Отговори
# 495
Добър ден момичета! По темата с алкохола аз цял живот не съм кусвала, никога не ме е привличал, но откакто забременях ужасно много ми се пие бира. Всяка вечер задължително пия по няколко глътки бира, иначе не мога да си легна направо. Много ми беше странно в началото, но вече се примирих. Луда работа  Rolling Eyes

# 496
http://www.clothingattesco.com/tops+t-shirts/f+f-denim-dungarees … set/invt/km510027
http://www.next.co.uk/x552782s4

Днес попаднах на тези сайтове, момичета. Струват ми се доста хубави

# 497
  • София
Привет.

За бирата и виното - не мога да приема някакви тотални откази - като нито глътка и т.н. и всъщност алкохола не преминава през плацентата, а през кървта и проблемът през първото тримесечие е не, защото няма плацента, а защото се развиват органите на бебето и е важно минимално малко да се приемат отрови. Не съм съгласна за пиене на твърд алкохол, аз самата не пия такъв, но пък не смятам, че нещо може да му стане на бебето от една малка ракия или уиски.

Както и друг път сме коментирали, преди да забременея пиех ежедневно по 1-2 бири и се чудех как ще се лиша. Еми лесно, организма си знае работата, не случайно бременните имат гадене първите месеци - точно, защото природата се опитва максимално малко отрови да вкара в организма и това се случва с гаденето  Simple Smile Не можех и да помисля за бира, после отшумя това гадене, но вече имам навици и не ми се пие. Като ми се припие, си позволям бира - бира и половина, но пък се сблъсквам с друг проблем - надуването...

Това с нервните бебета също не е правилно твърдение - бебоците са различни и не зависи от консумацията на каквото и да е.
Наскоро бях чела една чудесна статия на един доктор - как дори и да не се храним бебето ще се роди супер здраво, но всичко ще е за сметка на здравето на мама. Примерите бяха с африканските бебета и  майките дето не консумират почти никаква храна, пък камо ли витамини и прочее добавки....Така че пак ще кажа - природата си знае работата  Simple Smile

А само 58 мами ли сме в темата?? Ако е така е много жалко, в предишната отчетна бяхме над 230...

Хубав ден   bouquet

# 498
Или, лудостта ти е много сладка, но и заразна! Утре и аз ще видя в аптеката каква цена ще ми кажат за стетоскоп  Crazy Ама ако ММ ме надуши какво правя ще ме прати на 4ти километър за преглед  Joy
Или, Кристалин, много сте сладки и много ме радвате  Hug Аз винаги съм Ок с нещата, които правят майките спокойни!

Green light, количката и на мен многи ми харесва на снимка, а на живо ще се види през април. В някой от предишните ми пост-ове бях пуснала линк за нея  newsm10

# 499
малеее като казахте стетоскоп  се сетих че утре съм на ЖК и като видях че съм от 8 и 30 се сетих че трябваше да нося урина , а нямам шишенце и сега ще ходя до нашата аптека да проверя дали не е затворена че те си работят когато си искат. хич не ми се мъкне урина ММ само ми се смее когато я сложа в чантата и ми вика сега ще се разлее да те видя какво ще правиш .... мн е лош. утре поне ще видя малкото човече с колко е пораснало  newsm44

# 500
  • Пловдив
http://www.clothingattesco.com/tops+t-shirts/f+f-denim-dungarees … set/invt/km510027
http://www.next.co.uk/x552782s4

Днес попаднах на тези сайтове, момичета. Струват ми се доста хубави

От Некст и аз ще пускам поръчка, но от Никст Директ, които доставят до БГ.

Green light, количката е супер и е подходяща и за двата пола според мен.

# 501
От Next са ми дънките и панталона за бременни, много съм доволна. А за малкото купих няколко дрешки преди 2 седмици, но от аутлет магазин и цените бяха по-ниски отколкото в сайта. Иначе материята ми хареса.
Между другото дрехите за бременни на АСДА също са добри.

Забравих да кажа,че термина ми е 31/07 Simple Smile

# 502
Кристалин, ТМ си е съвсем в час, ако ни обвини в лудост. Laughing  Не се води по мен, аз съм си щура, а и имам стетоскопа от стар апарат за кръвно. Иначе сигурно нямаше да давам пари. Ако го правиш обаче, не му казвай, че идеята е от съфорумка, че може и нета да ти спре. Joy

Количките. Гледам, гледам, на Косато май са най-хубавите разцветки. Мисля, че ми е време да пообикалям магазините. И честно казано, си мисля да минем без кош за новородено. Хипер тежко и излишно ми се струва, а и асансьорът ни е малък... Rolling Eyes

Налегна ме една муза и за Великденско заглавие, ама зависи кога ще изпишем тая тема или следващата.

"В подготовка за Великден ЮЛСКА мама се улисва - готви, вие козунаци, яйчица боядисва."
Дано някоя от вас да го умее това с виенето на козунаци, защото мен ме бива да се вия само по опашката за козунак в кварталната фурна. Embarassed Joy

Весс, не сме 58, а това са бебчетата, на които се знае пола. Иначе сме доста повече.  bowuu

# 503
Или, аз още от 15 седмица си мисля за стетоскоп, даже ми се посмяха, но не можах да намеря вкъщи, после на ЖК ме успокоиха, че е рано да го усещам, а и не вярвам, че щях да го чуя... Така не си и купих, а откакто го усещам ми е по-спокойно, макар че май от сутринта не съм го усещала, че бях почти цял ден в кухнята на крака и сега се чудя как да го накарам да мърда... Дали е нормално?!

За алкохола - всеки си решава.... Като гледам и някои как дърпат цигари..... Не знам. Не го разбирам аз това.... Какво толкова ще ни стане, ако не пием, не знам. Преди да забременея не можех да близна, едва ММ ме караше да изпия половин чаша вино и то, ако е греяно с мед (макар че баща ми прави страхотно мерло), сега естествено не пия, понякога само близвам вино, по-малко от глътка даже, нямам желание... Съгласна съм с Роси!

Аааа и искам розово щъркелче, сега видях, че не е добавено Simple Smile 23 юли е термина Wink

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 19:02 от JulySi

# 504
Е,за пореден път се убеждавам,че с Или мислим еднакво за всичко дотук Mr. Green

И аз съм почти сигурна,че количката ще е Косато,като основно водещо тук е външния вид. Ще минем и без кош за новородено,то пък чааак толкова дълги разходки едва ли ще правим. То тъкмо ще родим,да се си понагласим режим и тн.т и ей го септември.

Ох,предстои вечерта и ми става лошо направо Tired Пак ще има да се задушавам,лежейки наляво,съответно никакъв сън...

# 505
И на мен като дизайн страшно ми харесват тези колички косато и освен това са леки,а това ми е другото изискване.Единствения им проблем е,че не се обръща бебето с лице към майката.То после като е по-голямо и си седи,това не е проблем,но като е новородено... Sad

# 506
Моля за розов щъркел на първа страничка! Simple Smile Нашата фетална мина днес - на малката всичко й е наред. Само дето хич не ми хареса прегледът при доц. Вили Димитрова. Тя си гледа някакви неща на монитора, ние с таткото също ги виждаме на голям екран, но тя нищо не обяснява, замерва си и така, а ние не знаем какво точно виждаме. Ако аз не бях попитала "това напречен разрез на мозъка ли е", изобщо сигурно и дума нямаше да обели по време на прегледа доцентката. Гледам, че повечето от вас съобщават сантиметри и грамове, при мен никой нищо не каза, напред ли върви, назад ли. А и в документацията от прегледа не пише... И накрая, ако не бях попитала, сигурно нямаше и да разбера какъв е полът. Тя измънка само едно сухарско "момиче, госпожо". А и вие като разказвате колко време е траял прегледът по час и нагоре, при нас мина за 15 мин.... Да не би да не ни е обърнала такова внимание, защото не сме плащали, тъй като се възползвах от допълнителното си здравно осигуряване? Ух, много лошо чувство ми остави тази жена...
Намрънках се Simple Smile

# 507
Кристин, добавих двете нови предложения за име на следващата тема, но предлагам малко да редактираме частта с ЮНАЧЕ, защото е дискриминиращо спрямо мамите, които очакват момиченца. Съгласна?

JulySi, Люлякова градина, честити  stork-girl

Ако има още някоя мама за актуализация - нека пише на ЛС  Hug

# 508
Нашата ФМ беше във Фемина при д-р Цолова, изключително съм доволна, абсолютно всичко се обясняваше, какво е, къде е и тн. 40 мин д-рката не млъкна... Беше много хубав преглед а и мъжа я видя за пръв път Simple Smile нашия термин е на 27 юли

# 509
Съгласна с рецензията! Би могло да стане- Свежа пролет идва със нея Юлските бебочета растеят-и-Бодро идва пролет, а във мама Юлско бебе сладко шава. Днес по спешност ходих на преглед при моята АГ, заради притеснително кафяво зацапване- видяхме малкото на ехографа, добре е, шава и маха с ръчичка' майка му си тръгна спокойна и с рецепта за магнезий и Макмирор.  doctor newsm10

Общи условия

Активация на акаунт