Лидл ::61::

• 81 638
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • Столицата на "Второто българско царство"
Някой ползвал ли е тази електрическа метла на ВИЛЕДА? Много и че чудя, та ако може мнения ... newsm78
И аз съм я харесала,дано някой се включи с мнение.

# 361

Бях награбила едни чаени бисквити, обаче като видях съдържанието на палмово масло /не помня хидрогенирано или не, просто спрях да чета съдържанието след това/ ги върнах. Rolling Eyes Бях останала с впечатлението, че съставът им е толкова изчистен, колкото и на кръглите чаени бисквитки и се отказах. newsm78 Иначе на вкус сигурно са хубави. Laughing
Някой виждал ли е някъде останали бройки от мини формите за тарталети- сърцата..??? Praynig

Защо те притеснява палмовото масло? Аз, доколкото знам и съм чела, това е една от най-устойчивите при температурна обработка мазнини и веригите й не се разпадат и превръщат във вредни съединения, както при слънчогледовото олио. Предполагам обаче това важи за нехидрогенираното масло newsm78
Според мен заклеймяването на палмовото масло тръгна преди няколко години, когато се оказа, че производителите на млечни продукти го използват като по-евтин заместител на млечната мазнина в сиренето например. Иначе, сама по себе си според мен не е лоша мазнина, никак даже.

Има ли печени и мариновани люти чушки в Лидл? Че запасите от домашно производство се изчерпаха  Mr. Green

# 362
Да знаете, за да не останете изненадани като мен - зеленчуците за гювеч са хубави, но има и по един цял замразен домат в пакета. Мен това не ме очарова, защото очаквах зеленчуци, а ми  се изсипа леден домат и се наложи да търся и дорязвам каквото намеря.

# 363
  • София
Вчера отивам в Лидъл Младост да си взема препарат за почистване на перални, а то какво било, той бил от понеделник... Та си тръгвам разочарована и излизам през касите с празни ръце и поглеждам надоло и оп 2 лв... Касата празна, няма никой, поозъртах се да не би някой пред мен да ги е изпуснал, то няма никой, та си ги взех и влезнах в магазина да харча пари, вместо това изкарах 2 лв Simple Smile

# 364
  • Пловдив
Вече съм набелязала някои неща за другата седмица.

В тази връзка да попитам спрея за почистване на фурна дали е добър?
А кърпичките за почистване на стъкла? Имаме доста прозорци и все се намират детски пръстчета по тях. Мисля да взема да позабърсвам текущо с тях между сериозните почиствания.

Да дам един положителен глас за препарата за почистване на перални. Миналата година изведнъж, незнайно защо пералнята ни започна да мирише много неприятно, на тиня. Михме я с какво ли не, включително, скъп и прехвален препарат за почистване - нищо. Най-случайно видях този в Лидл и го пробвахме. След това мирисът изчезна. Сега ще си купя пак да имам за резерва.

Да кажа нещо и за организацията в Лидл. Бях харесала една пудовка (в прилив на спортен ентусиазъм) но докато се чудех дали по-лека или по-тежка те свършиха. Веднага след това реших че ми трябва по-леката. Проверих и в магазина в Тракия, няма. Обадих се на клиентския тел., дамата без да се замисли дори, на секундата каза - изчерпани са. Следващата седмица, най-случайно се завъртам в магазина в Тракия и виждам две пудовки, та даже и намалени с 30%. Явно че за дреболии ги мързи да проверяват, но как първо ги нямаше в магазина, а след това се появиха и намалени, не разбрах.

Миналата седмица накупих бельо за всички, тъй като цветовете бяха предимно светли изпрах ги всички заедно, нищо не е пуснало цвят или да се е обезформило. Особено приятна е материята на момчешките понтици. Синът ми е слабичък но висок, на 6 години. Чудих се дали ще му станат 110-116 см., но са му добре. Ще ги носи поне година.

Да кажа накрая, че унас много се харесаха Петрохан от дивечово месо и Говежда луканка и двете от серията Делукс. Скъпички са, но вече два пъти ги взимам на промоция и децата ги опустошават на секундата.

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 12:34 от Linkata

# 365
  • София
Бяхте споменали за замразен спанак на "топчета" (надявам се, че съм запомнила правилно) Вчера ходих, имаше два вида - цели листа в плик и в кутия, който се води със сметана. Не взех, защото не съм сигурна, кой точно хвалехте .... Постоянен асортимент ли е? Може ли да помоля за линк?

# 366
  • София
mimeime , аз се оплаках от липсата на спанака на "топчета" и все още го няма. Беше замразен на отделни топки и ми беше много удобен - добавям към супа например колкото искам - по 2-3. Или правя канелони с половината пакет в малка тавичка и т.н. Няма го, обаче, от месеци.
Последния път взех замразен на цял блок и изобщо не останах доволна, не ми е удобен за готвене.

# 367
# 368
  • София
mimeime , аз се оплаках от липсата на спанака на "топчета" и все още го няма. Беше замразен на отделни топки и ми беше много удобен - добавям към супа например колкото искам - по 2-3. Или правя канелони с половината пакет в малка тавичка и т.н. Няма го, обаче, от месеци.
Последния път взех замразен на цял блок и изобщо не останах доволна, не ми е удобен за готвене.

Ааааа, ясно  Laughing
Дано го пуснат пак, щом е бил хубав. Благодаря!

# 369
  • Русе
Да знаете, за да не останете изненадани като мен - зеленчуците за гювеч са хубави, но има и по един цял замразен домат в пакета. Мен това не ме очарова, защото очаквах зеленчуци, а ми  се изсипа леден домат и се наложи да търся и дорязвам каквото намеря.
В този, който готвих вчера от Пени, също имаше цял замразен домат, друг път винаги е бил нарязан. Винаги добавям към гювеча нарязани домати от буркан, картофи също добавям, че те вътре в пакета са 6-7 парченца, дори вчера и шепа грах и червена чушка добавих, че имаше само зелени.

Чаените бисквити бяха с хидрогенирани мазнини. И аз не взех.

Linkata, може някой да ги е върнал тези уреди и за това изведнъж да са изникнали при намалените на 30% стоки.

# 370
Да знаете, за да не останете изненадани като мен - зеленчуците за гювеч са хубави, но има и по един цял замразен домат в пакета. Мен това не ме очарова, защото очаквах зеленчуци, а ми  се изсипа леден домат и се наложи да търся и дорязвам каквото намеря.
В този, който готвих вчера от Пени, също имаше цял замразен домат, друг път винаги е бил нарязан. Винаги добавям към гювеча нарязани домати от буркан, картофи също добавям, че те вътре в пакета са 6-7 парченца, дори вчера и шепа грах и червена чушка добавих, че имаше само зелени.

Чаените бисквити бяха с хидрогенирани мазнини. И аз не взех.

Linkata, може някой да ги е върнал тези уреди и за това изведнъж да са изникнали при намалените на 30% стоки.
Целият замразен домат го настъргвам на ренде. Става лесно.   bouquet

# 371
Видях, че има положителни отзиви за препарата за дезинфекция на пералнята и утре ще взема. Искам и за съдомиялната, мнения?  Simple Smile

# 372
  • от Луната
Бяхте споменали за замразен спанак на "топчета" (надявам се, че съм запомнила правилно) Вчера ходих, имаше два вида - цели листа в плик и в кутия, който се води със сметана. Не взех, защото не съм сигурна, кой точно хвалехте .... Постоянен асортимент ли е? Може ли да помоля за линк?
Аз взимам от този в плик - цели листа дето е и много ми харесва. От другия със сметана не съм взимала, но май имаше не лоши отзиви и за него в темата.

# 373
  • София
 Hug Благодаря!

# 374
  • София
Аз съм вземала от спанака със сметана, но определено няма да повторя  Naughty
Сутринта бяха заредили с моцарела все пак, но поне това което беше изнесено не беше много, кой знае дали до обяд е останало нещо...

Общи условия

Активация на акаунт