Лидл ::61::

• 81 269
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз пък искам да питам,някоя дали е ползвала препарата за почивстване на перални  newsm78
И се надявах на кърпичките за почистване с кутия,че не ме огря на предната промоция  Sad
От предната промоция имам препарата за пералня и още седи до пералнята срам ..срам...

# 196
Влизам да изкажа възмущението си от персонала на магазина на Раковска, София. Тази сутрин една жена върна някакъв панталон, голяма драма настъпи на касата, касиерката нещо не можа да маркира и дойде един младеж /май управител/. Той с досада натисна там някакви копчета на касата, попита защо се връща панталона и жената отвърна "Не ми стои добре, не ми харесва". Той минавайки покрай мен и другите хора от опашката на касата си позволи да промълви "Е...х ти  тъпите селяни, всичко връщат" Останах безмълвна както аз, така и жената зад мен, която чу тази хм реплика от келеша, който би трябвало да е управител. На касата жената пак недоволстваше, че днес всички връщали стока, аз не издържах и им казах,че щом фирмата се кичи с тази политика, те ще я изпълняват безпрекословно. И добавих, че колегата й е направил много грозно изказване, което най-малкото обижда останалите клиенти, чиито пари им изкарват заплатите. Тя се сви и нищо не каза. Ако четат от висшия мениджмънт на Лидл тук, моля да вземат мерки и да си стегнат редиците, че не мисля, че заслужавам гнусни псувни като си позволя да върна стока в техния магазин /още повече беше панталон, а както знаете, Лидл не предлага пробни на клиентите си/

# 197
  • Асеновград
http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm брошурата
Не видях препарата за сухо почистване на килими и мебели, беше в розово шише  Thinking дано го има ще го търся, само с него успях да изпера напикан матрак, чисти перфектно и сажди върху килим. Ще си заредя и от препарата за почистване на перални и съдомиялни. Все си мислех,че ползвайки калгон ограничавам котления камък в уредите/ при мен водата е страшно варовита, за мивки и тоалетни само кислол  или сода каустик помага/. След използване на препарата като видях какво ми изтече от пералнята направо се уплаших, сега ще заредя и на 3 месеца по едно прочистване. Ще потърся и препарата с хлор за проба, но в повечето случаи като чета и изпробвам все едно аз съм купила друг препарат  Thinking заради водата.

# 198
  • Бургас
Препарата с хлор го използвам за тоалетната чиния. Забърсвам с него и дъската. По-добър е от белината, както вече казах, но всичко е въпрос на предпочитания. Аз нямам проблем с миризмата - след 15 мин. работа на вентилатора вече не се усеща.

# 199
  • София
Panayotu http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=20076 този ли?

milittana - грозна работа, не знам някой чете ли тук, съмнявам се.... може би на сайта да има някакваформа за обратна връзка...бих споделила там...

Аз се чудя на влажните кърпички за прозорци и огледала и за ВЦ... пускани ли са преди? Отзиви?

# 200
  • Русе
milittana - грозна работа, не знам някой чете ли тук, съмнявам се.... може би на сайта да има някакваформа за обратна връзка...бих споделила там...

На страницата на ЛИДЛ във Фейсбук със сигурност ще и обърнат внимание Peace

# 201
  • Асеновград
Panayotu http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=20076 този ли?

Аз се чудя на влажните кърпички за прозорци и огледала и за ВЦ... пускани ли са преди? Отзиви?
Не, не този беше в розово шише с помпичка.Не го видях в каталога а и не си спомням миналата година дали го имаше.При мен напикаването на матрака чисто нов на 2 дни / от възрастен болен на легло/ съвпадна със седмицата и в самия магазин оглеждах и попаднах на него.Мирише много но после миризмата изчезва и успя да изчисти всички петна от кръв и урина като уби и миризмата от което най много се опасявах.

# 202
Здравейте - аз искам да питам, ако някоя има стреч дънки, много ли са дълбоки? И евентуално някой с реални мерки на 40 или 42-ри размер   bouquet/талия и ханш, крачол/
Ще ходя и за чантата от естествена кожа в понеделник - дано да е хубава, че трябва да сменям моята за през рамо.
И блузите/ризите ми харесаха в каталога, ще видим на живо.
Персонала в Лидл отдавна проявява пълен непукизъм. Като върнах мухлясалите гъби и почнах да казвам за причината, управителкта махна с ръка и отсече: Както и да е, голяма работа." Последно двамата касиери момче и момиче на 20-22г. се сваляха и подръчваха, пощипваха между сканирането на стоките - поне бяха забавни отстрани.
Истината е, че няма качество на обслужването/услугите и не само в Лидл.

# 203
Привет и от мен!
Харесаха ми мъжките дънки,пускали ли са ги преди, да споделите отзиви? Благодаря!
Търся си и хубав препарат за дървени мебели (масата в кухнята е дърво, постоянно остават капчици вода и ме дразнят), ако някой има нещо предвид  Flutter

# 204
Влизам да изкажа възмущението си от персонала на магазина на Раковска, София...
milittana, аз на твое място бих се оплакала (в сайта им и във фейсбук). Такова отношение към клиентите е недопустимо!

KaRoLa, може ли да дадеш линк към препарата с хлор, защото не го намирам в брошурата!  Praynig

# 205
  • Русе
Привет и от мен!
Харесаха ми мъжките дънки,пускали ли са ги преди, да споделите отзиви? Благодаря!
Като за цената си са добри. ММ от август ходи всеки ден с лидълски дънки на работа. Здрави са все още, но понеже по 1000 пъти на ден си вади телефона от джоба, там видях, предната седмица, че се е протрило. Поизбеляха, при все, че ги пера с прах за черни дрехи/тъмносини бяха/.

# 206
  • оттам, откъдето започва България
Аз също  съм разочарована, че в брошурата няма резерви за влагоабсорбатора. Независимо, че пиша във формата им за контакти, явно не ги интересува какво търсят хората. Отговорът им е винаги механичен: Уважаема госпожо......, Благодарим за Вашето запитване от 08.03.2015. Не можем да се обвържем с конкретна дата, на която ще бъде пуснат отново в продажба търсеният от Вас артикул, тъй като има и фактори, независещи от нас: доставчик, транспорт и др. Относно всички актуални и предстоящи промоции можете да се информирате от нашите брошури или интернет сайт www.lidl.bg. Факторите са ясни, ама имам чувството, че те въобще не правят заявки за търсените от клиентите им продукти. Лоша политика. newsm11
P.S. Днес дори все още не мога да отворя формата им за контакти, за да изразя възмущението си. Дава ми постоянно грешка.

# 207
Тези от фейсбук страницата са същата стока.Веднъж там си изразих възмущението и казаха-"съжаляваме за неудобството,ще сигнализираме и ще ви съобщим какво е направено по въпроса"-мда, още ги чакам...... Crossing Arms Tired
Като ви чета ми се прищя да купя гофретника-те свършили, само скарите стояха, като по-скъпи.
Момичето на касата ми каза да звънна на клиентския телефон-и като ги знам какви са направо не ми се занимава.
Иначе днес рано отидох и купих гащи и потници на малката и бикини за мен.

# 208
  • София
didka pitka  - пробвала ли си през сервиз да направиш поръчка. Ако не  в  сайтовете им в германия/англия няма ли ги, да си направиш поръчка, ако толкова  трябват тези филтри.

В немско  пускат нови стикита http://www.lidl.de/de/stikeez-aus-den-tiefen-des-ozeans/s7372817 и разни  други стики  неща за бебебшорите http://www.lidl.de/de/stikeez-kollektion-ab-12-03/c13939 дали ще дойдат и тук?

# 209
Здравейте момичета!
Аз пак да попитам Пловдивските мами: някъде изостанали памперси на Памперс 4+(големите опаковки) дали сте забелязали?
Благодаря!
Скрит текст:
В момента разглеждам новата брошура на МЕТРО и забелязах, че от 12 март имат промоция - 4 (7-14 кг.) 70 бр. 24,46 лв. с ДДС
  bouquet
Скрит текст:
Дано имам път нататък,че всеки път когато отидем до там,не си купуваме(харесваме) нищо! Sad

Общи условия

Активация на акаунт