Лидл ::61::

• 81 609
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
и аз се отказах от чантата - не само че са малки, но и кожата им е съмнителна, мирисах я, имаше по скоро на гума аромат, отколкото на естествена кожа....

# 406
  • Варна
Аз пък си връщам обратно хвалбите за мокрите кърпички за стъкла. Стъклото на колата ми наистина не се запотява, но пък се виждат следи от капчици, т.е. за да е наистина качествено след мократа кърпичка ртябва да се бмине със сухо. На всичкото отгоре пише след употреба да си миеш ръцете. Че аз ако имам сухи кърпички/парцал и вода под ръка, за какво са ми мокрите?

# 407
  • София
Да похваля микса - Зеленчуци за гювеч.
Наистина домата е цял, но на мен това не ми попречи. Като разбръквах отвреме на време, той се разпадна. Добавих само 4 картофа и една скилидка чесън накълцана на ситно. Сложих всичко в глинен гювеч, след известно време добавих разтворено във вода брашно, червен пипер и сол. И 15-тина минути преди края - чубрица и девисил. Стана страхотен. Количеството излиза като за 3 порции. Без месо.
Впечатли ме най-вече, че зеленият фасул вътре беше от жълтия и стана като масло.

# 408
А пък аз купих една консерва зеленчуци за уок, и се чудя сега- не пише какво се прави с нея Simple Smile
Сипвам в тигана и какво, колко време пържа? Само да се позатоплят, или повечко?

# 409
  • София
Трябва да пише на нея как се приготвя точно.

# 410
  • София
И аз днес нищо не купих. Ризите не ми харесаха, струва ми се, че ще запарват много. Потниците не бяха лоши, даже имаше 38 размер, но нещо бялото ми прилича на бельо и се отказах.
Исках книжка за оцветяване, стикери и бандероли - изобщо не ги намерих.  ooooh! То верно, че бях с децата и бързах, ама пък толкова да съм недоскив.  Tired

# 411
И аз не видях книжки...и аз бързах.
Чантите наистина са много нещо като менте...калпава изработка.

# 412
Момичета, има ли някоя от вас шевна машина Silvercrest от Лидл?

# 413
Днес и аз ходих за чанта, но кожата никак не ми  хареса и се отказах. Взех си от потниците с дантелата, но ще ги връщам, не се харесах с тях Sad.

# 414
И аз се оплаквам - ходих за пяната за стъкло, тая дето е с една за баня в брошурата - е нямаше, просто не бяха докарали такова чудо, всички 4 бр. кашони бяха пълни с пяната за баня и вана. И на касата попитах, казаха, аааа има си я, еди-къде си, върнах се - всичко преобърнах, нъц. Става дума за Младост 3

# 415
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Аз днес се сдобих с потниците по 2 броя - мръсно бяло и розово, бях първа в магазина и имаше само по 1 бройка най-малкия номер, който пак ми е леко широк, но мисля да ги нося под риза. Дънките от 19.90 много много ми харесаха, само че пак имаше по 1 брой от S и са ми широки, материята е мекичка и може да се подгъне отдолу, понеже са бая дълги, вътрешният плат е с някакви сини цветя. Надявам се като ги сложа в сушилнята да се свият, ако ли не - ще си ги нося неглиже  Mr. Green

# 416
  • Пловдив
Момичета, има ли някоя от вас шевна машина Silvercrest от Лидл?
Да имам, добра е ,ако искаш да питаш още  нещо?
пп Не съм професионален шивач.

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 17:06 от mama66

# 417
  • оттам, откъдето започва България
И аз се оплаквам - ходих за пяната за стъкло, тая дето е с една за баня в брошурата - е нямаше, просто не бяха докарали такова чудо, всички 4 бр. кашони бяха пълни с пяната за баня и вана. И на касата попитах, казаха, аааа има си я, еди-къде си, върнах се - всичко преобърнах, нъц. Става дума за Младост 3
Ясно, а аз чак утре ще ходя за пяната. Да видим дали са оставили поне един флакон за мен. Naughty

# 418
  • София
Тези дамски безшевни терлици наистина ли могат да се носят с такива отворени обувки като на снимката, та дори и с тип джапанки? Случайно ги загледах.

# 419
  • София
С отворени със сигурност ще може, с джапанки ще е смешно, те все пак и пета трябва да имат. Но пък имам подобни със затворени пръсти и често ми се изхлузват от петата и се набират, доста неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт