Лидл ::61::

• 81 623
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
В Лидл Люлин има и от 3 вида замразен спанак,влючително вече и пресен(до салатите).Незнам защо има такава липса в др.магазини от веригата,разбрах,че и каймата е на различни фирми в различните магазини(може би има и други различаващи се стоки)

# 376
  • Асеновград
Видях, че има положителни отзиви за препарата за дезинфекция на пералнята и утре ще взема. Искам и за съдомиялната, мнения?  Simple Smile
И двата препарата са много ефикасни, единия е само за изчистване отлагания на котлен камък а за съдомиялната има и нещо което се води обезмаслител за да почисти отлагания от мазнина.За първото почистване и при двете сложих по едно цяло шише.За съдомиялната ако си спомням правилно се махаше само капачката и се слага вътре шишето.Препарата за перални едно шише е за 3 или 4 почиствания пише си на него / но много ситно/. Почистването и с двата препарата става при празни машини пуска се едно пране или миене  само с него.Първия път в пералнята изсипах цяло в разтвора в дълбок леген киснах и касетата за прах паднаха всички отлагания от омекотител и прах. При следващи почиствания вече си спазих указанията за количество препарат.

# 377
  • Пловдив
Бяхте споменали за замразен спанак на "топчета" (надявам се, че съм запомнила правилно) Вчера ходих, имаше два вида - цели листа в плик и в кутия, който се води със сметана. Не взех, защото не съм сигурна, кой точно хвалехте .... Постоянен асортимент ли е? Може ли да помоля за линк?
Спанака го има в постоянния асортимент. Има го и в момента на цена 1,29лв. По цената ще го различиш, другия е по-евтин. Изключвам този със сметаната, опаковката е друга. Simple Smile

# 378
  • София
Видях, че има положителни отзиви за препарата за дезинфекция на пералнята и утре ще взема. Искам и за съдомиялната, мнения?  Simple Smile
Добър е, миялната светва отвътре.

Аз пък се чудя на другия препарат за миялни - кутия с капсулки. Дали върши работа? Няколко пъти го заглеждам, но се отказвам, тъй като съм пробвала този в шишенце и съм доволна.

# 379
  • Русе
Аз пък се чудя на другия препарат за миялни - кутия с капсулки. Дали върши работа? Няколко пъти го заглеждам, но се отказвам, тъй като съм пробвала този в шишенце и съм доволна.
Понеже в тематичните седмици за почистващи препарати пуснаха първо от този в кутийката, съм купувала от него. Съдомиялната я ползвам рядко и не мога да кажа, че има нужда от често почистване. Пускам почистващ цикъл с пакетче винаги след като мия скарата в съдомиялната. Доволна съм. От другия, течния не съм купувала. Него за първи път есента го пуснаха. Но да предупредя, че пакетчетата в кутийката много бързо се навлажняват. Бях сложила хартия между тях, че иначе найлона съвсем щеше да се разложи.

Каймата и при нас е била 2 вида. Още като я купувах ми направи впечатление, че едната е на по-дебели "червеи" Laughing, а другата на по-тънки. Бяха с една дата за срок на годност. На външен вид ми хареса повече първата и взех от нея. Вчера като ходихме, отново взех кайма и реших да погледна отдолу производителя на двата вида. Оказа се, че тънката е на Тандем, а дебелата на БОНИ.

Между другото аз съм си "заплюла" микрофибърните накрайници за моп за прозорци, но едва ли ще ми паснат на моята четка, която е Vileda. На моята в ъглите се протри накрайника. На място ще реша, ако ли не тази седмица и в К. ще има, ще ги  видя и там какви са. Лидълските обаче са по-на сметка.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 18:35 от viki_1974

# 380
Благодаря за отзивите, ще купя със сигурност..  Peace вероятно и препарата за фурна и кърпите за огледала и стъкла, ще видим.  Grinning

# 381
  • оттам, откъдето започва България
Вместо кърпи за огледала и стъкла ти препоръчвам Пяна за почистване на стъклени повърхности. С нея всичко се чисти идеално и е доста икономична. Вчера последно си почистих стъклата и огледалата с нея и приключих, така че утре пак ще си заредя.

# 382
Дидка , коя е тази пяна?

# 383
  • Варна
Аз се чудех между пяната за стъкла и кърпичките и взех кърпички. Изчистиха ми идеално предното стъкло от вътрешната страна (на последната автомивка явно бяха понапръскали и стъклото с почистващия препарат за табла, не успях да го изчистя с препарат за прозорци и стъклото ми все стоеше замъглено и на "парцали") Ако не ме домързи да докарам пакетчето вкъщи, ще ги изпробвам и на огледало и ще докладвам.

И още една рецепта от сайта с продуктовото позициониране  Laughing http://do-kalisto.blogspot.com/2015/03/blog-post_15.html#comment-form;  http://do-kalisto.blogspot.com/2015/02/blog-post_23.html#comment-form
Ето и рецепта за млечния продукт, който така хвалите, а аз така и не намирам http://do-kalisto.blogspot.com/2015/03/blog-post_10.html#comment-form

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 20:56 от Пунчик

# 384
  • Щастлива мама на 3 слънца
Вместо кърпи за огледала и стъкла ти препоръчвам Пяна за почистване на стъклени повърхности. С нея всичко се чисти идеално и е доста икономична. Вчера последно си почистих стъклата и огледалата с нея и приключих, така че утре пак ще си заредя.
Дали ще изчисти гланц на кухнята

# 385
  • оттам, откъдето започва България
Дидка , коя е тази пяна?
Втория флакон. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=20087 Предупреждавам, че малко мирише на амоняк.

# 386
  • Плевен/Пловдив
Здравейте, да споделя и моят опит от почистващите препарати.

Препарата за пералня само от него взимам.
Препарата за почистване на душ кабини също съм доволна - пак ще си взема.
Спрея за почистване на мебели - идентичен е с Пронтото - и от него ще заредя.
Спрея за почистване на фурни е много силен,успя да изчисти много,много замърсена фурна.

Утре ще взема да пробвам от Таблетките за кафе машини + Препарата за тоалетни.

# 387
Има ли някъде останали от момчешките потници 86-92?

# 388
Мисля, че в Пловдив на Пещерско шосе мернах тази вечер, малко преди да затворят. newsm78 Не бяха много бройки обаче, същото важи и за момичешките потници. Peace
От препарата за фурна съм много доволна. Peace
Тази вечер минах да проверя дали ВСЕ ПАК ще са пуснали резервни торбички за влагоабсорбаторите и препарата с хлор, но уви...нямаше. Надявах се тайничко да ги има, дори и да не са обявени в брошурите.... Sad Нещо много малко ми се сториха този път препаратите и артикулите за почистване- струва ми се, че на предишните аналогични акции стоката беше повече... newsm78
Мерси на момичето което сподели за мини формите за тарталети!  bouquet
За детето съм харесала от книжките за оцветяване, шоко зайците от 150 гр и близалките от 10 броя- зайчета. А иначе- боя за яйца- поне 2 вида, бандероли или стикери, контактния грил, ще си помисля и за някоя декоративна кошничка и изкуствена трева- проблемът ми е, че не мога да си харесам само 1 кошничка, а няма как да взема 2-3... Shocked Embarassed
Скрит текст:
Да се похваля- благодарение на Лидъл  Laughing моето момиченце най-накрая отказа памперса. Grinning Това което използвах за поощрения бяха шоколадовите топчета, кръглите чаени бисквитки, белия шоколад Фин Каре- разтопен в лилавите силиконови форми за яйца- по едно миниатюрно парченце като стане дъщеричката от гърнето. Mr. Green Благодаря, Лидъл!  bouquet  Laughing
Видях тази вечер чантите- те много мини.....иначе не бяха лоши, но колкото голямо портмоне като размер. Grinning не успях да разгледам разпеделението вътре, че една служителка се обади "промоциите са от утре!", аз и казах, че знам, няма да купувам сега, просто разглеждам.....но все пак не отворих да ги погледна и отвътре.

# 389
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мисля, че в Пловдив на Пещерско шосе мернах тази вечер, малко преди да затворят. newsm78 Не бяха много бройки обаче, същото важи и за момичешките потници. Peace
От препарата за фурна съм много доволна. Peace
Тази вечер минах да проверя дали ВСЕ ПАК ще са пуснали резервни торбички за влагоабсорбаторите и препарата с хлор, но уви...нямаше. Надявах се тайничко да ги има, дори и да не са обявени в брошурите.... Sad Нещо много малко ми се сториха този път препаратите и артикулите за почистване- струва ми се, че на предишните аналогични акции стоката беше повече... newsm78
Мерси на момичето което сподели за мини формите за тарталети!  bouquet
За детето съм харесала от книжките за оцветяване, шоко зайците от 150 гр и близалките от 10 броя- зайчета. А иначе- боя за яйца- поне 2 вида, бандероли или стикери, контактния грил, ще си помисля и за някоя декоративна кошничка и изкуствена трева- проблемът ми е, че не мога да си харесам само 1 кошничка, а няма как да взема 2-3... Shocked Embarassed
Скрит текст:
Да се похваля- благодарение на Лидъл  Laughing моето момиченце най-накрая отказа памперса. Grinning Това което използвах за поощрения бяха шоколадовите топчета, кръглите чаени бисквитки, белия шоколад Фин Каре- разтопен в лилавите силиконови форми за яйца- по едно миниатюрно парченце като стане дъщеричката от гърнето. Mr. Green Благодаря, Лидъл!  bouquet  Laughing
Видях тази вечер чантите- те много мини.....иначе не бяха лоши, но колкото голямо портмоне като размер. Grinning не успях да разгледам разпеделението вътре, че една служителка се обади "промоциите са от утре!", аз и казах, че знам, няма да купувам сега, просто разглеждам.....но все пак не отворих да ги погледна и отвътре.
Видя ли какви цветова ще са

Общи условия

Активация на акаунт