Лидл ::61::

• 81 600
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • Плевен
Аз пък съм много доволна от чувалчетата с аромат на лавандула- вече прибрах скъпото си зимно яке в такова/ и за разни зимни дрехи ще ги ползвам. Купих си и препарати за пералня- надявам се още тази седмица да ме споходи вдъхновението да ползвам препарата за пералня   bouquet

# 421
Момичета, може ли някой да напише отзиви за обувките, които имаше на предната оферта "Venice". Виждам, че има останали бройки и съм хвърлила око на бежовите, но ми изглеждат много твърди и не знам дали ще могат да се разтъпчат  Thinking

# 422
Отговарям на Блу за шевната машина- аз имам, доволна съм.Не съм се разшила кой знае колко но пък добре си шие, за тези пари.Даже са ми поръчали като пуснат пак за мои близки от друг град- да взема.

# 423
+1 за морковите на връзка и за портокалите в мрежа от 1кг

# 424
Аз пък съм много доволна от чувалчетата с аромат на лавандула- вече прибрах скъпото си зимно яке в такова/ и за разни зимни дрехи ще ги ползвам. Купих си и препарати за пералня- надявам се още тази седмица да ме споходи вдъхновението да ползвам препарата за пералня   bouquet

И аз взех от тях, но мислех да ги ползвам за боклук. Mr. Green
Благодаря за идеята да прибирам дрехи в тях..  bouquet

# 425
Отговарям на Блу за шевната машина- аз имам, доволна съм.Не съм се разшила кой знае колко но пък добре си шие, за тези пари.Даже са ми поръчали като пуснат пак за мои близки от друг град- да взема.
Момичета, има ли някоя от вас шевна машина Silvercrest от Лидл?
Да имам, добра е ,ако искаш да питаш още  нещо?
пп Не съм професионален шивач.
   bouquet
Имам нужда от машина за дребни ремонти и поправки, не за основно шиене. Не ми трябва професионална, но да става за по-деликатни тъкани, както и за малко по-груби, макар че дънки едва ли ще преправям.

# 426
  • София
Отидох за дънките, но никак не ми харесаха - нито като материя, нито като цвят. Ризите са от крайно неподходяща материя, потниците също не ми допаднаха. За чантите да не говорим - малки, некачествени... За да не съм капо, взех боя за яйца - беше намалена от 3лв на 2лв. Grinning

# 427
  • TX
.....
Имам нужда от машина за дребни ремонти и поправки, не за основно шиене. Не ми трябва професионална, но да става за по-деликатни тъкани, както и за малко по-груби, макар че дънки едва ли ще преправям.
със същите потребности съм и си я взех миналата година, засега се държи коректно , имам една ушита тюлена пачка и няколко скъсени панталона и дребни ремонтчета на разни парцалки.

# 428
Пак тук - взех препарат за съдомиялна, едното шише е вече вътре Simple Smile Взех и препарат за т. чиния, както и от този за фурна, седефена боя за яйца, стикери... книжки за оцветяване имаше на стилажа при тях, долу до изкуствената трева. При нас нямаше препарат за дезинфекция на пералня, имало проблем с доставките и може би тия дни  Crazy От дрехите нищо не харесах...

# 429
И при нас нямаше препарат за перални.

# 430
murka или АБОРИГЕНА, благодаря!  bouquet

# 431
  • Пловдив
И аз бях рано-рано  в Лидл.
Отидох за потниците с мрежичка,но нещо не ме грабнаха,затова взех от спортните от миналата седмица.Купих  и от дамските дънки.Бяха само един чифт 36-ти размер.Защо така не зареждат повече бройки от малките размери,не знам.Все пак не всеки има възможност да се изтърси в 8 часа в магазина.
За дънките според мен са страхотни.Еластични,вталени и плитки.За първи път взимам панталон без да съм го пробвала,малко ми шупти,но с едно коланче е идеален.По принцип нося от джегингсите ,но този път не ми харесаха.

# 432
взех от хлебчетата с маслинки на промоция, много вкусни

и благодарение на вас и от италианската извара сложих в салатата тази вечер  - мм много я хареса:)

# 433
  • Русе
Хлебчетата с маслина наистина са страхотни, току що ометох едно.
Вече съм горд собственик на електрическата метла. В момента се зарежда. Смукнах малко боклук от килима да я пробвам, добре събира. Утре ще я пробвам по-обстойно. Само не разбрах кърпата за прах към нея за многократна употреба ли е. Някой друг с впечатления?

# 434
  • Варна
Отидох днес за крилца и препарати. От последните взех само пяната за фурни и течност за чистачки. И в двата магазина във Варна нямаше от препаратите за съдомиялна и пералня. От потниците с мрежичката също не успях да взема.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт