Лидл ::61::

• 81 618
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Видях, че има положителни отзиви за препарата за дезинфекция на пералнята и утре ще взема. Искам и за съдомиялната, мнения?  Simple Smile
Добър е, миялната светва отвътре.

Аз пък се чудя на другия препарат за миялни - кутия с капсулки. Дали върши работа? Няколко пъти го заглеждам, но се отказвам, тъй като съм пробвала този в шишенце и съм доволна.

От миналата промоция на препарати бях взела  шишенца и кутийки само пакетчетата от кутийките съм ползвала до сега и съм доволна, до течния в шишета не съм стигнала изобщо.
На мен не са ми се навлажнили, на всичко отгоре ги държа на балкона, в един шкаф.

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 09:15 от Angel_Dust

# 391
Видя ли какви цветова ще са
Не съм dolce miele, но да дам информация за чантите: цветовете са като в брошурата. За мен са много малки и се отказах от покупка. Приблизителните размери са 22*14см, едните са с магнитно закопчаване, другите са с цип. И двата вида имат вътрешно малко джобче с цип.

# 392
  • София
Заради вас и похвалените препарати ходих преди работа. Равносметката е 30+лв за препарати.
Взех и неща, които по принцип не си бях набелязала, ама като сте казали че сте доволни, да участвам и аз  Crazy
Купих:
- литровия препарат с ризката за петна /от дезодорнати/ - става и за цветни тъкани нали?
- глицериновия сапун за петна с четка - полакомих се заради четката и отпадащата нужда от търкане
- микрофазерни кърпи за дисплеи - /бях взела мокрите кърпи за тази цел, но размислих и смених/
- кърпи за стъклокерамика
- препарат за стъклокерамични котлони
- препарат за метални повърхности и инокс - за фунията на абсорбатора, тенджери, мивка
- гъбите за упорити петна - незнам защо, ама ги похвалихте
- пяната за фурни - имам си друг препарат, но много сте доволни  Crazy
- препарата за почистване на перални - те били по 2 в опаковка за тази цена, и него заради вас купих
- гъба за обувки

Сега някоя участничка от темата да дойде у нас и да ползва препаратите  Joy

Хубава седмица   bouquet

# 393
  • София

Хубава седмица   bouquet

Тъй като до сега не съм участвала в темата, предлагам: да дойдеш в нас и да използваш всички препарати самостоятелно. hahaha hahaha hahaha
Весела и щастлива седмица. Hug

И малко неудобен въпрос: къде бихте ме насочили да купя евтина и добра прахосмукачка? Embarassed

# 394
  • софия
И аз рано рано се снабдих с няколко препарата, пък да видим  Laughing
Искам да похваля дамските дънки и потници /взех си от тези с дантелата от горе/. Дънките стоят идеално и са много удобни. Допада ми, че са от еластичните. Добре, че взех по-малки отколкото нося, защото май са уголемени, както и потниците
Успешна и приятна седмица на всички   bouquet

# 395
  • Варна
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=20163

Тези ризи хубави ли са, ако някой ги е гледал вече?

# 396
И   аз се  сдобих с препарати, но по-скромно: само за пералня, съдомиялна и спрея за килими-нали го похвалихте Laughing
Потниците не бяха лоши,но нали по принцип дрехите им са уголемени и с щеше да ми е широчко(а и преди 3-4 седмици си взех от тинейджърската серия Blush,. Но се сдобих с белия джегингс на цветята -XS . Доста са тънички, нямам с какво да го нося май, но сигурно ще го задържа. Crazy
Намерих си и потници за мъниците, та взех по един комплект и за тях  Grinning

# 397
Отидох главно заради чантите, но и аз се отказах - наистина са много малки, една идея по-големи да бяха, ама не...

Исках и бели потници с дантела отголе - нямаше нито един, дори от най-големите, които обикновено остават....

Дънките не ги разгледах, че на отсрещния стелаж бяха сложили лопатите и дръжките им бяха върху дънките...тъпа работа ooooh!

Иначе 37 лв навъртях от хранителни продукти. За първи път не си прегледах бележката след касата и познайте....вместо поничката за детето, са ми чукнали хляб със семена на 1.99...ноооо аз съм си виновна, да съм гледала..

Весела седмица на всички

# 398
  • Русе
Не ми харесаха дънките, много грозно синьо и уж плитки бяха в каталога, а в действителност на са много плитки. И микрофибърните подложки не ми пасват на четката. Излязох си само с 3 кисели млека, да не е без хич Laughing

# 399
  • София
Отидох тази сутрин основно заради мъжките дънки и якетата. Е, от дънките нямаше черни, а в брошурата ги има. Попитах - това им били заредили. Ееее...
Имаше червени в ужасен цвят, а другите бяха от избелелите. Мъжките якета обаче много ми харесаха, особено тъмносините, та взех от тях.
Дамските дънки не ми харесаха, материята е като на вече носени и разтеглени.
Взех си от джегинса с цветята. Платът е хубав и плътен.
Исках да си взема от ризите, но са от от онази изкуствена и вмирисваща материя, та се отказах.
Чорапогащниците изглеждаха интересни, но нямаше отворен да ги видя на живо и засега се отказах.
Препарати не съм гледала, имам си бол.

# 400
  • Щастлива мама на 3 слънца

Хубава седмица   bouquet

Тъй като до сега не съм участвала в темата, предлагам: да дойдеш в нас и да използваш всички препарати самостоятелно. hahaha hahaha hahaha
Весела и щастлива седмица. Hug

И малко неудобен въпрос: къде бихте ме насочили да купя евтина и добра прахосмукачка? Embarassed
За около 119 лева взех моята червена е. Уникална е .препоръчвам я .видях имаше днес 1 бройка.
Не взех чантата. Телефона му не влиза в малкия джоб.беше останала само 1 бежава. Аз и такава исках

# 401
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=20163

Тези ризи хубави ли са, ако някой ги е гледал вече?

Мен лично ми харесаха от тяхната типична материя са, аз имам две от преди и си ги нося. Цветовете са много свежи, ходих сутринта в единия lidl в Русе и имаше само от белите малък номер 36  Sad Много исках тъмно синя, но от нея и розовата под 40 номер нямаше. Бях там в 8:30, магазина отваря в 8:00, кога успяха да оберат малките номера не знам  Hug Много ме е яд, нито един Lidl в Русе не ми е наблизо, ей така да изтичам да проверя.

Иначе си взех от jeginsa и рокличките, остава и да ми станат, изглеждат добре.

# 402
  • Варна
Тази сутрин отидох рано специално за чантичка, но се отказах. Не заради размера, а заради качеството - кожата, обработката и боядисването й въобще не могат да претендират дори за средно качество. По ръбчетата, около шевовете и презрамката стои напукано и боята сякаш е пръскана със спрей от дете. Усъмних се, погледнах и другите, но нещата стоят по същия начин. А не беше ровено в кашона, тоест - не са повредени от клиенти. Принципно от самолет не се вижда, но бързо ще се олющи след малко носене.

# 403
А роклите как са?
Жалко че не са хубави нещата този път, и аз исках свежа чантичка за лятото

# 404
А роклите как са?
Жалко че не са хубави нещата този път, и аз исках свежа чантичка за лятото

Обикновени дънкови роклички, не са къси, дължината им се пада някъде малко над коляното. Малко за надценени според мен, но реших, че все пак е свежа за лятото. Взех си от тъмносинята с розички, не съм я пробвала още

Общи условия

Активация на акаунт