Италия 148

• 59 517
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
За уреда за пица в друг пост, че нещо в един с педикюра ми не върви да се изкажа  Mr. Green

Уредът е една тефлонове чиния, уплътнена с дръжки,  която се подгрява отдолу и има капак. Има 5 степени на всяка степен нещо можеш да правиш- месо, пица, зеленчуци и тн. хубавото е, че загрява светкавично това нещо. естествено няма реотан отгоре, но мъжа ми яде замразени пици и според мен става много добре. Отдолу се получава много хрупкава и приятна коричка, отгоре моцарелата омекава и се разтопява без да се пече.
Аз за себе си правих досега зеленчуци печени- много добре стана и пак казвам- бързо.
И пекох 2х месо, също добре става.

Единственото нещо, което не ми харесва е, че въпросната чиния не може да се свали, за да се измие. Т.е се почиства по много странен начин с парцалче се позабърсва и това е.  Много войнишка история ми се струва.

За 15 кинта повече не мога да искам

# 586
  • IT
Тук, където ходя на маникюр и педикюр също работят с диамантена пила за педикюра, но друг модел. Не знам как е пли вас.Единствено на фризьор  и вежди съм ходила.

# 587
10 c's от къде го взе това за пицата? Интересно ми звучи доста. Аз откакто съм тук се чудя дали може да си правим скара на балкона. Трябва да питаме портиера. Това ако сме в бг с тея бслкони тук, голям пушек щеше да се дига.

# 588
О, боже, сега видях тази пила, че се върти на батерии и разбрах докрай закачката за "шмиргел". Laughing

Аз имам въртяща се пила за нокти на батерии. Страшна глупост. Simple Smile))))) Една приятелка го дала на майка ми да ми го донесе като подарък, ама без да ѝ обясни какво е. А то има форма и изглежда точно като вибратор и само се вижда, че се слагат различни накрайници. Simple Smile))))) И тя малко колебливо ми го връчи. То пък тъпотия излезе, щеше да е по-добре наистина вибратор.

# 589
И Дамиано има такава ( то е в пластмасово като куфарче с накрайници) за ноктите си, че има дефектни и ги пили. Честно казано рядко го ползва това нещо- трябва да го питам защо не го ползва... Но повярвай ми, въпросната пила няма нищо общо с тези за нокти:–)

Якамоз от Евроспин. Нали имат разни продукти за дома- аз го харесах заради капака- имам и барбекю на въглища, но просто нямам нерви да разпалвам да пуши да смърди и тн. за 2 пържоли.

Аз се връщам от един преглед и да ви споделя- моят личен лекар е голяма заспа. Вече 2х обърква едно направление за мъжа ми, а днес отивам на лекар- чакам от 1 месец за него, платих 23 евро, за да се окаже че всъщност няма смисъл от това направление. Просто тия грешки на мен ми струват чакане- за този преглед чакам от 1 месец, а сега започва всичко отначало Rolling Eyes

# 590
  • MI
Изглежда много хай-тек тази пила, предполагам че наистина си заслужава парите, особено ако не се налага постоянна смяна   bouquet Просто аз обичайно се справям с мазане на масла с петите, откакто почти не слагам високи обувки нямам големи проблеми със стъпалата, само суха кожа както навсякъде, но това е лесно разрешимо  Simple Smile

Този уред за пица по-скоро е като скара тогава? Не изглежда никак зле като алтернатива на скарата.... Само и мен това с почистването ме притеснява. Трябва да ида да видя нещо подобно ако има наоколо.

Да се похваля - ягодите рофиха и то доста, сега чакам да порастнат и узреят   Mr. Green Да видим с лютия пипер какво ще стане. Ако роди няма да му простим - майката на половинката е от Калабрия, дядо ми - полу шоп, полу македонец, та не е като да не се яде люто вкъщи  Laughing

# 591
Да щом е с капак може би не пуши толкова. На мен много ми липсва скарата като вариянт, хем бързо хем вкусно.
Днес матео има рд и трябва да правя торта, а така ме мързи да пазарувам. Вчера до 2 четох Калуня-каля и най сетне я свърших, ако искате да я четете мога да ви я пратя в епъб формат Simple Smile не е лоша.

# 592
  • MI
Якамоз, честит рожденник   bouquet Каква торта ще правиш?

# 593
Да щом е с капак може би не пуши толкова. На мен много ми липсва скарата като вариянт, хем бързо хем вкусно.
Днес матео има рд и трябва да правя торта, а така ме мързи да пазарувам. Вчера до 2 четох Калуня-каля и най сетне я свърших, ако искате да я четете мога да ви я пратя в епъб формат Simple Smile не е лоша.

Аз я искам! Купих я на майка ми миналата седмица ( хартия) и я чаках лятото, но щом предлагаш  Heart Eyes
прати ми я на фейсбук на лично съобщение или откъде да си я сваля

Аз гледах днес един интересен филм на немски режисьор (ГЕрмания- Франция) за онази нощ, в която немския генерал Х забравих му името, губернатор на Париж трябва да реши дали да взриви приготвения за взривяване Париж преди последните немци да го напуснат- на посещение идва шведския консул, който в разстояние на цялата нощ се опитва да убеди генерала да не изпълни заповедта на Хитлер.
В крайна сметка ( очевидно) го убеждава, но филмът е по-скоро пиеса- преди всичко са те двамата и техния разговор в тази нощ. Шведският консул е бил от първите наградени от ДеГол след войната, а немеца го оставят жив. Филмът се казва "Дипломация".

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 21:22 от 10 c`s

# 594
Гледам готварската тема сте захванали Simple Smile Любимата ми Simple Smile
Кой сподели, че ще прави ягодово тирамису? Имате ли изпитана рецепта групата Simple Smile
Ще се радвам да я споделите Simple Smile
Аз пробвам всички зелении които видя тук и всичко много ми харесва.
Цикории, тученици, агрети, фенел изобщо вкусотии:)))

# 595
Гледам готварската тема сте захванали Simple Smile Любимата ми Simple Smile
Кой сподели, че ще прави ягодово тирамису? Имате ли изпитана рецепта групата Simple Smile
Ще се радвам да я споделите Simple Smile
Аз пробвам всички зелении които видя тук и всичко много ми харесва.

http://ricette.giallozafferano.it/Tiramisu-alle-fragole-con-crem … i-limoncello.html

# 596
  • MI

суха мащерка, ти къде беше в Италия? От всичкото само цикория разбрах  Blush Фенел май е финокио, за другите идея си нямам  Embarassed

# 597
Правих чийзкейк с ягоди и шоколад отгоре. Много добре стана и съм доволна изобщо от вечерта. Утре обаче ще имаме гости на обяд и пак готвене и чистене тюююю, писна ми!

# 598
  • Италия
Деси, викаш писна ти  Grinning ми то само месец, откакто се оженихте   bouquet Hug

# 599
  • IT
Агретте не е ли една трева, мисля че кресон се казва на български
Свекърва ми я готви със свинско месо. Тученицата не е ли плевел?

Общи условия

Активация на акаунт