Лидл ::61::

• 81 599
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
В София, Дружба2, препарата за почистване на перални беше срещу касите в големи кашони, на рафтовете с останалите промоционални почистващи препарати въобще го нямаше,

# 436
  • Русе
И в Русе препарата за почистване на пералня беше само срещу касите. Два пъти обиколих да го търся между другите препарати и се отказах. Като се наредих на касите случайно го видях и си взех.

# 437
И в Бургас е така. Навсякъде е така. Има си определен начин, по който се подреждат всички магазини. Аз понеже ходих още в неделя вечерта, случайно мярнах едни листи с инструкции и снимки за начина на разположение и подредба.

# 438
И в Русе препарата за почистване на пералня беше само срещу касите. Два пъти обиколих да го търся между другите препарати и се отказах. Като се наредих на касите случайно го видях и си взех.
И в Lidl на Скобелев -София беше срещу касите.

# 439
  • Бургас
Хлебчетата с маслина наистина са страхотни, току що ометох едно.
Вече съм горд собственик на електрическата метла. В момента се зарежда. Смукнах малко боклук от килима да я пробвам, добре събира. Утре ще я пробвам по-обстойно. Само не разбрах кърпата за прах към нея за многократна употреба ли е. Някой друг с впечатления?
И аз си взех метлата, а на кутията пише че кърпите за прах са за еднократна употреба.
По принцип може да се ползва и без тях. Peace

# 440
  • Варна
А пък аз купих една консерва зеленчуци за уок, и се чудя сега- не пише какво се прави с нея Simple Smile
Сипвам в тигана и какво, колко време пържа? Само да се позатоплят, или повечко?
Аз бях взела от зеленчиците за уок - готови са за употреба. Аз задуших късчета пилешко в тигана и към края добавих консервата, колкото да се смесят вкусовете и да затопля зеленчуците. Peace

# 441
  • Русе
Сега трябва да му мисля и с кърпи откъде да се снабдявам  hahaha Що ли ми трябваше бела на главата.

# 442
Някой използва ли комплекта за декупаж да сподели как е?

# 443
И аз след няколко обиколки около препаратите в търсене на този за перални машини, най-накрая се сетих да го търся срещу касите...там беше. Mr. Green
Чантичките не ми допаднаха особено- най-много ме разочароваха отвътре, имаха джобче с цип, но не и "джоб" за телефона, надявах се и на някакво разделение вътре, но не. Crossing Arms Ако някой все пак ще си купува от чантите, да оглежда добре, защото при нас много чанти бяха одраскани /чертички достатъчно малки, за да не се забележат когато бързате или ако не огледате добре отблизо, но които после ще забележите и след известно време на употреба може и да се разширят/. Naughty
Не успях да погледна книжките за оцветяване, тревата я видях, но нямах време да оглеждам и вероятно книжките са били там някъде, но съм ги пропуснала. Нищо, утре. Laughing Различни видове ли са?
Взех от боята за яйца- седефена, перлена, блестяща /тази е от миналата седмица/, както и 2 броя от ампулките от 39 ст. Бандероли и стикери сигурно утре или някой друг ден от седмицата. Взех и 2 бр. италианска извара, шоко топчета /детето буйстваше в магазина, искаше да я нося Crazy , укротих я с едни топчета hahaha /, почистващ препарат /този с прахосмукачката/, препарат за перални.... Grinning И видях нов /поне за мен/ продукт- кондензирано подсладено мляко Пилос 9% за 2,49 лв. Етикетът с цената му беше зелен и пишеше "ново", стои някъде около сметаните и другото кондензирано мляко. Кажете ми, че е подобно на онова гъсто подсладено кондензирано мляко което продават по руските магазини....? Praynig Защото няма да го отварям все още....Е, дано! newsm78
Споделете каква е тази игра/промоция на кафетата Нова Бразилия и само кафето ли участва или и други продукти на Моделийз?

# 444
Това кондензирано мляко ще да е някое съвсем ново,защото търсех такова в петък и не намерих. Преди имаше поне в едни тубички, които сега не намирам Sad Дано наистина има сладко кондензирано мляко.

# 445
  • София
Може ли стока да се замени в друг филиал  newsm78 Че вчера си взех бялата блуза, но колкото и д ами харесва май не е практична за мен  hahaha Мисля да я сменя за тъмно синята, макар, че ми е твърде мрачна  Tired Но имам път към Люлин днес и дали мога да я заменя там или да се разхождам до младосткия.

# 446
да,можеш

# 447
Можеш, да...връщала съм даже в друг град.. Peace

# 448
  • София
Мерси, значи ще си спестя още разкарване  Grinning

# 449
Много разнопосочни отзиви за дънките, объркахте ме  Wink

Общи условия

Активация на акаунт