Лидл ::61::

• 81 284
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да похваля и аз италианската извара /по касова бележка/, а по заглавие на опаковката - Млечен продукт  Peace

Страшно много ми хареса, правих омлети снощи и освен кашкавал и лионски колбас на слайсове Дулано сложих по няколко кубчета и от млечния продукт. Останалото така го похапнах. Аз по принцип не ям много сирене, защото все ми е солено, или пък ми киселее, въобще дразни ми езика.  Crazy

# 151
И на мен ми хареса млечният продукт, слагах го в салата от маруля на кубчета.
Четките за зъби, които хвалехте напред също са много добри.

# 152
Току що си закупих гофретникът,но книжката с рецепти вътре липсва.Ако отида до Лидъл дали ще ми дадат такава или просто да забравя за нея ? Sad
И още един въпрос- когато ползвате за 1-ви път гофретникът с какво го почиствате,а и след употреба също?
Благодаря предварително и желая хубав ден!

# 153
  • София
Здравейте!
Днес си купих от малките силиконови формички, които са по 6/12 броя.
Ще споделите ли дали сте доволни от тях, както и изпитани и сполучливи рецепти, по които правите печивата.
Замислила съм да направя саварини, но ще е през уикенда. А дотогава се надявам да попадна на добра и изпитана рецепта.

# 154
  • Варна, Пловдив
Дами от Варна, въпросче за Лидл на Владислав. Тъй като ми е далеч и много рядко ходя, можете ли да ме упътите кога изкарват продуктите в промоция, утре искам да взема от мъжките боксерки, но не знам кога е най-удачно да отида, ако е сутринта дали ще са ги изкарали? Имате ли положително мнение за тях, основно коментарите са за  детското и ако е имало за другите, може да съм ги пропуснала. Благодаря

# 155
  • На брега на реката
Промоционалните стоки ги зареждат или предната вечер късно или сутринта преди да отворят. Относно качеството не мога да съм ти полезна, не съм вземала.

# 156
  • Варна, Пловдив
Благодаря, Бобулина. Тепърва ще опознавам тайните на Лидл.  Laughing
Между другото, два пъти ходих до него и пак не мога да ги намеря тези шоколадови топчета.

# 157
Мнението за мъжките слипове какво е? ММ има нужда от обновяване на бельото.

# 158
Благодаря, Бобулина. Тепърва ще опознавам тайните на Лидл.  Laughing
Между другото, два пъти ходих до него и пак не мога да ги намеря тези шоколадови топчета.
В началото като влизаш -отдясно при шоколадите -над шоколадовите бонбони - значи свършват шоколадите и започват разни десерти и по средата .
Абе оглеждаш внимателно шоколадите и готово  Grinning

# 159
  • В една слънчева къща...
Като печете в тези керамични форми подмазвате ли дъното с мазнина? Че все още се чудя дали да си взема пак силиконова, която не се подмазва.
Аз си подмазвам винаги.

Току що си закупих гофретникът,но книжката с рецепти вътре липсва. Ако отида до Лидъл дали ще ми дадат такава или просто да забравя за нея ? Sad
Може да опиташ, вярвам, че ще ти дадат. Ако пък не стане, можеш да си изтеглиш електронния вариант /мисля, че е този/: http://www.lidl-service.com/static/101557520/102969_RO_BG_EL.pdf
Вътре е описано как се почиства и т.н.  Peace

# 160
tany3dj много благодаря за  отговорът Simple Smile Довечера ще се отбия да видя какво ще ми кажат.

# 161
Току що си закупих гофретникът,но книжката с рецепти вътре липсва.Ако отида до Лидъл дали ще ми дадат такава или просто да забравя за нея ? Sad
И още един въпрос- когато ползвате за 1-ви път гофретникът с какво го почиствате,а и след употреба също?
Благодаря предварително и желая хубав ден!

Защо не пробваш на www.lidl-service.com да си я свалиш?

# 162
  • софия
Тоалетната хартия с овцата са я развалили напоследък, токова е твърда последната която купих, че няма да и дам шанс отново.
Детските чорапи, дали са хубава материя.

# 163
  • София
Тоалетната хартия с овцата са я развалили напоследък, токова е твърда последната която купих, че няма да и дам шанс отново.
Детските чорапи, дали са хубава материя.
От утре ли са детските чорапи? Не ги виждам  Rolling Eyes

# 164
на фрото си купувам сухи кърпички в едни жълти кутиики, много са удобни ползвам ги откакто бебето се е родило и последната кутия беше ужасни. кърпичките бяха по твърди и груби , развалиха ги, ще взема отново дано е било еднократно ако не много жалко защото ми бяха удобни

Общи условия

Активация на акаунт