Лидл ::61::

• 81 273
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Иначе видях, че от понеделник ще пускат любимите ми залепващи закачалки за баня. Задължително ще си взема, жалко , че няма сини. Три години вече седят залепени в банята, само кукичките изпочупихме, та мятаме кърпите директно върху фигурката. Препоръчвам с две ръце  Peace, само оставете и за мен! Joy
Има и сини. Аз имам пеперудките. Купих си ги миналата година от единичните бройки намалени с 30% за банята ми на село. Но моите от време на време се разлепят. Иначе спор няма, че вакуума държи здраво, няма нищо общо със закачалките такъв тип от левчетата Peace

# 541
  • Асеновград
Пускана ли е дамската самобръсначка от тази марка, и ако да моля за отзиви.

# 542
  • Варна

Цитат
Ще има препарат с хлор за 2,49  лв

Момичета аз изпратих близки да ми търсят това,но не са го открили след 20 минутно търсене.Вие имате ли по вашите магазини този препарат и моля да ми кажете как изглежда.
Благодаря предварително
Няма го в този път в каталога. И аз го чаках с нетърпение, но уви, ще го сменям с нещо друго.

Ако има сини от закачалките и аз ще взема. Идеална работа ще ми свършат за детските хавлийки.

# 543
да споделя за резултати от два препрата
единия е спрея за дамски, този с креслото - пръсках на тапицерията на кухненските столове, получава се хубава пяна, после я разтръках с четка и попи всичко, чудя се дали не трябваше да оставя без да разтърквам, тъй като след като поизсъхна нямаше какво да се обира с прахосмукачка - както пише на упътването
иначе резултата е добър, само няколко петънца са остали и трябва да повторя на тях
но реално всичко попи в дамаската  Thinking

другия препрат, който пробвах е за инокс и стомана - мивката лъсна, каната за вода и сокоизтисквачката, които са инокс - също, но като че ли ми се струва, че леките абразивни частици оставят някакви драскотини...или само така ми се вижда Simple Smile

има ли мнение за препарат за стъклокоремика, чудя се от кърпата ли да взема или препарата  Peace

# 544
  • sofia
Гледах, че има някакъв пасатор и има приставка, като тел за разбиване.Това значи ли, че мога да го ползвам като миксер  newsm78
Не, най-много консистенция като за палачинки. За по-гъсто не става. Точно тел за разбиване е.
Моят пасатор не е лидълския, на бош е. Най-много ползвам купата с ножа - когато готвя режа всичко с нея  - лук, моркови, домати, кис. краставички за снежанка, чушки за миш-маш и пр.

другия препрат, който пробвах е за инокс и стомана - мивката лъсна, каната за вода и сокоизтисквачката, които са инокс - също, но като че ли ми се струва, че леките абразивни частици оставят някакви драскотини...или само така ми се вижда Simple Smile
Остават драскотини, всички препарати за инокс са така. Така преди години си надрах газовия котлон (плочата му е инокс), въпросното шишенце още се търкаля някъде, пълно. Този препарат се класира сред най-големите тъпотии, която съм купувала.

# 545
  • София
Не, можеш да си разбиваш яйца, застройки, кремчета, но за  теста за нещо няма да върши работа.

# 546
Имам самобръсначката на Remington, която пускат другата седмица - не съм много доволна. Стандартен епилатор за малко повече пари е по-добър вариант, според мен.

# 547
  • Пловдив
Скрит текст:
От хартиена брошура ли гледате нещата?

# 548
Аз я гледам онлайн,понякога дадени продукти липсват в хартиената,други пък въобще не са отбелязани никъде,а в магазина са на промоция,има разминаване,както в отделните филиали по градове,така и в ел.и хартиена брошура.Направих запитване в магазина в Люлин и ми казаха че е нормално,особено разминаването по градове(визирах липсата на спанак в отделните филиали)

# 549
  • София
Има някаква великденска томбола, обаче колкото пъти отворя брошурата за великден, толкова пъти забива напълно и не мога да го намеря това послание... бъгава история.

# 550
  • Асеновград
Имам самобръсначката на Remington, която пускат другата седмица - не съм много доволна. Стандартен епилатор за малко повече пари е по-добър вариант, според мен.
Благодаря, точно с такова впечатление бях останала от предни коментари за марката.На практика ми трябва дамска самобръсначка, епилатори си имам достатъчно на хубави марки.Ще мисля още   bouquet

# 551
Здравейте,
Някой има ли хлебопекарната която е на промоция от понеделник. Какви функции има с колко бъркалки е и изобщо доволни ли сте?

# 552
Има някаква великденска томбола, обаче колкото пъти отворя брошурата за великден, толкова пъти забива напълно и не мога да го намеря това послание... бъгава история.
И при мен не може да се види до края...  bouquet

# 553
  • Варна, Пловдив
Много се изкушавам за хлебопекарната, но все пак ако може да сравнят тези, които имат вече дали са доволни и дали има разлика с тази? И при мен не се отваря брошурата и не мога да потърся отговора на загадката.  newsm78

# 554
  • Варна - Черна гора
mimozka_stz,
ето линк към ръководствата на хлебопекарната, от тук ще си отговорим на много въпроси.
ръководства
Този модел (визия) го пускат за първи път. До сега са пускани тези , без модела който ще бъде продаван от 23.03.
От снимките в сайта немския Лидл се вижда, че е с две бъркалки и макс.вместимост на ваничката 1250 г.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 14:13 от _ilka_

Общи условия

Активация на акаунт