Лидл ::61::

• 81 575
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Освен да отидеш на втори оглед...
Аз дънките не ги загледах, че имам доста и то все лидълски Mr. Green

# 451
  • София
Аз ги загледах.Материята ми се стори нормална и ми хареса, че отвътре има някакви щампи на цветя и като си ги загънеш долу на крачола се виждат.Но не си взех, аз съм малко трудна с номерата сега и после сигурно ще трябва да ги заменям.
В брошурата ми беше харесала роклята на черти, но на живо ми се стори по-чувалеста.

# 452
Дънките дали се отпускат след носене? нека някой, който си е купувал да сподели..  Praynig

# 453
Дънковият плат по принцип след изпиране се свива и като поносиш малко дрехата пак се отпуска.

# 454
Дънковият плат по принцип след изпиране се свива и като поносиш малко дрехата пак се отпуска.
Guess Who, благодаря ти   bouquet то е така, което казваш, не е като да не сме носили дънки, но тези ми се видяха по-меки такива едни като материя и се чудя дали няма да станат като чувал отзад на д-то след няколко обличания  Mr. Green

# 455
  • МАРС
Вчера си взех джегингса(тъмният на цветя) и понеже съм голямо женище се засилих към Л размер, добре че имаше разпечатани и видях, че е подозрително голям, та взех М.
Изненадата ми беше голяма, след като го обух и открих, че ми е голям. Нагоре стигаше до бюста, а на краката се набираше. Егати странните размери! По мои изчисления за Л трябва да си поне два метра и сто плюс килограма.

# 456
Ха, и дънките ли са уголемени, да взема пък да си взема едни  Thinking

# 457
  • Пловдив
Някой взе ли чорапогащник?Май в телесен цвят нямаше Rolling Eyes

# 458
Аз следя за впечатления от роклите,че мисля после да отида да си взема,ако са останали разбира се. Crazy

# 459
  • София
При нас в Младост има доста останали обувки и ги гледах, но черните ми се струват умалени  newsm78  Аз съм 38 номер и така като ги гледах, сякаш няма д ами станат.Но реших да не ги взимам де  Rolling Eyes
Червените много ми харесват като модел, само да бяха бежови или черни.

# 460
Момичета,спомена се назад кондензирано мляко - в консерва ли е? Да знам да ходя ли до магазина. Благодаря   Hug

# 461
Аз съм купувала кондензирано мляко  от Лидл, беше като течна сметана...не знам дали е същото де, но не беше като  руското

# 462
Това, което е като течна сметана, беше някакво за кафе, ако се не лъжа, и не беше подсладено. Те говорят за нов продукт.
Трябва да потърся, защото кондензираното мляко го ям директно от консервата, направо го обожавам. Преди имаше в Кауфланд и от там взимах, но го спряха.

# 463
  • Русе
Момичета,спомена се назад кондензирано мляко - в консерва ли е? Да знам да ходя ли до магазина. Благодаря   Hug
В консерва е Peace Ново е, вчера сутринта и аз го видях.

# 464
Супер
Макар че и в руския май беше такава цената, та не знам дали ще е по-на сметка това от Лидл Simple Smile А едва ли е възможно да е по-вкусно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт