Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Налични ли са кори за лазаня в Lidl постоянно?
Какви са мненията за силиконовите форми за сладкиши?
Какви са мненията за туристическите обувки на Lidl?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Налични ли са кори за лазаня в Lidl постоянно?
-
Какви са мненията за силиконовите форми за сладкиши?
-
Какви са мненията за туристическите обувки на Lidl?
Туристическите обувки обикновено се представят добре в сухи условия, но може да не са толкова ефективни при мокри условия. Препоръчително е да използвате водоустойчив спрей, за да подобрите характеристиките им. Мненията за туристическите обувки на Lidl са смесени; някои потребители намират обувките за удобни и непромокаеми, докато други изразяват опасения относно качеството им и се колебаят дали да ги използват при мокри условия. Поради тези различни мнения се препоръчва пробен период преди покупка.
-
Мога ли да върна дреха, на която съм премахнала етикета, но все още имам касовата бележка, закупена преди седмица?
-
Мога ли да вляза с дефектна стока в магазина, да пазарувам и след това да отида на касата?

Що ли ми трябваше бела на главата.
Ако някой все пак ще си купува от чантите, да оглежда добре, защото при нас много чанти бяха одраскани /чертички достатъчно малки, за да не се забележат когато бързате или ако не огледате добре отблизо, но които после ще забележите и след известно време на употреба може и да се разширят/. 
, укротих я с едни топчета
И видях нов /поне за мен/ продукт- кондензирано подсладено мляко Пилос 9% за 2,49 лв. Етикетът с цената му беше зелен и пишеше "ново", стои някъде около сметаните и другото кондензирано мляко. Кажете ми, че е подобно на онова гъсто подсладено кондензирано мляко което продават по руските магазини....?
Защото няма да го отварям все още....Е, дано! 
Дано наистина има сладко кондензирано мляко.
Но имам път към Люлин днес и дали мога да я заменя там или да се разхождам до младосткия.