Лидл ::61::

• 81 272
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Купих си гофретника,това което мога да кажа е,че надмина очакванията ми.Приготвих гофрети по рецептата от книжката към уреда,станаха страхотни,вкусни и хрупкави.Препоръчвам го.След дълго колебание дали да го купя сега съм горд негов собственик!
И аз му се чудя... за колко време става една гофрета?
Изпичат се за около 3 мин.едната,зависи как ги предпочитате,аз ги препичах малко повече.Пекох ги на степен 5.

# 121
  • Sofia
Аз тия дни завлякох един органайзер, който става като плот за рязане и отцеждане на плодове и зеленчуци над мивката. Много удобна джаджа, за който не му стига кухненското пространство. А днес комплект за декупаж. Отдавна се каня да се пробвам с тая техника, сега сигурно ще измайсторя нещо за в къщи, а и поводи ще имам доста.
Пилето Дюк, също излезе много вкусно. Пак ще вземам, но нещо му бяха съкратили процедурите по епилацията  Laughing

# 122
И при мен средно стават за около 3 минути на 5-та степен, на загрял гофретник.  Peace
Везничка, да не би да е било "жулнато" незалепващото покритие на това място или пък после да е станало?  newsm78 Когато си купувахме гофретниците с майка ми, нейният гофретник имаше едва забележима драскотина- сменихме го и новият от години си работи безпроблемно, без да залепва. Peace
Комплектите за декупаж има ли ги в брошурата? Или са останали от миналата година? newsm78 Какво съдържат?

# 123
ами не сме забелязали жулнато, той си работеше безгрешка и на едно вадене да правя гофрети и почнаха да лепнат и слагах мазнина там където лепне и стана тя една Simple Smile Simple Smile Simple Smile от тогава си стои прибран в шкафа

# 124
  • Sofia
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=19857
Три вида лакове съдържат  - за тестилна основа, дървена и още нещо. Абе стават да се пробваш да си поиграеш върху каквото ти хрумне.Иначе нямаше да се наканя да си ги взема.

# 125
Monadirs , ясно защо не съм разбрала за какво са. Embarassed
Мнения за тоалетна хартия фрото?

# 126
Здравейте момичета!
Аз пак да попитам Пловдивските мами: някъде изостанали памперси на Памперс 4+(големите опаковки) дали сте забелязали?
Благодаря!

# 127
  • София
Днес върнах миксера и се отказах да го заменям с друг. Имаше нещо криво в захващането на бъркалките и така се клатеха при работа, че нямаше да изкара дълго.

# 128
Днес отивам и аз за гофретника  smile3521

# 129
  • на земята
Здравейте има ли доволни от миксера,много ми го похвалиха та се чудя този или БОШ от Технополиса за 50 лв само  миксер.
   bouquet  bouquet  bouquet

# 130
  • София
*лаленце*  - да, прегледай последните страници. Доволни от миксера има и от този и от модела без купата. Може да го пробваш, ако не ти хареса да го върнеш и да си купиш Бош в крайна сметка.

dolce miele - не зная какви точно  мнения за т.х. очакваш... хартия като хартия. Аз имам 2 изисквания към хартияха - да не е ароматизирана(или поне минимално) и да е бяла.

# 131
  • Бургас
Здравейте има ли доволни от миксера,много ми го похвалиха та се чудя този или БОШ от Технополиса за 50 лв само  миксер.
   bouquet  bouquet  bouquet
Вземи смело БОШ! Имам такъв! Няма толкова лек и безшумен миксер! Simple Smile

# 132
dolce miele - не зная какви точно  мнения за т.х. очакваш... хартия като хартия. Аз имам 2 изисквания към хартияха - да не е ароматизирана(или поне минимално) и да е бяла.
И аз не харесвам тоалетната хартия да е много силно ароматизирана. За белотата, не държа да е снежно бяла, по-скоро да не се къса лесно. Може да я пробвам.
Скрит текст:
Напоследък харесвам Перфекс, но бих дала шанс и на лидълската Grinning
Споделям, че шоколадовите яйца се получиха много добре в лилавата силиконова форма. Peace Използвах бял шоколад, не съм намазнявала- отлепваха се сравнително лесно половинките, но ако се намазнят формите съвсем леко /също и при печене на кексчета/ може би ще се отделят почти без усилие. По принцип, силиконови форми с по-дребни детайли винаги намазнявам при печене.

# 133
  • София
Здравейте момичета!
Аз пак да попитам Пловдивските мами: някъде изостанали памперси на Памперс 4+(големите опаковки) дали сте забелязали?
Благодаря!
Скрит текст:
В момента разглеждам новата брошура на МЕТРО и забелязах, че от 12 март имат промоция - 4 (7-14 кг.) 70 бр. 24,46 лв. с ДДС

# 134
На мен ми харесва хартията с овцата - страхотна е .

Общи условия

Активация на акаунт