката е на 12, засега и давам само аптечна козметика.

# 264
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как Бодишоп лосиони за 7-годишни? Пазара е залят от такова изобилие - аромати,формули....
От сега ако ги мажем с химия,при тази крехка кожа и организъм.

# 265
Как Бодишоп лосиони за 7-годишни? Пазара е залят от такова изобилие - аромати,формули....
От сега ако ги мажем с химия,при тази крехка кожа и организъм.

Има.Повечето сме ги пробвали и не и харесват ароматите.Кожата и е суха и гледам вимаги да се намаже с лосион.Има и едни лосиони с аромати които са био.Накрая ще вземем от тях.

# 266
  • Велико Търново
Чаровна, аз бих ползвала бебешки лосиони/млека за тяло Peace Не й харесва ароматът им ли ? На Веледа има лосион с бадем за чувствителна кожа, а и е изчистен от химии Peace

# 267
Чаровна, аз бих ползвала бебешки лосиони/млека за тяло Peace Не й харесва ароматът им ли ? На Веледа има лосион с бадем за чувствителна кожа, а и е изчистен от химии Peace
Да не харесва ароматите много.
Ползваме на микса , чико bio и обикновен чико на тези и допада аромата , клоран , а дерма Simple Smile
И иска нещо по ухаещо Simple Smile Гледам чета ,но не откривам.Мислех си ,че боди шоп са по изчистени от към състав , но явно не са  и след като не са подходящи ще търся други подходящи  Simple Smile .

# 268
Щом е ползвала А дерма и Микса, не виждам проблем с Боди Шоп - те са по-химични и с по-ужасни състави от Боди Шоп  Peace Аз не виждам проблем - ако на детето му харесва и не прави реакция като свръхчувствителност към крема, няма проблем  Peace и на Боди Шоп съставите са по-хубави от стандартните бебешки и аптечни, които са наблъскани с парафин  Peace

# 269
  • Варна
Алтея органикс - със силен аромат на българска роза. На някои допада ароматът, други не го харесават, но определено е отчетливо доловим.
Веледа също. Освен препоръчания бадемов, до съвсем скоро ползвам цитрусовия им лосион, той също има наситен, свеж аромат.
Лавера също имат разнообразие.
На Алверде маслото в кутийки с макадамия е много добро, подходящо е и за суха кожа и ароматът е супер приятен. Те също имат различни варианти - масла, лосиони за тяло, а цените са много ниски.

Лично аз, съм влюбена в продуктите за тяло на Ахава Heart Eyes
Разкошни консистенции, прекрасни аромати, но и тях не бих нанасяла на детска кожа.

Общи условия

Активация на акаунт