Лидл ::61::

• 81 226
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Мерси за информацията за пасатора.
Питах, защото майка ми си е купила подобен, но доста по-скъп и с различни приставки, казва му миксер и явно ме е заблудила, че мога да си го ползвам като такъв  Laughing   

# 556
Това, което ми направи впечатление за хлебопекарна е наличието на програма без глутен.
Гледам от 13 април центрофуги за салатка ще има, предполаам нарязана се слага вътре ?!.

# 557
Имам самобръсначката на Remington, която пускат другата седмица - не съм много доволна. Стандартен епилатор за малко повече пари е по-добър вариант, според мен.
am0105 , може ли да споделиш от какво не си доволна- не бръсне гладко или е нещо друго?  Praynig

# 558
  • Асеновград
Мерси за информацията за пасатора.
Питах, защото майка ми си е купила подобен, но доста по-скъп и с различни приставки, казва му миксер и явно ме е заблудила, че мога да си го ползвам като такъв  Laughing   

Не те е заблудила, имам такъв на друга марка, има си приставка в която се слагат бъркалки/за тесто и нормални/ и бъркалката която е на лидълския.Погледнах в каталога но този е само с бъркалка за яйца.Лошото на тези комбинирани уреди е ,че изключва често като го натовариш, според мен е колкото да не си съвсем без миксер, или ако го ползваш ако се носи на вила и прочие.

# 559
  • Варна - Черна гора
Това, което ми направи впечатление за хлебопекарна е наличието на програма без глутен.
Гледам от 13 април центрофуги за салатка ще има, предполаам нарязана се слага вътре ?!.
Може ли линк към брошурата, в която има центрофуга?

# 560
Имам подобна, но по-стара, донесена от Германия, аз слагам цели листата, ако е много голяма марулката-на два пъти, така изцеждам и листа от спанак, чудесен "уред" за любителите на салатката, за секунди се изцежда водата и и стои въздушна и хрупкава.

# 561
Хм, аз пък съм разбивала тесто за кекс и мъфини с бъркалката на пасатора 3 в 1, също и за гофрети, палачинки и маслено /не твърдо/ тесто. И масло съм правила с бъркалката, като разбивам лидълската животинска сметана от 200 мл. Laughing Този лидълския имам, използвам си го вече 3 години. Peace При това никога не ми се е изключвал, най-много да загрее при по-продължителна употреба. Heart Eyes Единственият недостатък на пасатора 3 в 1 според мен е, че е малко тежичък и ако се използва по-дълго време натежава, иначе съм изключително доволна от него.
Имам въпрос за пресата за чесън- същата ли е като онази която бяха пуснали преди месец-два в Лидъл? newsm78 Ако да, сега май е с 1-2 лв по-скъпа, но пък ако и тази е същата преса и има шипчета за по-лесно почистване на остатъците чесън, ще си купя /миналият път ги изпуснах и ме беше яд/... newsm78
Великденският каталог ми забива някъде около 17 стр. Crazy
Майка ми има мелничка за подправки на Делукс, но нейната е пластмасова, не стъклена. Нейната е за многократна употреба, страшно е удобна- отдавна търся такава, но пускат все стъклени. Crossing Arms Стъклените са много хубави, но ми идват тежички и със сигурност ще я изпусна и счупя... Blush
Харесах италианското масло от дербито България-Италия. Heart Eyes

# 562
Аз го имам този уред, който е 3в1 - чопър, пасатор и бъркалка за яйца. Страшно съм доволна, защото е 600W и мога да си смилам всякакви неща в чопъра. Кексове и мъфини правя с бъркалката за яйца, а пасатора ми пасира много добре крем супичките  Peace Едиствено трябва да си поръчам нова купа за чопъра, защото пластмаската, на която се закрепя ножа на чопъра ми се счупи. Досега никога не ми е прегрявал  Peace
Някакво мнение за тези ножове ?
Тези неща от Делукс серията за Великден са същите, които пускаха и за Коледа. Дори в момента в нашия магазин залежават по фризерите разни неща от Коледа. И пак няма тигрови скариди в плик от 800гр. Много ги харесваме и ни се иска да се заредим.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 13:13 от Алиска

# 563
Алиска, писали сме по едно и също време. Laughing Явно не съм само аз единствената която прави кекс и мъфини с пасаторчето. Twisted Evil Всъщност, моят пасатор 3 в1 си има и стойка за стена, предполагам, че и тези сега имат /но на снимките май не са показани/. newsm78

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 13:15 от dolce miele

# 564
dolce miele, да писали сме заедно  Simple Smile
И аз имам стойка за стена. А и твоята купа за чопъра ли е с пластмасова част, където се слага ножът. На мен това много бързо ми се счупи, после се пробвах да го лепя, ама сега съвсем сдаде багажа и трябва направо нова купа май. Някой беше казал наскоро, че си поръчвал купа, 12 лева ли беше цената  newsm78

# 565
Имам самобръсначката на Remington, която пускат другата седмица - не съм много доволна. Стандартен епилатор за малко повече пари е по-добър вариант, според мен.
am0105 , може ли да споделиш от какво не си доволна- не бръсне гладко или е нещо друго?  Praynig
Ами бръсненето отнема повече време с нея, отколкото с обикновена бръсначка. Иначе не дразни кожата заради тези хипоалергични мрежички, които има отгоре. Но според указанията в упътването  тези мрежички (и ножовете) трябва да се сменят на 6 м., за да е ефективна бръсначката. Не знам колко струват. Не съм я ползвала на мокро бръснене не знам как ще е. Аз си я оставих и я ползвам основно с гребена на тримера за бикини - за подстригване Simple Smile Бавно, но върши работа.

# 566
  • София
А тази центрофуга, за пръв път чувам, за какво се ползва? Да се измие салатата и да се отцеди добре от водата, така ли?

# 567
Благодаря за отговора, am0105!   bouquet

# 568
А тази центрофуга, за пръв път чувам, за какво се ползва? Да се измие салатата и да се отцеди добре от водата, така ли?
Да и може да се използва и за отцеждане и на други продукти.Аз мисля и за купа, че може Mr. Green. Боса съм с слагането на картинки, но и в Джъмбо има два вида тъкмо.

# 569
  • Асеновград
Ами бръсненето отнема повече време с нея, отколкото с обикновена бръсначка. Иначе не дразни кожата заради тези хипоалергични мрежички, които има отгоре. Но според указанията в упътването  тези мрежички (и ножовете) трябва да се сменят на 6 м., за да е ефективна бръсначката. Не знам колко струват. Не съм я ползвала на мокро бръснене не знам как ще е. Аз си я оставих и я ползвам основно с гребена на тримера за бикини - за подстригване Simple Smile Бавно, но върши работа.
Точно мрежите по принцип са си проблем.Аз в момента ползвам приставка на Браун на година се налага да сменям поне 3 капака с мрежи.Самата мрежа се къса по краищата.Няма ги като консуматив по магазините и става само с поръчка от вносителя на марката .Изобщо неприятна процедура/ а понякога и дълга когато нямат налични/ . Всъщност надявах се като не е комбинирана с епилатор този проблем да липсва.

Общи условия

Активация на акаунт